Jump to content

Bam-mam en IVF


Nanne

Recommended Posts

Hoi allemaal!

 

 

 

Ook ik ben hier nieuw, en dat is ws goed te merken! ;-) Een hele klus om de site goed door te komen, maar dat zegt ws meer over mij..

 

Ik zal nog wat meer over mezelf vertellen: ben 32 jaar en een zogenoemde BAM-mam.. Doe het dus alleen, omdat ik agv endometriose nogal haast heb en die ene vent er nu niet is..

 

Heb na 6 keer IUI een laparosopie gehad, waaruit bleek dat IVF de beste methode zou zijn.. toch nog 3 keer ge-IUI-d met stimulatie, maar zit nu toch echt in de 1e IVF-ronde. Spannend wel, maar fijn dat er nu doorgepakt wordt!

 

Zo voelt het nú in ieder geval nog.. Misschien dat ik 't na wat meer dagen spuiten niet meer zo fijn vind, maar dat zie ik dan wel weer!!

 

Ik ga er in ieder geval voor, zoals jullie allemaal hier!!!

 

 

 

Succes iedereen!!!

 

Groetjes Nanne

Link to comment
Share on other sites

Hoi Nanne,

 

 

 

Knap dat je er alleen voor gaat! Uiteraard wens ik je veel succes met de komende IVF behandeling, tis geen eitje maar...... met een positieve instelling kom je er wel doorheen.

 

 

 

Ben zelf nu op dag 7 met hormonen spuiten en tot op heden weinig stemmingwisselingen, ondanks de hoogste dosering. Valt me weer reuze mee.....

 

 

 

Heb je vragen, gooi ze dan hier maar op het forum. We zijn hier met gelijkgestemden en steunen elkaar door dik en dun. Héél fijn, zeker als je een uitlaatklep nodig hebt.

 

 

 

Ik zet je ook eventjes op de lijst nov/dec. dan kunnen we ook voor jou duimen.

 

 

 

Greetzzzzz,

 

Elena

Link to comment
Share on other sites

Welkom!

 

 

 

Gaaf dat je het in je eentje doet. Ik heb ook endometriose en ben pas laat aan de man gekomen (10 dagen geleden getrouwd, wordt over 2 weken 36).

 

Ik heb er wel over gedacht om het alleen te doen maar durfde het niet aan. Ben toen wel met evt. pleegkinderen bezig geweest. Wist toen trouwens ook nog niet dat ik endometriose had, wel een vermoeden.

 

Pleegmoeder zijn is totaal iets anders dan zelf moeder worden, ook krijg je nooit volledige zeggenschap over je pleegkinderen en ik heb het daarom niet gedaan.

 

 

 

Heelveel succes!!!

 

 

 

Liefs,

 

Vanessa

Link to comment
Share on other sites

Hi Nanne,

 

 

 

Ik heb ook endometrose, welcome by the club!!:smileinbox:

 

Ik vind het erg knap van je dat je dit gaat doen!! Ik wens je heel veel succes en sterkte!! Als je vragen hebt ofzo, dan hoor ik het wel.

 

 

 

Liefs, Luna

Link to comment
Share on other sites

Wat leuk is dit!! En eerlijk is eerlijk; het is tóch anders om met 'gelijkgestemden' te kletsen, of met m'n lieve supervriendinnen! Zij staan enorm voor me klaar, maar het gevaar is dat DIT echt mijn onderwerp wordt.. Dus dat als ze me vragen hoe het is, ik dan antwoord dat het spuiten prima gaat ofzo.. Misschien bedoelen ze wel gewoon m'n werk, of m'n nieuwe laarzen ;-)

 

Dat snappen jullie vast wel; ik wil niet steeds 'zeuren' (wat ik overigens écht niet doe!) over hetzelfde onderwerp; ik kan me voorstellen dat zij er wel eens klaar mee zijn.....

 

Ze zeggen trouwens allemaal van niet, en zijn al 1,5 jaar aan het kibbelen wie er bij de bevalling mag zijn.. (positief denken..) Met een beetje geluk heb ik óók nog wat in te brengen?!

 

 

 

Zet mij maar op elk lijstje; ik ga 14 november voor de eerste echo.. spannend vind ik dat.

 

 

 

(de vragen die ik tot nu toe heb, zijn meer site-technisch.. lekker onnozel, maar hoe krijg ik m'n geschiedenisje onder m'n naam? Biografie?)

 

 

 

Bedankt alvast voor de lieve reacties,

 

sterkte iedereen weer!

 

groetjes Nanne

Link to comment
Share on other sites

Hoi Nanne,

 

 

 

Op het lijstje sta je al hoor!! (zie topic behandelingen nov/dec) :sign10:

 

 

 

Vwb de handtekening --> ga naar boven op de deze site naar "gebruikersinstellingen" en dan wijst het daarna zich vanzelf (ja ook voor een digibeet is het eenvoudig te doen) :idea1:

 

 

 

Lukt het alsnog niet, dan help ik je wel....... :active:

 

 

 

Greetzzzzz,

 

Elena

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use