Jump to content

ik ben er weer


nicole

Recommended Posts

Hallo dames hier ben ik weer,

 

het ziekenhuis heeft gezecht dat we er niet meer op moesten tellen nog een kindje, ben nu spontaan zwanger geworden, kan het niet geloven, na zoveel jaren ziekenhuis in en weer uit, ik snap er niets van.

 

ben nu +- 6 weken, nu nog 2 weken wachten en dan naar de verloskundig,

 

eerst zien dan geloven, maar het voelt goed.

 

gister met moeders voor moeders begonnen, die :zwanger: was ook goed.

 

liefs nicole

Link to comment
Share on other sites

Hoi Nicole,

 

 

 

wat super dat je spontaan zwanger bent!!!!!

 

dat is nu precies waar ik ook op hoop

 

 

 

we zijn helaas uitbehandeld...........

 

mijn mannetje heeft te weinig levende zaadcellen en ook nog van slechte kwaliteit

 

ben nu op "zoek"naar stellen waarbij de man weinig tot geen levende zaadcellen had en toch zwanger zijn geraakt

 

 

 

liefs fleur

Link to comment
Share on other sites

hallo fleur wat ontzetten slecht bericht voor jullie.

 

mijn man heeft ook niet zo'n goed zaad maar wel genoeg voor de behandeling,

 

ze hadden ons gezegt dat we er niet op moesten tellen.

 

maar het is toch gebeurt, wij hebben een dochter van bijna 4 jaar, we wisten dat het kon, maar voor haar zijn we ook in het ziekenhuis geweest.

 

we hebben net de babykamer verkocht en heel veel andere babyspullen.

 

ik hoop dat het nog goed komt bij jullie, probeer door tegaan met leven en met elkaar gelukig zijn, dat is niet altijd even gemakelijk, voor al nu niet,

 

het is ook nog niet zo lang geleden voor jullie, maar het verdriet word wel minder. heel veel liefs nicole

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

hoi fleur,

 

 

 

ik heb 2 adressen voor je in gent en brussel, daar zijn ze veel verder met ivf [ ook voor slecht zaad etc.....

 

info: infertil.uzg@ugent.be en info@brusselsivf.be

 

 

 

grjes esther, ik hoop dat je er wat aan hebt! als het bij mij ook niet lukt, ik ga nu voor derde poging icsi dan ga ik ook naar belgie.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use