Jump to content

bloedverlies tijdens Lucrin


mamalou

Recommended Posts

Hoi meiden,

 

 

 

Ik spuit nu 2 weken Lucrin. in mijn natuurlijke cyclus zit ik een week na mijn menstruatie en ik blijf maar een beetje bloeden. De menstruatie zelf is afgelopen (geen krampen ed). Nu heb ik vaak wel last van tussentijds bloedverlies (doorbraakbloedingen), maar ik had gedacht dat het nu wel afgelopen zou zijn.

 

wie heeft er nog meer last van gehad?

 

groetjes mamalou

Link to comment
Share on other sites

Ik heb tijdens het pilgebruik ook ligt gevloeid. Bij mij was het oud bloed.

 

Maar, da's misschien weer anders als bij jou? Heb zo wie zo het gevoel dat dat een reactie van mijn lijf op hormonen is, want ook aan het eind van het utrogestan gebruik, heb ik ook last gehad van oud bloed verlies.

 

 

 

Groetjessssssssssss

Link to comment
Share on other sites

Hi Mamalou,

 

 

 

Heb je je menstruatie al gehad? Ik ben vorige week dinsdag met decapeptyl begonnen en moet eind deze week/begin volgende week mijn menstruatie krijgen. Ik heb altijd last van licht bloedverlies een week tot een paar dagen voor mijn menstruatie. En dat heb ik nu dus ook. Ik heb het ook wel es gehad een paar dagen na mijn eisprong. Ze weten ook niet precies hoe dit komt, maar wel dat veel vrouwen dit hebben. Jij hebt het na je menstruatie of eigenlijk is je menstruatie nog niet gestopt en daar heb ik zelf nog niet eerder van gehoord maar als je dat vaker hebt, denk ik dat het geen kwaad kan. Ik zou voor de zekerheid wel even aan je fertiliteitsarts vragen.

 

 

 

Succes met de behandeling en wie weet zitten we straks tegelijkertijd op de wachtbank.

 

 

 

Groetjes,

 

 

 

Yvonne

Link to comment
Share on other sites

Hoi Yvonne en Hildever

 

Ik ben vorige week ongesteld geweest en dat was kort en heftig met een klein beetje bloed ervoor en nu dus ook erna. ik heb ook vanaf de kijkoperatie in december een week voor mijn menstruatie bloedingen gehad. de gynaecoloog en fertiliteitsarts deden er niet moeilijk over, maar de chinese kruidenarts wel. net voordat ik begon met de hormonen had ik een normale cyclus, zonder doorbraakbloedingen. (na gebruik van chinese kruiden en acupunctuur).

 

ik ga morgen wel even het ziekenhuis bellen.

 

Ik denk ook wel dat het te maken heeft wat Hildever schrijft, dat het te maken heeft met de hormonen, het is allemaal donkerrood/bruin bloed.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Mamalou,

 

 

 

Wat goed dat je geen spotting meer had toen je aan acupunctuur deed met chineze kruiden. Heeft het dus echt gewerkt! Maar als ik het goed begrijp ondersteun je je behandeling nog steeds met acupunctuur en kruiden of niet?

 

 

 

In het LUMC in Leiden hebben ze onderzoek gedaan naar vrouwen met spotting voor hun menstruatie en het zwanger worden. En de uitkomst is dat vrouwen met spotting niet minder vaak zwanger werden dan vrouwen zonder. Ik zal voor je duimen meid dat het gaat lukken en duim natuurlijk ook voor mezelf.

 

 

 

Groetjes,

 

 

 

Yvonne

Link to comment
Share on other sites

hmmm, dat zijn dan weer berichten die ik dan weer liever niet hoor :)

 

volgend de chinese geneeswijze is bloedverlies niet goed. de baarmoederwand is niet stevig genoeg en dat is natuurlijk weer niet positief voor een innestelende vrucht.

 

vandaar ook de acupunctuur, om de baarmoeder stevig genoeg te maken.

 

een vriendin van me had dit ook, doorbraakbloeding/spotting maar zij is nu na 2 iui zwanger! dus er is hoop :)

 

we lopen trouwens bijna gelijk. ik heb 20 november de eerste echo...

 

spannend he. wat spuit jij voor hormonen? ik lucrin en straks ook menopur.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use