Jump to content

moeders voor moeders


nicole

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

wie heeft er mee gegaan of doet er me aan moeders voor moeders.

 

ik kan hier nergens iets van vinden op deze forum,

 

en het is zo belang rijk om er aan mee tedoen als je zwanger bent.

 

ik heb ook de spuiten nodig gehad en ik wil graag wat terug doen.

 

is het mischien mogelijk om op deze forum aandacht aan teschenken?

 

groetjes nicole

Link to comment
Share on other sites

Hoi, hoi,

 

 

 

Er is in het verleden wel over moeders voor moeders geschreven hoor! Weet alleen niet meer onder welk kopje.

 

Zelf heb ik ook dapper meegeplast! Want ja, dankzij andere dames heb ik ook de kans gehad om zwanger te raken!

 

 

 

Groetjesssssssssssssssss

Link to comment
Share on other sites

Hoihoi,

 

 

 

Je moet je ervoor opgeven voor de 12e week zwangerschap. Ik heb het niet gedaan, was trouwens ook net 1 dag te laat toen mijn collega mij erop attendeerde: ze moest er ook nog eventjes fijn bijvermelden " dat het voor vrouwen is die onvruchtbaar zijn" ( zoals ik ...) . Nogal lomp vond ik het van haar. maar ja...gelijk heeft ze wel......

 

 

 

Iniedergeval had zij wel meegedaan.

 

 

 

De reden dat ik het niet wilde is omdat ik ik heel stiekum toch een beetje bang was dat nog steeds e.e.a. mis zou gaan.

 

Dus liever niet zo een bus voor mijn deur voor de hele straat. sja da's toch persoonlijk voor iedereen...

Link to comment
Share on other sites

Hallo allemaal,

 

 

 

Ik moet de bussen weg brengen, er staat een konteener bij de verloskundig,

 

en voor woensdag 11 uur moeten ik de bussen er in gegaan hebben.

 

Ik vind dat er maar wijnig mensen van af wetten, bij ons in het dorp ben ik met een ander die het op dit moment er aan mee doen, ik vind het maar wijnig.

 

Vooral om dat ik weet hoe hard het nodig is.

 

En nu ik weet waar het voor is, ik wist het niet bij mijn eerst zwangerschap anders had ik het toen ook mee gegaan, het is een kleine moeite.

 

Ben nu met de 2 week bezig, het gaat nu nog makelijk, maar over een paar weken komt toch die buik, mischien praat ik dan wel anders, het is voor een goeg doel.

 

 

 

Liefs Nicole

Link to comment
Share on other sites

hoihoi,

 

 

 

nou ik plas ook nog vrolijk mee.

 

moet nog tot ergens eind deze maand ( dacht 29ste ofzo)

 

alleen vorige en deze week bijna niks in kunnen zamelen want zat door hele nare verkoudheid met roggelende longen dus aan de peniciline kuur, en ja dan mag je ff niet mee doen.

 

 

 

he maar wij krijgen deze week nieuwe flessen!!!!

 

al het groen word vervangen door blauw!!

 

blauwe kratten en blauwe flessen

 

is ook wel zo logisch eigenlijk aangezien het logo van MvoorM ook blauw is.

 

vrijdag ochtend is mijn inleverdag

 

en tja deze week weer maar een flessie dus!!

 

maar denk maar zo het is weinig maar toch 1 fles

 

vanaf volgende week weer op volle toeren ;-)

 

 

 

en ja je moet je nogal vroeg opgeven om mee te deon ik denk dat heel veel zwangere er misschien ook wel te laat achter komen dat ze mee kunnen/moeten ;-) doen

 

en dan heb ik het voornamelijk over degene die spontaan zonder mmm zwanger worden denk ik dan

 

als dat bij mij het geval was had ik er misschien ook te laat aangedacht want wist dus eignelijk ook niet dat je je zo vroeg al moest opgeven.

 

is juist ook een beetje de tijd dat je denkt ik zeg het tegen niemand en je er misschien zelf ook probeer minder mee bezig te zijn omdat je in je hoofd hebt dat het misschien nog mis kan gaan en ja voor je het weet is het dan al te laat om je nog aan te melden.

 

maar ik vind ook dat je eigenlijk gewoon mee moet doen.

 

ik wou ook niet dat iedereen die flessen en kratten zag en bij mijn doen ze er een plastic zak omheen en zetten hem achter de kliko bak. lekker uit het zicht.

 

 

 

maar het is een beslissing die ieder voor zich moet nemen hoor

 

dus wil niet op tenen trappen ;-)

 

 

 

groetjes

Link to comment
Share on other sites

Ik sluit me aan bij t feit dat MvM niet super bekend is.

 

Ik wist er wel van maar ik was toch nog helemaal verbaasd om zwanger te zijn, ondanks de MMM, en het laatse waar ik aan dacht was MvM..

 

 

 

Wat ik ook niets wist is dat je je zo vroeg moet aanmelden. Vaak als je een zw.tets hebt gedaan ben je al een maand zwanger..dan moet je idd niet te lang wachten...

 

 

 

Inderdaad bestaat de mogenlijkheid om de flessen zelf weg te brengen.....

 

best wel goed geregeld!

Link to comment
Share on other sites

Ik heb ook vrolijk meegeplast.

 

Vond het niet moeilijk, en nam die bussen zelfs overal mee naartoe.

 

Ook daarom was er iemand op mijn werk die raadde dat ik zwanger was haha.

 

Per week had ik ongeveer 5-6 flessen vol.

 

 

 

Maar ik vind dat iedereen het zelf moet weten om wel of niet mee te doen.

 

Een moreel bezwaar om het niet te doen is dat het hormoon ook door huisartsen kan worden voorgeschreven voor mensen die willen afvallen. MvM kan hier niets aan doen. De apotheek heeft de voorraad in huis, en als de huisarts daar een verwijsbriegf voor geeft, moeten zij het meegeven.

 

 

 

Maaaar, ik was eigenlijk ook ontzettend trots om te mogen doneren, mede omdat ik er zelf natuurlijk ook prfijt van heb gehad.

 

 

 

Groetjes Laura

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use