Jump to content

Uitgangsecho


mijnbaby

Recommended Posts

Ik heb vrijdag een uitgangsecho want dan heb ik 10 dagen decapeptyl gespoten en dan gaan ze kijken of je eigen cyclus plat ligt zodat je kan starten met het stimuleren van de eitjes. Ik ben vandaag ongesteld gewordenen ben vrijdag dus nog steeds ongesteld en het is inderdaad inwendig. Ze zijn dit soort dingen gewend, maar ik begrijp je wel hoor want het is niet echt prettig.

 

 

 

Groetjes,

 

 

 

Yvonne

Link to comment
Share on other sites

hoi mijn baby

 

Ik had ook na 10 dagen decApeptyl spuiten de uitgangsecho. De echo is inderdaad inwendig. Zelf was ik op dat moment nog maar een klein beetje ongi dus ik vond het wel meevallen. Maar zij doen deze echo bijna altijd op dit moment dus ze zijn wel wat gewend, maar ik kan me voorstellen dat dit niet prettig is. Heel veel succes met de hele behandeling en het spuiten.

 

groetjes annemie

Link to comment
Share on other sites

Valt wel mee hoor met die inwendige echo.. Je ligt plat en het is echt zoo klaar, ze kijken alleen naar de dikte van je baarmoederslijmvlies ofzoiets... Ik was nog behoorlijk ongesteld maar dat geeft echt niets!

 

 

 

Succes met alles, hopenlijk is alles goed en kun je zo snel mogelijk met het echte werk gaan beginnen.....eitjes gaan kweken!

 

 

 

Liefs,

 

 

 

Pien

Link to comment
Share on other sites

ja het is tijdens je ongi dat ze dus inwendig gaan om te kijken naar je baarmoeder en eierstokken.

 

maar hey niet druk over maken hoor, want dit gaat zo bij iedereen dus is heel normaal.

 

bloed hoort erbij dus dat weten ze!

 

gewoon lekker ontspannen gaan liggen en voor je het weet zijn ze klaar.

 

suc6

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use