Jump to content

Mijn 2de cryo poging


Guest Connie67

Recommended Posts

Guest Connie67

Afgelopen woensdag een start gemaakt voor onze 2de cryo poging. We hadden ons 1ste gesprek om alles weer op te starten, op de 1ste dag van mijn ongi kan ik weer opbellen om een afspraak te maken voor de fm meting, dit zal ongeveer op de 11de dag zijn.

 

 

 

De tp zal helemaal in eigen cyclus gebeuren dus gelukkig ook deze keer geen hormonen.

 

 

 

Dus het duimendraaien gaat bij ons weer bijna beginnen

 

 

 

Liefs Connie

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 76
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Amanda

heel veel succes, hopelijk hebben jullie over een maand of 9 ook een eskimootje erbij!

 

Of 2? Hoeveel laten jullie er terug plaatsen?

 

Helemaal zonder hormonen? Ook geen progestan?

 

 

 

Amanda

Link to comment
Share on other sites

Guest Connie67

Hihihi fijn om te lezen dat jullie met ons mee gaan duimendraaien , en nee Amanda ook geen progestan heb ze nooit gehad maar geloof ook dat ik daar blij om kan zijn als ik sommige verhalen wel eens gelezen heb.

 

 

 

Als het goed is moet ik ongeveer rond de 10de ongesteld worden dus dat gaat al opschieten

 

 

 

Connie

Link to comment
Share on other sites

Spannennnnnnnnnnnnnnd Connie!

 

 

 

Ik duim mijn duimpies ook helemaal dol hoor!

 

Fijn dat je geen hormonen hoeft te gebruiken. Progestan heb ik ook tot de 12e week gebruikt en vond het ook niet zo prettig spul.

 

 

 

En natuurlijk duimen dat je cryo voorbeeldig ontdooit en mooi een tijdje blijft hangen (maandje of 8?).

 

 

 

Groetjes Laura

Link to comment
Share on other sites

Connie, echt spannend meis. Ik duim ook mee hoor. Carolijn is ook het prachtige resultaat van een cryo poging in eigen cyclus. Geen hormonen en ook geen progestan gelukkig.

 

Ik voelde me bij deze poging ook veel meer ontspannen dan bij de "verse" poging. Toen dacht ik dit kan mijn lijf niet aan. En bij de cryo moet je lijf het helemaal zelf doen, echt zoveel fijner.

 

Ik had 26 eicellen waarvan ze er 18 bevrucht hebben. 14 daarvan waren goed bevrucht, desondanks hebben ze er 2 teruggeplaatst en 5 ingevroren. De overige 7 hebben ze weggedaan. Wij hebben er nu nog 2 in de vriezer. Hopelijk zijn die net zo goed als Carolijn hihi.

 

Ik ga duimen dat er plek voor je is en dat je deze maand kan beginnen en dat er over 9 maanden mini-poussin-oeuf-28392.gif komt!!

Link to comment
Share on other sites

connie, wat super zeg. spannend en wat sab zegt: heerlijk in je eigen cyclus. ik heb eigenlijk nooit helemaal gesnapt waarom er zou worden gestimuleerd bij een cryo? maar dat komt misschien omdat ik alle iui's ook in ec heb gedaan.

 

heel veel succes straks en hou ons maar goed op de hoogte!

 

Lis

Link to comment
Share on other sites

ik had al in je andere topic ook geschreven.......zijn de rode duiveltjes er al...eigenlijk zijn het nu rode engeltjes....hahahahah

 

Morgen is het de 10 de....hahahahah

 

Nee hoor ik leef niet mee...maar hou je wel in de gaten....hahahahahahaha

 

erg hè ben ik.....zeg maar hoor als ik niet moet zeuren...hahahaha

Link to comment
Share on other sites

Guest Connie67

Heee wat leuk dat jullie zo meeleven.

 

 

 

En yessssss in dit geval zijn de rode engeltjes "whahah leuke benaming jose" doorgekomen . Was al een paar dagen wat prut maar vannacht heeft het goed doorgezet.

 

 

 

Heb net meteen gebeld om een afspraak te maken voor de 1ste fm meting en deze is op 22 oktober, dat is de 13de dag van mijn cyclus.

 

 

 

Yeaahh het gaat weer beginnen

 

 

 

Groetjes Connie

Link to comment
Share on other sites

Guest Connie67

En dat ik ongi ben dat merk ik weer goed ppffff na mijn curretage ben ik echt verschrikkelijk ongi, dacht de vorige keer dat het zou zijn omdat het de 1ste keer was, maar het is nu weer goed raak. Vannacht mijn bed uit en het liep zo langs mijn dubbele nachtmaandverband langs mijn benen naar beneden blehhhh.

 

 

 

thnx meiden voor het mee duimen

 

 

 

Liefs Connie

Link to comment
Share on other sites

Vannacht mijn bed uit en het liep zo langs mijn dubbele nachtmaandverband langs mijn benen naar beneden blehhhh.

 

 

 

 

Connie, tipje van Vonnie: wat misschien helpt tegen het hele erge bloeden is onder de douche gaan staan en dan een warme straal water gedurende lange tijd langs de binnenkant van de bovenbenen en je onderbuik laten stromen. Dit kan de bloeding bevorderen en misschien ben je alles wat sneller kwijt?

 

 

 

Baadt het niet, schaden doet het ook niet, sterker nog, het voelt best lekker.

Link to comment
Share on other sites

spannend, nog even en het begint echt!

 

Vervelend dat je zo heftig ongi bent, maar.. het is voor een goed doel!!

 

 

 

Succes!!

 

 

 

Amanda

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use