Jump to content

Ik ben Dreamer


Dreamer
 Share

Recommended Posts

Ik ben Dreamer, 25 jaar en getrouwd met Mr. Dreamer, 26 jaar.

 

Afgelopen maandag hebben wij te horen gekregen dat we opgaan voor TESE omdat mn man azoöspermie heeft.

 

Ik hoop hier wat informatie te kunnen vinden en ervaringen uit te kunnen wisselen.

 

 

 

Dat 2009 maar een vruchtbaar jaar mag worden voor iedereen!

 

 

 

Liefs Dreamer

Link to comment
Share on other sites

Guest Butterfly

hoi dreamer,

 

 

 

welkom op dit fijne forum, info genoeg !

 

 

 

ik hoop dat de droom van je man en jou uit mag komen.

 

 

 

groetjes !

Link to comment
Share on other sites

hallo en welkom op het forum,

 

 

 

hier kun je niet alleen veel antwoorden op je vragen vinden maar ook heel veel steun en begrip. Of soms gewoon iemand om even tegenaan te zeuren.

 

 

 

Wij hebben afgelopen augustus TESE ondergaan, en inmiddels 1 mislukte ICSI poging achter de rug. 30 januari mag ik mijn eerste deca-spuit weer zetten om te beginnen met poging 2.

 

 

 

Ik wens jullie heel sterkte en succes, ik weet niet waar jullie TESE zullen ondergaan maar ik kan je Nijmegen zeker aanbevelen. Als je meer wilt weten hoor ik het wel.

 

 

 

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Hoi Dreamer,

 

 

 

Ik heb op dit gebied geen ervaring maar wil je toch even welkom heten, ik hoop dat je hier de info en de steun vind die je zoekt.

Link to comment
Share on other sites

Dank jullie wel!

 

 

 

@Lucky: wij gaan naar het AMC.

 

Ik heb het onderdeel voor tese gevonden en daar al wat dingen geschreven/gevraagd.

 

Handig zo'n apart onderdeel!

 

Succes met poging 2 alvast!

 

 

 

Liefs Dreamer

Link to comment
Share on other sites

Hoi Dreamer,

 

 

 

Ook ik wil jullie heel veel succes en geluk wensen met de behandeling!

 

 

 

Toi, toi, toi!

 

 

 

Liefs,

 

Jane

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • @Heleen79 Jeetje, wat een verdrietig bericht 😞 Hoopte zo dat jou het geluk ook was gegund! Dikke knuffel! Een miskraam hakt er -zoals Kitje zegt- altijd in: Maakt niet uit hoeveel weken je zwanger bent. Je bent aan de ene kant blij omdat je een positieve test hebt en aan de andere kant blijf je altijd die angst houden. Net als Kitje was die angst pas ook bij mij voorbij toen ik haar dagelijks ging voelen en een lieve echoscopiste zei: 'Owh, maar dit kindje gaat echt wel geboren worden hoor!' Pas toen durfde ik er een beetje in te gaan geloven.  Wat jullie zeggen: Misschien is het inderdaad nog eens goed om een gesprek met die fertiliteitsarts aan te gaan. Ik merk inderdaad dat zij nog vaak in mijn gedachten verschijnt. Zeker nu rond deze tijd weer.  Ze heeft me heel vaak het gevoel gegeven dat ik 'achterlijk' was, dat ik iets fout had gedaan, ik het gesprek over dat we maar 1 IVF poging zouden doen niet goed had onthouden, gezegd dat ik te oud was en maar eerder had moeten komen, want dat zij dan meer kansen had gehad etc. Nou durf ik wel te zeggen dat ik niet de domste ben en mijn man ook niet, maar dat zij ons het gevoel wel heeft gegeven dat het onze eigen schuld was, terwijl het om zo een gevoelig onderwerp gaat! Aan de andere kant hebben we toen tegen elkaar gezegd: Streep door dat ziekenhuis en we gaan verder kijken. Aan de andere kant zou ik er wel andere vrouwen mee kunnen helpen: Vrouwen die niet zo weerbaar zijn of die het geld niet hebben om verder te gaan bij een kliniek.  Heb zelfs nog even overwogen om in een ander ziekenhuis te gaan bevallen om deze reden. Gelukkig werkt zij op een andere afdeling en verwacht ik haar niet tegen te komen en anders is het misschien maar beter voor haar als ze niet bij mijn bevalling aanwezig is 😜  Inmiddels hier alweer 2 weken met verlof en een spannende tijd breekt aan. Het meisje is nog steeds te groot en ze heeft volgens mij nog genoeg te eten in m'n buik, want ze maakt nog geen aanstalten om uit huis te gaan 😉 Over 5 dagen krijg ik een doorverwijzing om te worden ingeleid. Ik vind het heel spannend, maar kijk er ook naar uit om haar te ontmoeten 💗
  • Te vroeg geroepen. Gisteravond en vanmorgen weer zeurende buikpijn en lage rugpijn... Ik denk dat dat een voorbode is van niet veel goeds.... Ik bewaar mijn rust en probeer vooral te berusten... Er is toch niks wat ik kan doen... geen bloed geeft moed, maar verwacht het een dezer dagen...
  • Zondag avond nog buikpijn en maandag ochtend maar verder niet meer. Ik ben nu wel heeel erg moe... dus so far, so good🤞🏻 Ik ben zooo benieuwd... ik hoop het zo enorm.
  • Wat spannend meis! Ben hard voor je aan het duimen dat deze mag blijven  Hoe voel je je nu? Nog buikkrampen?
  • Oei dat is balen zeg! Pijnlijk! Wat voorn werk doe je? Wat een heerlijke geruststelling dat alles goed is met de kleine! Ja dat hoop ik ook en dat het 9 mnd mag blijven groeien en gezond geboren mag worden. Het is wel echt een spannende tijd zo na de miskramen. Als ik zwanger ben dan zal ik tot en met 13 weken niet echt heeel relaxed zijn.... Maar goed, eerst maar eens een positieve test😇
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use