Jump to content

Moet ik me zorgen maken?


Elke

Recommended Posts

Heej meiden,

 

 

 

Ik heb een vraagje:

 

 

 

Ik heb helemaal nergens last van. Niet van misselijkheid, pijnlijke borsten echt niks... Begin me een beetje druk te maken of alles wel goed is.

 

 

 

In het begin was ik echt bekaf, maar dat ias ook een stuk minder geworden. Ik weet niet wat ik nu moet denken. Komt het vaker voor dat je echt helemaal nergen last van hebt??

 

 

 

Liefs Elke

Link to comment
Share on other sites

Hey Danja,

 

Je moet je er volgens mij niet te veel zorgen over maken!!! Ik heb in het begin ook niet zo veel gemerkt. Wanneer heb je weer een echo of ga je weer naar het ziekenhuis/de verloskundige???

 

En inderdaad, als je je zorgen maakt, bellen, wie weet kunnen ze je geruststellen.

 

 

 

Groetjesssssssssssssssssss

Link to comment
Share on other sites

Hee Danja,

 

 

 

Maak je geen zorgen hoor! Ook ik had echt nergens last van, alleen rond dat ik ongi had moeten worden de hele week last van darmen, borsten, steken, krampen, plassen ( zenuwen ) , hoofdpijn, extreem moe.

 

Maar wat denk je van al die meds die wij in ons lijf hebben / hadden rond die tijd.. Ik was ook wel gespannen de 1e drie maanden en kort lontje dus..maar dat kan dus ook van de moeheid zijn.

 

 

 

Ben nu 5.5 maand zwanger en naast opstipatie en extra afscheiding geen noemenswaardige verschijnselen, al is ineens de moeheid terug.

 

 

 

Er zijn echt tijden dat ik denk: BEN ik nog wel zwanger dan??

 

Echt tot aan de 23 weken echo aan toe .. dan was ik pas weer gerust als ik ze zag + de hartjes hoorde.

 

 

 

Ik voelde maar niets, net als jij.. dat heb ik dus tot voor kort gehad want nu voel ik ze af en toe. Ik zou me pas zorgen gaan maken bij extreme buikpijn of zo..

 

 

 

Sterkte en succes, zijn zware weken de 1e tijd..

 

liefs lentezon

Link to comment
Share on other sites

Heej meiden,

 

 

 

Bedankt voor jullie lieve reacties.

 

 

 

Ik heb absoluut geen last van buikpijn of krampen. Verder heb ik 11 februari mijn 2de echo en hoop zo dat alles goed zal zijn!

 

 

 

Liefs Elke

Link to comment
Share on other sites

Guest estrhalita

Ik was tot 8 weken misselijk en daarna nergens meer last van. Meid geniet ervan. Perfect toch een zwangerschap zonder kwaaltjes. Komen maar weinig voor hoor.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use