Jump to content

Mcmi/michelle in het ziekenhuis


elvirazonnetje

Recommended Posts

Hoi dames

 

Ik wou jullie even laten weten,dat michelle opgenomen is in het ziekenhuis,vanwege dreigende vroeggeboorte van 26weken,omdat de doorbloeding niet goed is van de placenta,michelle heeft medicijnen gekregen voor de baby zodat de longetjes sneller rijpen,maar de kans is groot dat het een (vroeggeboorte) bevalling word

 

Ik kwam erachter via haar blog van hyves

 

 

 

Liefs Elvira

Link to comment
Share on other sites

Dat is schrikken, hou je zo rustig mogelijk. Elke dag dat jouw baby 'binnen blijft' maakt nu verschil. Succes, ook voor je partner.

 

Zo duvel je al ver voor de uitgerekende datum van 'de roze wolk', bah wat naar.

 

Hopen dat het goed afloopt voor jullie beiden!!!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Meiden...

 

 

 

allemaal ontzettend bedankt voor jullie lieve woorden.

 

Ik krijg nu 3 x per dag een ctg en zijn hartslag blijft gelukkig goed.

 

Het ligt nu puur aan mijn placenta en hoeveel de kleine daar nog uit kan halen. In de afgelopen 2 weken is hij maar 30 gram bijgegroeid en dat is veel te weinig.

 

 

 

Het is te hopen dat hij nog wat aankomt. Zo niet dan zal hij met spoed per keizersnee gehaald gaan worden en behandeld worden op de speciale kinderafdeling hier.

 

 

 

ik mag mijn laptopje aan hier dus zal jullie op de hoogte houden van de vorderingen...

 

 

 

 

 

elvira...bedankt he meis...

Link to comment
Share on other sites

Michelle,

 

Dat zal best schrikken zijn... Hoop dat de kleine nog wat aankomt de komende tijd! Heel veel sterkte en succes voor jou, de kleine uk en je man!!!

 

Houd ons op de hoogte.... (super trouwens dat je je laptop bij je kan hebben in het ziekenhuis)

 

 

 

liefs,

 

Mariek

Link to comment
Share on other sites

Hoi Michelle

 

 

 

Ik hoop dat je het niet erg vind,dat ik deze topic voor je heb gedaan

 

 

 

Wel fijn trouwens dat je je laptop by je mag houden

 

Maar de isala klinieken is een goede ziekenhuis en de gynaecologen zijn ook daar heel erg goed en meelevend.tevens ook de verpleegkundigen!!!

 

 

 

Want ik woon in zwolle en ken het ziekenhuis(gynaecolgie)aardig goed

 

 

 

Maar als je wat nodig bent of zo dan kun je me een berichtje sturen,aangezien ik zelf in zwolle woon.

 

 

 

Maar ik hoop dat alles goed gaat met jou en de beeb??En dat de uk zo lang mogelijk blijft zitten,En we leven hier allemaal erg met je mee!!!

 

 

 

Liefs Elvira

Link to comment
Share on other sites

Guest estrhalita

Heel veel succes. Je bent in goede handen in het Sophia en je kindje ook. Mijn 1ste zoontje heeft daar ook gelegen en het zijn super artsen. We duimen voor je.

Link to comment
Share on other sites

jeetje dat is schrikken!!

 

Hopelijk blijft beebje nog even lekker in je buikkie..

 

Heel veel sterkte,

 

 

 

fijn dat je een laptop tot je beschikking hebt!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use