Jump to content

hoi ik ben Linda


lindamvjulian

Recommended Posts

Hallo ik ben Linda ( bijna) 30 jaar en ben sinds 13 jaar samen met Denny ( 34). In 1998 stopte ik met de pil omdat wij er klaar voor waren om een kindje te krijgen. Ik was toen nog jong ( 19) maar had altijd het idee dat ik weleens geen kinderen zou kunnen krijgen. Toen ik na 3 jaar nog niet zwanger was zijn we naar de huisarts gegaan die ons doorverwees naar de gynaecoloog ( UMCG). Na het hele riedeltje van onderzoeken bleek dat ik een uterus bicornis heb waardoor de kans op een miskraam op vroeggeboorte erg groot is. Verder vielen wij onder de categorie 'onbegrepen onvruchtbaarheid'. Omdat wij al ruim 3 jaar bezig waren werd er IUI voorgesteld. De 4e poging was gelukt en ik was eindelijk ZWANGER!!! Na 4 jaar en 3 maanden bezig zijn was dat heel onwerkelijk. Op 13 mei 2003 werd onze zoon Julian geboren.

 

 

 

Toen Julian 1 jaar was ben ik opnieuw met de pil gestopt. Inmiddels zijn we alweer 5 jaar verder zonder zwangerschap. We hebben 6 keer IUI gedaan, 6 keer IVF eigen cyclus en zijn nu bezig met de 7e IVF poging.

Link to comment
Share on other sites

joh wat een gedoe en toestanden hebben jullie al achter de rug! Super dat jullie een zoontje hebben! Ik hoop voor jullie dat er aan die ellenlange ziekenhuis periode binnenkort een eind komt en dat jullie zwanger mogen raken. Mag ook wel na zeven keer ivf, niet dan?

 

Sterkte en welkom hier!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use