Jump to content

Niet ongi voor testdatum, negatieve test


Ilse03

Recommended Posts

Hallo allemaal

 

Ik wil hier even mijn verhaal kwijt.

 

4 Mei heb ik een terugplaatsing gekregen van een cryo en vandaag was DE datum!

 

Ik had er een goed gevoel over, was niet ongi geworden en ook "kwaaltjes" waren in lichte mate aanwezig. Prikkende borsten, af en toe misselijk, erg moe, maar helaas was de test vanmorgen negatief.

 

Het was pas de eerste terugplaatsing, dus ik moet ook niet zeuren, maar je hoop het zo. Onze eerste IVF na 3 jaar MMM was ook de eerste keer raak, dus ergens was er toch wel een sprankje hoop.

 

 

 

Maargoed, zh gebeld, stoppen met de "pareltjes" en zodra de ongi doorzet opnieuw starten met Proynova. Op naar de volgende ronde...weer een cryo.

 

 

 

Fijn dat ik even mijn verhaal kwijt kon en voor alle andere meiden veel succes en maar hopen op dat ene wondertje.

 

 

 

Liefs,

 

Ilse

Link to comment
Share on other sites

Oh Ilse,

 

 

 

Heel vervelend. Die pareltjes kunnen je ook zo goed foppen, houden menstruatie tegen en geven je klachten die op zwangerschapskwaaltjes lijken. Heel frustrerend.

 

 

 

Fijn dat je nog cryo's hebt. En gewoon door blijven praten hoor, je kan hier altijd je verhaal kwijt. Lucht lekker op en aan een half woord hebben we genoeg om je te begrijpen. Niemand noemt dat gezeur. Voor nu sterkte en veel succes met de volgende poging.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Ilse,

 

 

 

Ik heb dezelfde ervaring. Ik was voor het allereerst in mijn leven overtijd, maar dat kwam door de Utrogestan. Die houden je menstruatie tegen, dus je wordt inderdaad mooi voor de gek gehouden. Maar zo lang je niet ongesteld bent, is er natuurlijk nog wel hoop.

 

 

 

Had jij trouwens bijwerkingen van de Progynova? Ik reageer normaal gesproken goed op hormonen, maar met deze pilletjes had ik enorme hartkloppingen en ook paniekaanvallen. Gewoon tijdens een vergadering op mijn werk had ik van binnen het gevoel dat ik een marathon aan het lopen was. Erg opgefokt gevoel.

 

Soms denk ik dat het gewoon psychisch was; 1e ICSI mislukt en enorme angst om nooit zwanger te kunnen worden. 2e cryo was bij mij in de natuurlijke cyclus, toen had ik het overigens niet.

 

 

 

Succes met volgende cryo! Ik ben zelf bezig met spuiten 2e ICSI. Vrijdag uitgangsecho (spannend!).

 

Neel

Link to comment
Share on other sites

Heel verwarrend allemaal lijkt me. (spreek uit ervaring) Probeer het over 2-3dagen nog eens met testen. het is mogelijk dat de test dan wat anders laat zien. Zeker als je zwangerschapssymptomen hebt. Ik zou bijna zeggen, gebruik die progestanbolletjes ook nog die dagen tot de testuitslag. Eigen ervaring, maar lang verhaal. Succes!

 

 

 

liefs,Stéphanie

 

ps. ik wil je geen valse hoop geven, maar luister goed naar je eigen gevoel.

Link to comment
Share on other sites

Hallo Ilse

 

 

 

ik zou als ik jou was NIET stoppen met de pareltjes, je weet maar nooit!

 

na mijn verse icsi tp werd ik wel (helaas) ongesteld door de bolletjes heen!

 

Op 21-4-09 was de tp en op 02-05 werd ik ongesteld, die ochtend had ik nog een dosis van 200mg toegediend.

 

Kun je niet een verzoek doen om een bloedtest, stoppen met de bolletjes kan altijd nog!!!

 

 

 

heel veel succes en ik hoop uiteraard dat je de bolletjes nog wat langer moet gebruiken!!!

 

 

 

sterkte meid

 

 

 

lieve groeten

 

Meiske74

Link to comment
Share on other sites

aahhhh Ilse

 

 

 

wat een vervelend bericht, en jeetje, wat kan een vrouwenlichaam toch vreemde reacties vertonen he!

 

zo te lezen start je snel met de 2de cryo-poging, ik wens je heel veel sterkte en hoop op een happy end!!

 

 

 

lieve groeten

 

Meiske74

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use