Jump to content

hi


siene

Recommended Posts

hi allemaal,

 

Ik zal me ook even netjes voorstellen voor ik op anderen ga reageren.

 

Mijn man en ik zijn vanaf juni 2006 bezig met het krijgen van een kindje. Na anderhalf jaar in de MMM beland en er is bij mij alleen een matige hoeveelheid endometriose gevonden, maar niets wat een zwangerschap tegen kan houden. Ook mijn man en zijn zwemmertjes zijn gezond. Dus in augustus 2008 met IUI begonnen, maar dat is 6x niet gelukt.

 

Ben nu net 2 dagen aan de pil voor onze ie IVF-poging eind juli 2009.

 

Ik vind het heel erg spannend allemaal! En best onwerkelijk. Dat ik dat ook echt nodig heb. Zo had ik het me niet voorgesteld. Maar goed, we gaan ervoor.

 

Zo dat was het even. Tot babbels oid.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Siene welkom,

 

 

 

Wij hadden ons het ook allemaal anders voorgesteld, ik denk iedereen wel die hier is. Heel veel succes en sterkte met je 1e ivf behandeling. En natuurlijk hopen dat het gelijk raak is!!!

 

 

 

Sandra

Link to comment
Share on other sites

Guest Dani

Het is niet de manier van zwanger worden waar je op hoopt, alle romantiek blijft eigenlijk wel achterwege maar ik heb mijn partner nu op een heel andere manier leren kennen en weet dat wij samen de wereld aan kunnen als het zou moeten.

 

 

 

Ik wens je heel veel succes met de stappen die gaan komen en veel plezier op het forum.

Link to comment
Share on other sites

hoi Dani, gelukkig gaat het met mij en mijn man ook er goed. We gaan samen door alle dalen en teleurstellingen, maar houden ook samen de moed erin. Ondertussen genieten we van elkaar en doen we dingen die straks niet zo makkelijk meer kunnen (bijvoorbeeld onverwacht naar de film en op lekkere vliegvakanties).

 

groetsels, Siene

Link to comment
Share on other sites

ook ik zal mij even voorstellen:

 

sinds mei 2005 bezig om zwanger te worden. uit onderzoek is gebleken dat mijn man geen zaadcelle heeft en aanmaakt. we zijn daarom aangewezen op een donor. hebben toen een jaar op de wachtlijst gestaan voor kid. ondertussen 9 x gehad zonder resultaat. daarom gaan we nu meedoen met een studie in het amc en zijn we ingeloot voor de reguliere ivf.

 

groetjes martine

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use