Jump to content

Nieuw hier


Maaike74

Recommended Posts

Ik zou me even voorstellen ben Maaike.

 

Ik ben al ongeveer 12 jaar bezig met zwanger worden.

 

In mijn eerste relatie heb ik 6 iui pogingen gehad.

 

Zonder resultaat.

 

Heb nu sinds 3 jaar een nieuwe relatie en hiermee wil het ook niet spontaan lukken.Er zijn verder geen problemen met ons.

 

Nu zijn we sinds 10 Juni begonnen met de eerste ivf poging.

 

Dus ben nu bezig met decapetyl.

 

Donderdag 18 Juni eerste echo.

 

Het is allemaal best spannend.Ik hoop hier mensen te ontmoeten die nu ook bezig zijn met een ivf.

Link to comment
Share on other sites

Hallo Maaike,

 

 

 

Ik heb de afspraak aanstaande donderdag met de IVF gyneacoloog om de behandeling te plannen. Spannend vind ik het allemaal hoor.

 

Zou je mij op de hoogte willen houden ?

 

 

 

Groeten Djennish

Link to comment
Share on other sites

Hoi Maaike,

 

 

 

Jeetje jij hebt dus al een zeer lange weg moeten bewandelen, dat is niet niks.

 

Ik wil je bij deze welkom heten op het forum en ik hoop dat je hier de support en informatie vind die je zoekt.

Link to comment
Share on other sites

Tuurlijk wil ik je op de hoogte houden.Ik vind het ook erg spannend.

 

Welk ziekenhuis zit jij dan?

 

Wij zitten in Enschede en de plaatsing is in Zwolle.

 

Begin je donderdag dan met je schema?

 

Het is allemaal wel even wennen.

 

Maar ik ben positief ingesteld we gaan ervoor.

 

Succes ermee

Link to comment
Share on other sites

Mij is het super goed bevallen hoor, de mensen in Enschede kwamen zeer kundig over maar ook menselijk en meelevend, ik voelde mij er op mijn gemak. In Zwolle ben ik al met al een kwartier geweest, alleen voor de TP, maar de arts en de assitente waren erg vriendelijk, ze namen er in ieder geval lekker de tijd voor en het ging heel gemoedelijk. Ik hoop dat jij je er net zo op jouw gemak zult gaan voelen als dat ik heb gedaan.

 

 

 

Groetjes Dani.

Link to comment
Share on other sites

Guest Nienke79

Hoi Maaike,

 

 

 

Heel veel succes met je eerste poging IVF na zo'n lange tijd. Ik heb net de eerste poging achter de rug en zit nu op de wachtbank. Hopelijk zie ik je snel daar! Welkom!

 

 

 

Groetjes,

 

Nienke

Link to comment
Share on other sites

Fijn dat er zoveel mensen reageren

 

Dit is mijn eerste keer op een forum.

 

Dus het is even wennen.

 

Hoe het gaat.

 

Ook fijn om te horen dat ze zo vriendelijk en meelevend zijn in Enschede.

 

Ik laat jullie weten hoe het verder met me gaat.

 

En jullie allemaal ook veel succes met wachten of weer een nieuwe poging

Link to comment
Share on other sites

Hoi Maaike,

 

 

 

Welkom hier! Ik ben er ook pas net, ik ben ook begonnen met de eerste poging op 10 juni! (Had zelfs een oproepje gedaan wie nog meer begonnen op 10 juni maar op het ICSI forum). We gaan dus gelijk op, ik lees alleen dat jij vandaag de eerste echo hebt, ik morgen... Hoe is het gegaan? Heb jij ook last van bijwerkingen, ik heb de hele tijd hoofdpijn, niet heel erg, maar zo'n zeurderig gevoel.

 

 

 

Ik heb gemerkt dat dit forum verslavend is, de enige plek waar je oeverloos kunt kletsen over alle details van de behandelingen...

 

 

 

Groetjes,

 

Caroline

Link to comment
Share on other sites

Hoi Caroline

 

Leuk om te horen dat iemand met mij gelijk op loopt.Toch altijd makkelijk dan begrijp je elkaar beter.Ik kom er ook achter dat dit forum erg verslavend is.

 

Mensen in je omgeving voelen wel met je mee maar weten niet hoe je dit mee maakt.

 

Ik heb erg veel hoofdpijn erg vervelend.De ene dag ook meer als de ander.Ik werk fulltime en dan is het best pittig zo.Vandaag de echo gehad en het zag er allemaal goed uit.Woensdag beginnen met de puregon weer een spuit erbij.En dan 3 Juli de eerste meting erg spannend allemaal.Ik lees dat je al een dochter hebt is die ook via de isci? Jij succes morgen met de echo. We houden elkaar op de hoogte.

 

Groeten Maaike

Link to comment
Share on other sites

Goeiemorgen Maaike,

 

 

 

Mijn dochter is via de natuurlijke weg gegaan. Vandaar dat we ook lang hebben gewacht om ons te laten onderzoeken, ik dacht: het is 1 keer gelukt, moet het toch weer lukken? Maar zo werkt het dus niet. Je komt er nooit meer achter of het zaad verslechtert is, of dat het altijd al slecht was en dat het een 'lucky shot' was zeg maar. Dus alles is voor mij ook nieuw!

 

Ga vanmiddag voor de echo, zal wel een heel ander vervolgverhaal zijn dan bij jou want ik zit in Bergen op Zoom/Rotterdam, en er zijn zo veel verschillende verhalen over de medicijnen. Het valt mij op dat het bij iedereen anders is wat medicijnen betreft.

 

Je hoort het wel, werk ze.

 

Caroline

Link to comment
Share on other sites

Hoi Caroline

 

 

 

Dan heb echt geluk gehad op de natuurlijke manier.Daar kom je ook nooit meer achter of het zaad toen al slecht was.Gelukkig maar.

 

Ja jij hebt de korte behandeling dat is bij iedereen verschillend.Andere medicijnen want ik krijg puregon straks.Het duurt wel lang zo.Heb vandaag mijn eerste dag hoofdpijn vrij heerlijk.Voel je je meteen een stuk beter.Heb wel veel last van opvliegers jij ook? Of het is gewoon warm binnen.Ik heb nu lekker weekend zo naar de film met een vriendin. Even terrasje pikken. Succes met de echo hoop voor je dat ze groter zijn.

 

 

 

Groeten Maaike

Link to comment
Share on other sites

Hoi Maaike,

 

 

 

Ik heb nog geen dag hoofdpijnvrij gehad, maar het is te doen hoor, geen knallende koppijn ofzo. Verder heb ik geen opvliegers of wat dan ook, alleen voel ik sinds de echo wel wat in mijn buik omdat ze op een gegeven moment nogal aan het rommelen was, er zat een follikel diep ofzo... Maar dat zal wel weer snel weg zijn.

 

Succes met wachten en de andere ongemakken...

 

 

 

Groetjes Caroline

Link to comment
Share on other sites

Hoi Maaike, ja ik loop ook zo'n beetje gelijk met jou en Caroline, das wel leuk

 

Ook ik zie dat ik andere medicijnen gebruik dan de andere meiden nl lucrin en gonal-f.

 

Komende zondag heb ik de 2e echo en hoop dat ze dan groot genoeg zijn om een afspraak te maken voor de pregnyl spuit en de daarop volgende punctie! Hopelijk voor jou dat je na 12 jaar weer snel een positieve test vast kan houden!

 

 

 

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Hoi Carolina,

 

 

 

ik was je even kwijt, wist niet meer in welk topic je nou zat, er zijn er ook zoveel...

 

Sorry Maaike, dat ik in jouw topic tegen iemand anders zit te kletsen, maar dat mag wel even he... Hoe gaat het nou verder met jou Carolina? We hadden allebei vandaag de tweede echo, ik moet dinsdag voor een derde en dan de punctie waarschijnlijk donderdag. En jij?

 

 

 

Caroline

Link to comment
Share on other sites

Hoi Caroline,

 

 

 

Ja ik had vandaag idd 2e echo, en bij mij is al vast komen te staan dat ik donderdag de punctie krijg en dan zondag de tp. Dus wij lopen nog steeds gelijk op, leuk hoor! Hoeveel eiblaasjes heb jij op dit moment? Ik heb 11 grote en 4 kleintjes, ben benieuwd hoeveel eitjes erin zitten! Veel succes dinsdag!

 

 

 

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

He, ook nog wakker? Beetje lullig dat we in Maaikes topic zitten, of niet? Nou ja, kan ze ook meelezen (hoi Maaike). Allebei donderdag de punctie dus, ik vind het wel een beetje eng, jij? Weten ze al wanneer de TP is? Ja, jij zit in 1 ziekenhuis, dat is dus het nadeel van 2 verschillende in Rotterdam. Ik ga steeds uit van zaterdag TP, maar dat kan natuurlijk ook zondag zijn... mmm.

 

Beetje onduidelijk hoeveel follikels, vrijdag had ze het over in allebei 6, vandaag in ieder geval 7 hele mooie links en een paar rechts, kon hij minder goed zien. Zijn voorspelling is rond 10 eitjes, daar doe ik het voor! Jij hebt er best veel, ik neem aan dat je nog door aan het spuiten bent? Dus worden de kleintjes nog grote waarschijnlijk.

 

Nou ja, misschien moeten we verhuizen naar mijn topic? Of een Caroline/Carolina topic openen? Nee, dat gaat wat ver...

 

Welterusten straks en alvast succes donderdag!

 

 

 

Caroline

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use