Jump to content

cryo na 2e ICSI


marionh67

Recommended Posts

Hoi allemaal,

 

Ik zal me even voorstellen, ik ben 42 en heb een vriend van 32. Zoals iedereen hier willen we heeeel graag een klein wondertje.

 

Het zaad van mijn vriend is erg traag, bij de 1e pogign hadden we 12 eitjes dus konden we helft IVF en helft ICSI doen. De IVF had niets gedaan en van de 6 ICSI waren er 4 prima bevrucht, alle 4 8-cellig. Helaas is deze gehele poging uiteindelijk mislukt. We hebben nu de 2e ICSI erop zitten, 8 eitjes, 4 bevrucht, 1 x 8-cellig, 1 x 9-cellig, samen teruggeplaatst , mislukt. 1 x 6-cellig en 1 x 4-cellig. De 4-cellige was niet goed genoeg om in te vriezen en eind juli wordt de 6-cellige teruggeplaatst tenminste als alles natuurlijk goed gaat.

 

Ik ga ervan uit dat deze mislukt want de kans dat het slaagt is zoooo klein. Dan gaan we eerst lekker op vakantie en dan half september is heet erop of eronder, ICSI 3.

 

Ik ben op het moment erg verdrietig want het eind komt in zicht en ben erg bang dat het er nooit van zal komen. Ik ben mijn ware liefde pas op latere leeftijd tegen gekomen dus ja.

 

In ieder geval moet ik volgende week zaterdag terug naar de klinkiek voor een echo dat is dan dag 11 van mn cyclus en dan hoor ik wanneer ik de pregnyl kan zetten en dan is het weer duimen of de cryo goed ontdooit.

 

Voour nu allemaal heel veel succes!!!!

Link to comment
Share on other sites

Marion,

 

Welkom hier! Je hebt al een aardig traject achter de rug. Heel veel succes met deze cryo poging! En als deze niet lukt dan gaan we in september w.s. samen op voor de 3e icsi!

 

Wanneer gaan jullie op vakantie? Ik hoop dat jullie hier samen van kunnen genieten!

 

Hou ons op de hoogte!

 

groetjes esther

Link to comment
Share on other sites

We gaan laatste week augustus, 1e week september op vakantie, zijn dan hopelijk lekker uitgerust en kunnen dan vol goede moed beginnen aan de 3e ICSI. Dit zal zo half september zijn als ik alles goed heb uitgerekend.

 

Heb jij al kinderen verder?

Link to comment
Share on other sites

Hoi Marion,

 

 

 

welkom hier!

 

Tsja het is allemaal niet niks, kan me voorstellen dat je er verdrietig over bent.

 

Hopelijk gaat deze cryo-poging slagen en heb je over 9 maanden een baby in je armen!

 

 

 

succes hoor.

 

 

 

groetjes Sab

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use