Jump to content

Wat denken jullie hiervan????


Sissi

Recommended Posts

Nog 1 dag te gaan en dan mag ik eindelijk testen. Heb een cryo behandeling ondergaan waarbij ik alleen Pregnyl heb hoeven spuiten. Kreeg begin deze week 's ochtend enorme buikkrampen. Echt behoorlijk. Kreeg toen ook last van diarree. Dacht oh jee....nu is het afgelopen. Dag daarna kreeg ik de hele dag wat bruine afscheiding.....daarna dagen niet. Gisterenavond ineens weer wel en vandaag weer niet. Mag ik een beetje hopen op een positieve uitslag morgen of zegt het gewoon helemaal niets??? Las dat je menstruatie door bepaalde hormonen uitgesteld kan worden, maar ik heb alleen Pregnyl gespoten. Ben benieuwd wat jullie hiervan denken???

Link to comment
Share on other sites

dat is nu dan toch uit je lichaam??? Ik zou denken, testen maar!! Morgenvroeg of nu maakt niet zo veel verschil denk ik, aangezien er 48 uur tussen testen wordt aangeraden op de bijsluiter...lastig...

Link to comment
Share on other sites

OH........nou.....uhhh.....had net weer een klein beetje bruine afscheiding. Arghhhh!!!! Test toch maar gewoon morgen. (Ben gewoon een beetje bang voor een negatieve test..denk dat ik het daarom maar uitstel...) Mijn man moet er morgenochtend trouwens om 5 uur uit....en dan testen we meteen. Dat is al bijna dus

Link to comment
Share on other sites

Nou....we konden het niet meer volhouden tot morgenochtend.....Hebben vanavond getest.........en ik ben ZWANGER!!!!!!!!!!!!! Jippie!!!!!!!!!!! Ga het morgenochtend voor de zekerheid toch nog maar een keertje doen. Wij zijn zo blij!!! En ik werd zo onzeker door al die bruine afscheiding telkens. En je ziet het.....het betekende niets negatiefs. Wij hebben al 1 dochtertje van bijna 2. Zij is geboren d.m.v. ICSI (Mesa/Tese). Dat was ook in 1 x raak!!! Het zou toch te mooi om waar te zijn dat de eerste cryo behandeling ook aan zou slaan. Nou dames.......zo kunnen jullie allemaal zien dat het echt mogelijk is en dat wonderen toch bestaan.......

Link to comment
Share on other sites

Van harte gefeliciteerd !!!!

 

 

 

Moet zeggen dat ik dit ook wel als goed nieuws ervaar. Ik ben nu zwanger van onze 2e TESE/ICSI poging, en dit geeft ook weer moed voor een eventuele cryo-poging voor een 2e kindje als alles goed mag blijven gaan.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



 • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use