Jump to content

Bloedwaarden


Mirthe

Recommended Posts

post_user.gif Door Mirthe - Donderdag 23 juli 2009, 13:51

 

 

 

Goedemiddag,

 

 

 

vanmorgen moest ik bloedprikken om te kijken of de 1e ivf succesvol lijkt te zijn. Ik mocht vanmiddag tussen half 3 en 3 uur bellen voor de uitslag.

 

Afgelopen weekend ben ik S-0032.gif geworden, dus ging uit van een negatieve test.

 

 

 

Tot ik zojuist gebeld werd door de verpleegkundige. De bloedwaarden zijn wel iets verhoogd, dus willen ze dat ik maandag nog een keertje ga prikken. Mij zeggen die waarden helemaal niets S-0036.gif

 

ik had 36, en bij duidelijk zwanger zou het 50 moeten zijn. Wie heeft hier informatie over, of ervaring mee?

 

(ik wil niet te positief zijn, maar dit geeft toch wel weer een klein beetje hoop)

 

 

 

Liefs Mirthe S-0021.gif

Link to comment
Share on other sites

Hi Mirthe,

 

 

 

Bij een goede zwangerschap moeten de waardes per 48 uur volgens mij verdubbelen. Misschien moet je daarom opnieuw testen zodat ze kunnen zien of dit gebeurt, want dan zou de lage waarde van nu verklaard kunnen worden door een late innesteling of bevruchting (was het IUI of IVF/ICSI?)???

 

 

 

Ik heb een bloedtest gehad op 18 dagen na de punctie en mijn bloedwaarde was toen volgens mij 246...

 

 

 

Sterkte met wachten en ik hoop voor je op goed nieuws!

 

 

 

Groet, Michelle

Link to comment
Share on other sites

hey mirthe

 

 

 

wat michelle zegt klopt bij een zwangerschap moeten de waardes iedere 48 uur verdubbelen maar dit is helaas ook zo als je een bbz hebt!!

 

ik had op een gegeven moment een hsg waarde van 2500 en dit betekent dat er geen twijfel meer mogelijkwas dat je zwanger bent!.

 

 

 

sterkte en ik hoop dat het een goede afloop heeft

Link to comment
Share on other sites

Hoi, hoi,

 

 

 

Ik heb ook nog een keertje extra moeten laten prikken omdat mijn bloedwaardes te hoog waren, maar niet hoog genoeg. Mijn uitslag was negatief. Sorry dat ik je niets anders kan melden.

 

 

 

Suc6.

Link to comment
Share on other sites

@ Otjes,

 

 

 

helaas zijn bij mij de bloedwaarden ook gezakt :lac:.

 

Straks in september eerst een weekje Griekenland, en dan in november vol goede moed aan poging 2 beginnen.

 

 

 

Ik zal voor je duimen :notworthy:, sterkte op 05-08

 

 

 

Mirthe

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use