Ga naar inhoud

Meldplicht eind augustus / begin september


Champietal

Aanbevolen Berichten

Hi,

 

 

 

Ik vind zo langzamerhand dat jullie eigenlijk wel mogen gaan melden elke dag. :waiting:Vooral Dani natuurlijk. Jij hoeft nog maar 8 dagen.

 

 

 

Ten eerste, hoe is het met jullie dames? Alles nog rustig??

 

en ten tweede, trekken jullie het nog een beetje met dit warme weer? Het is nu wel erg extreem voor Nederlandse begrippen.

 

 

 

Dani / 1e ICSI / 27 aug 2009/ ziekenhuisbevalling

 

dev238pb___.png

 

 

 

Danja (Elke) / 1e ICSI / 6 sept 2009 / ziekenhuisbevalling

 

dev248pp___.png

 

 

 

Abc / 6 IUI + 3 ICSI / 7 september 2009

 

dev249pr___.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 160
  • Aangemaakt
  • Laatste Reactie

Top Posters in dit Topic

Top Posters in dit Topic

Hier gaat het goed hoor, ik heb nog niet het gevoel dat het elk moment zal gaan beginnen en ach wat het weer betreft, ik ben vandaag maar eens even gaan koffie leuten op mijn werk en had juist medelijden met mijn collega's, als het dan toch zo warm moet wezen kun je maar beter lekker met verlof zijn hihi.

 

 

 

Hopelijk gaat het met Elke en ABC ook net zo goed nog of voelen jullie al wel van alles?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heej Dames,

 

 

 

Ik zal dan maar de eerse zijn die zich vandaag meldt! ;-D (toch niet de eerste zie ik, hahaha)

 

 

 

Ik ben zojuist weer bij de VK geweest voor een controle. Bloeddruk ed was allemaal goed, maar die kleine wil maar niet indalen... Daarom moet ik volgende week in het ziekenhuis op controle i.p.v bij de verloskundige. Ze gaan dan kijken of er een reden is waarom Ukkie nog niet is ingedaald. De vk gaf al aan dat er bij 9 van de 10 vrouwen geen oorzaak is, maar gewoon een eigenwijs kind, hahaha. De vk verwacht niet dat onze meid op korte termijn gaat komen.

 

 

 

Er is wel een kan dat ze een bekkenonderzoek gaan doen aangezien ik een heupafwijking en een groeiverschil heb. Dit heb ik overgehouden van het moeten dragen van een sprijtbroekje toen ik nog een baby was...

 

Ach zal allemaal wel mee vallen.

 

 

 

Mijn zwembadje staat! Ik zit nu lekker met de laptop in de tuin onder de partytent in de schaduw. Hier is he nog goed vol te houden :-D Ga zometeen beginnen met het schrijven van de enveloppen voor het geboorekaartje.

 

 

 

Hoe ist verder met jullie?? Houden jullie het nog een beetje vol in deze hitte?

 

 

 

Liefs Elke

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oh wat leuk! Ik vind het nog steeds een beetje onwerkelijk dat het binnenkort dan toch echt gaat gebeuren. Het kindje is goed ingedaald en ik heb sinds deze week regelmatig "voorweeen". Ik ben er verder helemaal klaar voor, alles is af, het huis is op orde en de vluchtkoffer staat klaar. O nee, ik moet nog beschuit met muisjes kopen en de enveloppen schrijven, haha. Ik heb het idee dat ik niet voor de uitgerekende datum zal bevallen, dus ik geniet nog volop van mijn verlof. Het warme weer vind ik wel lekker eigenlijk, ik hoef verder niets, dus inderdaad beter zo dan dat je moet werken.

 

Dani en Danja, fijn dat het met jullie ook goed gaat. Danja, hopelijk is de kleine inderdaad gewoon eigenwijs en is er verder niets aan de hand. Laten we daar maar van uit gaan, vind je niet?

 

Nou, fijne dag allemaal :doofywave:

Link naar reactie
Delen op andere sites

hallo dames

 

 

 

veel succes met laatste lootjes.

 

 

 

danja: volgens mij is het heel normaal dat de kleine nog niet is ingedaald omdat het je eerste bevalling is. mijn dochter begon ook pas met indalen toen de weeen begonnen. het belangrijkste is dat de beeb met het hoofdje naar beneden ligt.

 

 

 

groetjes svenja

Link naar reactie
Delen op andere sites

hallo dames

 

 

 

veel succes met laatste lootjes.

 

 

 

danja: volgens mij is het heel normaal dat de kleine nog niet is ingedaald omdat het je eerste bevalling is. mijn dochter begon ook pas met indalen toen de weeen begonnen. het belangrijkste is dat de beeb met het hoofdje naar beneden ligt.

 

 

 

groetjes svenja

 

 

 

 

 

Heej Svenja,

 

 

 

Bedankt voor je berichtje. Mijn vk zei dat bij je eerste kindje "willen" ze graag dat ie met de 36 weken is ingedaald zodat ze weten dat er genoeg ruimte is in de bekken. Als het je 2de of ...ste kindje is maakt het niet uit of ie wel of niet is igedaald, want dan weten ze dat het kan. Maar onze kleine meid ligt verder perfect! Ze draait alleen nog met haar rugje van links naar rechts en weer terug, maar das prima.

 

Ik maak me er ook niet druk om. Ik zie het gewoon als een extra controle en een keertje extra spieken, want we krijgen dan ook een echo!!

 

 

 

Liefs Elke

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hee meiden,

 

 

 

Wat spannend, weer een aantal in de laatste loodjes! Succes ermee hoor, vandaag gelukkig de laatste hete dag...

 

 

 

Elke, mijn oudste wilde ook niet indalen (werd ook met 40 weken doorverwezen..) en is uiteindelijk nooit goed ingedaald, waar door mijn (ingeleide) bevalling uiteindelijk in een KS is geeindigd.. verder geen nare ervaring geweest hoor, maar achteraf bleek dat hij, ondanks dat zijn koppie wel naar beneden lag, er toch niet goed voor lag en dat het nooit had gepast..

 

 

 

Vraag dus wel even of ze goed kijken hoe het ligt en of het hoofdje wel goed in het bakken past.. als dat niet zo is ook goed, maar toch wel fijn om dat van te voren te weten.. Dat had in mijn geval 20 uur weeen wegpuffen gescheeld..

 

 

 

Succes met alles en geniet nog even van jullie dikke buiken, die ga je straks echt missen!

 

 

 

Liefs Pien

Link naar reactie
Delen op andere sites

Elke geweldig zo'n trotse oma in spé naast je. Fijn dat alles nog steeds goed gaat met jullie, ik hoop dat ook jij snel jouw meisje in jouw armen mag houden, natuurlijk kom ik zo vaak als mogelijk is even kijken hier :D

 

 

 

ABC spannend hoor, ook jij bent bijna aan de beurt, wie weet ben je al bezig... heel veel succes in ieder geval!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ha meiden, hier alles nog binnenboord hoor! Heel gezellig en druk weekend gehad met veel visite enzo, vandaar geen tijd om me te melden. Moet zeggen dat ik het nog prima uit kan houden, heb alle tijd om weer eens te lezen en met dit mooie weer is verlof zeker geen straf!

 

Hoe is het met jou Elke? Wanneer moet je voor controle naar het ziekenhuis?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hahaha Elke, kan me voorstellen hoe de trotse oma in spe erbij gelopen heeft. Merk het al met mijn moeder alleen, grote smile op het gezicht.

 

 

 

ABC: bij jou gelukkig ook alles goed. Heerlijk he dat verlof met dit weer, kan me voorstellen dat het geen straf is. Lekker in de tuin on de parasol.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Morge dames!

 

 

 

Hier ook nog steeds alles rustig. Word wel steeds nieuwsgieriger!

 

Ik moet morgen om 11 uur in het ziekenhuis zijn. Ben heel benieuwd wat ze precies gaan doen en of ze iets vinden.

 

 

 

Ik dacht zeker dat je al bezig was ACB hahaha. Is jouw kleintje wel netjes ingedaald?

 

 

 

Liefs Elke

Link naar reactie
Delen op andere sites

En we zijn weer een dag verder.... Net bij de verloskundige geweest en alles was gelukkig weer in orde. De baby is nog steeds erg druk, met name de laatste week. Soms maakt het zulke bewegingen die echt niet meer passen, niet echt een fijn gevoel. De verloskundige denkt dat de baby protesteert en er uit wil komen... We zullen zien. Hoe was het bij de gyn, Elke? Ben ook wel benieuwd, heb je een echo gehad? Hopelijk was alles goed en heb je gewoon een eigenwijze meid!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heej dames,

 

 

 

We komen net terug uit het ziekehuis en alles was naturlijk goed! Ze is gewoon idd eigenwijs :-D De plecenta ligt niet voor de "uitgang" en haar hoofdje is ook niet te groot. Deze is zelfs aan de kleine kant!

 

Haar hoofdje zit bij de 36 weken, haar buik al over de 40 weken en ze heeft nog steeds lange benen, hahaha. Wat een combi!!

 

 

 

De gyn heeft ons wel geadviseerd om in het ziekenhuis te bevallen. Dat komt goed uit, want dat gaan we ook doen! Gaat helemaal goed komen.

 

 

 

Liefs Elke

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt als gast nu eerst posten en gelijk daarna registreren. Als u al een account hebt, meld u dan nu aan om te posten met uw account.

Gast
Reageer hier op dit topic...

×   Geplakt als RTF formaat tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in.




  • Berichten

    • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
    • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
    • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
    • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
    • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
  • Topics

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden