Jump to content

Op naar ons derde kindje???????


Guest estrhalita

Recommended Posts

Guest estrhalita

Ik maak maar even een nieuw topic voor mijzelf aan.

 

Na lang wikken en wegen hebben wij verleden week besloten om voor een derde kindje te gaan. Gelijk het ziekenhuis gebeld en morgen hebben we onze intake om 14.00 uur. Hopelijk is er geen wachtlijst. Na flink wat rekenen en mijn oude lijsten erbij gepakt te hebben zo het in het mooiste geval betekenen dat ik een paar dagen na onze bruiloft kan beginnen met prikken. Ik hoop het zo.

 

 

 

Voor wie mij nog niet kent:

 

Ik heb een zoon van nu net 3 jaar. Bij de 1ste IUI behandeling was het gelijk raak. Robbie is geboren met het Syndroom van Down, wat een totale verrassing voor ons was.

 

Jens is nu bijna 9 maanden. Na 8 IUI behandelingen was zijn we overgestapt op IVF en de 2de poging was het raak.

 

 

 

En nu dan op naar nummer 3.

 

 

 

Groetjes Esther

Link to comment
Share on other sites

Wat een plaatjes je zoontjes!

 

Je gaat je behandeling in het EMC doen?

 

Morgen je intake zie ik,veel succes en hopen dat je een beetje vlot mag beginnen.

 

Ik mag over 5 dagen de puregon weer gaan zetten.

 

Onze 2de icsi poging. In ieder geval succes en nog 3 weken en je gaat trouwen geniet ervan!

Link to comment
Share on other sites

Guest estrhalita

Ja de behandeling is in het EMC. Ik ben van elke baby bevallen in het IJsselland ZKH maar helaas doen die geen IVF. Dus weer op naar het EMC. Geen hekel aan het ziekenhuis, maar wel aan het parkeren daar. Verschrikkelijk.

 

 

 

Succes met je 2de poging, spannend weer he.

Link to comment
Share on other sites

haha ja inderdaad kost je een hoop geld daar vreselijk!

 

wij komen uit zoetermeer dus ook nog eens tijdens een behandeling ongeveer 5 keer op en neer rijden.

 

Maarja het is voor een goed doel.En het is heel erg spannend pfff.

 

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Wat spannend weer! Heel veel succes, meid. Hoop dat het deze 3e keer net als bij de 1e keer meteen raak is.

 

Ook wij gaan voor een broertje of zusje voor Yinthe. Maar ik moet eerst nog even goed ontzwangeren, ben fysiek nog niet helemaal de oude.

 

Ik ga je volgen en hard voor je duimen!

 

 

 

liefs,

 

Mariek

Link to comment
Share on other sites

Guest Vonnie

Hoi Esther,

 

 

 

Nou meid, ik wens je veel succes en ga voor jullie duimen dat de eerste poging voor een brusje voor Robbie en Jens raak is!

 

 

 

Succes!

Link to comment
Share on other sites

Guest estrhalita

He dames, bedankt voor jullie lieve reacties.

 

 

 

Nou ik ben dus vanmiddag in het ziekenhuis geweest en nu kriebelt het helemaal. Het was echt een super goed gesprek. Eerst over Robbie en Jens gekletst en toen over hoe ik de behandeling heb ervaren. Ik heb eerlijk gezegd dat wij nogal lekkere nuchtere mensen zijn en ik het dus als gewoon heb ervaren op de punctie na dan. Toen wilde hij het schema met mij gaan doornemen, maar ik had goed mijn huiswerk gedaan en mijn oude schema's goed bekeken. Hij was onder de indruk van mijn kennis haha. Dit alles heeft er toe geleid dat ik over 3 weken :toppie: mag gaan beginnen met prikken. Dus dat zou net na de bruiloft zijn (gelukkig). Ik ben echt super blij. Maandag alle medicijnen weer bestellen. Ze hebben wel wat veranderd. Geen Pregnyl meer spuiten maar nu Ovitrelle en betere pijnbestrijding voor tijdens de punctie.

 

 

 

Hij wilde eerst nog een ander schema gezien mij leeftijd :angryfire:. Maar omdat ik zo goed op mijn oude schema heb gereageerd met goede resultaten qua eitjes en uiteindelijk een zwangerschap proberen we de 1ste keer het oude schema.

 

 

 

Nu maar hopen en duimen dat het de 1ste keer gelijk raak is dan beval ik eind juni weer

 

 

 

24 september hebben we een afspraak met mijn eigen gyn in het IJsselland ziekenhuis, omdat wij een keizersnede gaan eisen. Mocht dit niet mogen/lukken dan stoppen wij zeer waarschijnlijk alsnog met de behandeling en gaan wij niet voor een 3de kindje. Na mijn laatste ervaring wens ik niet meer natuurlijk te bevallen. Te veel ellende en dat niet nog een keer.

 

 

 

Ik ga dus vrolijk mijn weekend in :happydance:

Link to comment
Share on other sites

Hey Es,

 

 

 

Ik lees net je topic. Zo te horen is het een super goede eerste afspraak geweest. Wat goed dat jullie zo snel al kunnen gan beginnen. Was er helemaal geen wachtlijst?

 

 

 

Ik hoop dat de rest van de behandeling ook allemaal zo snel zal gaan.

 

Heel erg veel succes!!

 

 

 

Liefs Diana

Link to comment
Share on other sites

Hi es,

 

 

 

Ben heel benieuwd wat de gynaecoloog gaat zeggen, maar ehh... wat hij ook zegt, als jij er op staat dan kunnen ze je echt geen keizersnede weigeren hoor! Als je eenmaal een KS hebt gehad doen ze zowieso al niet zo moeilijk meer hoor.. Ik mocht in feite zelf beslissen..

 

 

 

Liefs Pien

Link to comment
Share on other sites

Guest estrhalita

He Pien bedankt voor je reactie. Ik dacht ook dat ze daar niet zo moeilijk over zouden doen bij een 2x keizersnede. En deze gyn heeft mijn bevalling gedaan van Robbie. Bij Jens was ze vrij maar de volgende dag kwam ze wel gelijk naar me toe toen ze had gehoord dat ik bevallen was. Dus ze kent onze beide verhalen heel goed. Ik verwacht zelf ook geen problemen hoor. Dan komt alleen de twijfel nog onder algehele narcose of ruggenprik. Bij Jens schoot de ruggenprik omhoog dus ja daar zijn we nu ook weer bang voor. Dus daar zijn we nog niet over uit.

 

 

 

En zoals ik me nu voel wordt ik vandaag ongesteld. Dat zou dus betekenen dat ik op onze huwelijksdag mijn 1ste spuit moet zetten. Maar ja dat gaat die dag nooit lukken dus de 1ste zet ik dan wel een dag later. Kan volgens mij niet zoveel kwaad. TOen ik zwanger werd van Jens was de 1ste spuit Puregon op de 21 ste dag en nu op de 19de. Dus kan denk ik geen kwaad toch?????

Link to comment
Share on other sites

Hey Es,

 

 

 

Wat spannend zeg dat je nu al bijna kan beginnen. En als het zo doorzet zou je dus in principe op je trouwdag de eerste spuit moeten zetten. Ik vind het wel een bijzondere dag daarvoor!

 

Houdt ons op de hoogte!!!

 

 

 

Liefs Diana

Link to comment
Share on other sites

Guest estrhalita

Het EMC is niet zo makkelijk que eskimootjes dus helaas nog nooit iets in de vriezer gehad en we beginnen weer helemaal op nieuw.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use