Jump to content

test vanm. positief en nu ongesteld


Syll

Recommended Posts

verslagje van mijn 2e ivf poging

 

 

 

24 augustus is de tp geweest van 2 embryo's.

 

 

 

Gisteren heb ik een test gedaan van kruidvat en deze was negatief. Vanmorgen heb ik een predictor test gedaan (met vroege opsporing van HCG) en deze gaf positief aan...

 

Een beetje hoop ging weer leven.

 

Voordat ik hoopvol naar mijn werk reed werd ik ongesteld.

 

Nu denk ik dat de test positief was doordat ik maandag voor het laatst pregnyl heb gespoten en dit nog te zien is.

 

 

 

Al met al is voor mijn de 2e poging ivf mislukt (denk ik).... :eek:

 

 

 

Nou de dag maar een beetje doorkomen en hopen dat ik me nog een beetje kan concentreren op mijn werk...

Link to comment
Share on other sites

Syll, wat balen!!!

 

Volgens mij kan het wel kloppen dat je door de Pregnyl een vals-positieve test krijgt. Afhankelijk van de gespoten hoeveelheid ligt de halfwaardetijd net boven of net onder een week. Dat betekent dus dat na die periode de ingespoten HCG uit de pregnyl pas uit je bloed is...

 

 

 

Is het wel een normale ongi of nog niet? anders zou het heel misschien ook nog een onttrekkingsbloeding kunnen zijn... Misschien over een paar dagen nog een keer testen als de ongi niet echt doorzet?

 

 

 

In ieder geval een hele dikke knuffel en ik hoop dat je wat afleiding op je werk kunt vinden...

 

 

 

Groet, Michelle

Link to comment
Share on other sites

Hallo,

 

 

 

Ik zou die vroeg-testen van predictor maar niet vertrouwen, want ze schijnen nogal eens vals positief aan te geven...

 

Lees ook veel op een ander forum mee en daar zijn nu al minstens 9 vrouwen die ermee vals-positief hebben getest..

 

Sorry hoop echt een super posi test voor je maar wil je alleen maar waarschuwen!!!

 

 

 

Alicia

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use