Jump to content

testen bij cryo


Otjes

Recommended Posts

Help

 

Cryo-poging 1

 

 

 

dag 11 echo

 

dag 12 pregnyl

 

dag 14 eisprong

 

dag 17 ontdooien

 

dag 18 tp

 

 

 

VU zegt td : 12 dagen na tp met thuistest (dag 30)

 

WFG fert.medew zegt td: 14 dagen na pregnyl thuistest (dag 26)

 

WFG fert.arts zegt td : 12 dagen na tp met bloedtest of (dag 30) of

 

dag 35 thuis

 

 

 

Wie helpt mij, want bij het WFG word ik geen steek wijzer zo. Dit klopt toch van geen kant? Nogal wiedes dat er daar zoveel fouten gemaakt worden op de afd. gynaecologie.

 

 

 

Dit kan je er toch niet bij hebben in de wachtweken. Mijn vingers zijn al bijna aan een nieuw velletje toe van de zenuwen .....

 

 

 

(staat ook bij het wachtbankje, maar zoals jullie begrijpen voel ik me door al deze data niet echt meer lekker in mijn velletje)

Link to comment
Share on other sites

The soap continues...

 

 

 

Heb er toch nog maar even een e-mailtje aangewaagd:

 

Mag nu dag 32 thuistesten, indien positief dan dag 35 een bloedtest

 

 

 

Volgens mij ga je juist eerder bloedtesten omdat het hormoon eerder te zien is in je bloed dan in je urine. Zijn ze misschien een beetje de weg kwijt daar vraag je je dan af.

 

 

 

zucht..............

Link to comment
Share on other sites

He Natasja,

 

 

 

Zenuwslopend he. Ik heb destijds op dag 9 na tp getest (thuis) en kreeg een negatieve test onder ogen. Heb toen niet meer durven testen en de bloedtest afgewacht. Die was op dag 12 na de tp. Daarna waren alle thuistesten (heb er wel een stuk of 3 gedaan, haha) hartstikke positief.

 

 

 

Hang in there, girl. Duim voor je!

 

 

 

liefs,

 

Mariek

Link to comment
Share on other sites

Hoi Mariek,

 

 

 

Thanks voor je reactie meis.

 

 

 

Ik denk dat ik ook maar voor dag 12 na de tp ga. Dus 7 oktober (is mij door het VU meegedeeld en daar houd ik mij liever aan vast dan aan het "vonnis van het WFG"). Ik hoop zo dat het nu eindelijk lukt..........................

 

 

 

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Hoi Natasja,

 

jij zit volgens mij ook al zo lang als ik op het forum, veel te lang dus zonder positief resultaat! Het wordt tijd dat het eindelijk eens gaat lukken.

 

Ik duim voor je! Hou vol en probeer zoveel mogelijk afleiding te zoeken. Ik was een weekje op vakantie, dat kwam toevallig zo uit. Perfect natuurlijk. Ik hoop dat jij ook ergens je afleiding in kunt vinden.

 

Liefs,

 

Anne

Link to comment
Share on other sites

Hi Natas,

 

wij zijn er nog niet klaar mee. Ook al ben ik vandaag pas echt ongesteld geworden en is de cryo-tp definitief mislukt, ik wil zo snel mogelijk beginnen aan de 4e poging. Ik voel me relatief goed, misschien komt er nog verdriet. Denk dat ik het al heb gehad, want ik wist begin deze week al dat het mislukte.

 

In ieder geval geven we het nog niet op. Vind ik trouwens een heel moeilijke keus, om te stoppen. Kan me dat nog helemaal niet inbeelden. Dus we gaan 'gewoon' door.

 

 

 

Voor jou heel veel sterkte en dat het nou ook eindelijk mag lukken. Ik gun het je zo!

 

Succes!

 

Liefs,

 

Anne

Link to comment
Share on other sites

Desiree,

 

 

 

Dank je wel. Wij hopen het ook van harte. Ik slaap er dit keer helemaal slecht van lijkt wel. Word in ieder geval niet uitgerust wakker. Lees op je hyves af en toe mee en zie dat het allemaal voorspoedig bij jullie gaat. Geweldig, geniet, geniet.

 

 

 

Word iedere keer heen en weer gegooid met mijn gevoelens. Denk nu toch maar weer dat ik wacht met testen tot de testdag, maar dat kan morgen wel weer anders zijn. Scheelt dat ik nog geen testen gekocht heb. Als ik morgen nog overleef om niet te testen, dan kan dat maandagmiddag pas weer. Scheelt al weer een paar dagen haha.

 

 

 

Tijd om naar bed te gaan.

 

 

 

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Hoi Pien,

 

 

 

Ja, dat weet ik nog wel. Sorry dat ik jou niet echt in de gaten houd, maar ik kan het niet echt verkroppen om wat bij de "zwangeren" te lezen en te schrijven. Ben wel heel blij voor degenen die het gelukt is, maar ja..... wat dat betreft ben ik een beetje egoïstisch. IK WIL HET ZELF OOK ZO ZO ZO ZO GRAAG! (haha, zoals je wel zult begrijpen).

 

 

 

Gaat het helemaal goed met Morris?

 

 

 

Lief dat je aan me denkt en dat je voor me duimt.

 

 

 

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Hoi Pieneke,

 

 

 

Zit inderdaad op dag 9 na de tp.... Misschien ga ik morgen als ik van mijn werk naar huis rijd even langs het Kruidvat.... misschien ook wel niet.... Ach god: ik weet het gewoon niet meer. Please, please, please, please laat het zo zijn....

Link to comment
Share on other sites

Hee natas,

 

 

 

Natuurlijk begrijp ik dat! ik heb zelf ook zo vaak moeten slikken als anderen zwanger werden en ik niet.. En het is goed om hier te zien dat het vaak ook wel lukt.. Maar dan alleen om er zelf weer wat hoop van te krijgen, niet om steeds weer met je neus op de feiten gedrukt te worden.. Kan me dus voorstellen dat je dat niet actief gaat opzoeken en lezen..

 

 

 

Hier gaat alles prima.. Ik geniet heel bewust en besef me heel goed hoeveel geluk we hebben gehad..

 

 

 

Hou je taai meis, ik duim me suf!

 

 

 

Liefs Pien

Link to comment
Share on other sites

Natasja op de een of andere manier heb ik bij jou een heel goed gevoel. Veel sterkte de komende dagen, vooral die laatste dagen tot de testdatum zijn echt killing.

 

En je gevoelens mbt gunnen herken ik helemaal. Natuurlijk gun je het iedereen maar jezelf echt net een beetje meer.

Link to comment
Share on other sites

natas meid...hier ook nog even van mij heel veel sterkte. Bah wat zijn die laatste dagen ellendig hé! Zo spannend.

 

Ik vind het moeilijk om te vragen maar mocht het niet lukken, hebben jullie helder of jullie hierna nog voor een evt. vierde poging gaan?

 

Vooralsnog hoop ik zo enorm voor jullie dat het goed zit deze keer!

Link to comment
Share on other sites

Thanks meiden voor al jullie ondersteunde en meelevende berichtjes. Ik hoop echt woensdag positief te testen.

 

 

 

Mocht het niet lukken dan ga ik gelijk een afspraak maken met de fert.arts over het ja of nee verantwoord verder gaan met poging nr. 4 (en wat onze kansen zijn om alsnog zwanger te worden). Kan het namelijk denk ik nog niet achter me laten om nooit moeder te worden en Johan geen vader.

 

 

 

xx

Link to comment
Share on other sites

hoi hoi

 

 

 

ik duim voor je mee ik hoop dat je woensdag goed nieuws heb.

 

ik moest vanmorgen naar het zkh maar ik ben door de wekker heen geslapen heb ik nog nooit gehad stom hoor. maar gellukig mag ik morgen komen.

 

grappig dat je man/vriend johan heet mijn man heet ook zo.

 

heel veel succes nog ff volhouden.

 

groetjes silvia

Link to comment
Share on other sites

Guest Nienke79

Hoi Natasja,

 

 

 

Bijna testen zie ik? En hou je het nog een beetje uit? Heb je woensdag een thuistest, of ga je toch eerder?

 

 

 

Groetjes,

 

Nienke

Link to comment
Share on other sites

Guest Nienke79

Hoi Natasja,

 

 

 

Nou super spannend! Nog maar 2 nachtjes slapen, ik duim voor je! :-)

 

 

 

Ja ik zit pas op wachtdag 2 (als tp is dag 0) en ik voel me superrelaxed. Zit sinds de tp (van 2, hihi) alleen maar te grijnzen. Dat is alvast heel anders dan de vorige pogingen. Ik geloof er dit keer echt in, en durf er ook in te geloven. Nu kan dat over 4 dagen natuurlijk weer anders zijn, maar tot nu toe... genieten!

 

 

 

lfs,

 

Nienke

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use