Jump to content

start echo gehad, we kunnen beginnen !


Guest Diane180

Recommended Posts

Guest Diane180

Hallo allemaal,

 

 

 

Nou vanmorgen de start echo gehad en het zag er allemaal prima uit. We mogen beginnen ! Vrijdag beginnen met het spuiten van Puregon (200 ml) en dan 30 okt. weer een echo om te bepalen wanneer de puntctie zal zijn !!

 

Weer een stapje verder, spannend hoor !!

 

 

 

groetjes

 

Diane

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 85
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Diane180

Hallo allemaal,

 

 

 

Bedankt voor jullie lieve reactie's. Ik heb ook echt het idee dat we nu zijn begonnen.

 

 

 

Van het spuiten heb ik geen last van de deca en de puregon niet. Het enige wat ik voel (en niet prettig is) is de puregon die ik tot zeker 10 minuten na het spuiten goed in mijn buik voel. Verder voel ik me goed, wel wat meer moe maar dat is ook alles.

 

Vrijdag de echo en dan krijgen we de datum van de P en de TP,

 

heel spannend allemaal.

 

 

 

Groetjes Diane

Link to comment
Share on other sites

Hallo Diane,

 

 

 

Ik wil je heel veel succes wensen! Het is heerlijk als je mag beginnen met stimuleren. Die eerste echo voor de follikelmeting is altijd spannend, als ik het goed heb ben je dan een dikke 7 dagen aan het stimuleren? O ja, ik zie dat je onder je foto je info schrijft, in een handtekening is gemakkelijker! Dit doe je bij gebruikersinstellingen en dan wijzig handtekening...

 

 

 

Spannend voor jullie!

 

 

 

Liefs Pieneke

Link to comment
Share on other sites

Hoi Diane

 

 

 

jeetje wat gaat het ineens snel dan he! ook fijn dat ze as. vrijdag al kunnen aangeven wanneer de punctie en tp is!

 

Heel veel succes!!!

 

even een vraag je mbt het spuiten: blijft de plek waar je gespoten hebt gevoelig? ik hen nl. ooit gelezen dat het kan helpen om de plak na het spuiten te koelen met een ijsblokje...

 

 

 

succes in ieder geval!

 

 

 

groetjes

 

meiske74

Link to comment
Share on other sites

Guest Diane180

Hoi Meiske,

 

 

 

Zewlf heb ik geen last van gevoelige plekjes na het spuiten. Heb wel gelezen dat voor en na de tijd koelen met een ijsblokje kan helpen.

 

Eens proberen misschien.

 

 

 

Succes met spuiten.

 

groetjes Diane

Link to comment
Share on other sites

Guest Diane180

Keesje, Hulya, Krisje, Meiske,

 

 

 

Het resultaat van de echo van vanmorgen:

 

Heb nu 8 follikels en de grootsten zijn al 20 mm. De kleine nieuwe die erbij is gekomen willen ze nog een extra dagje laten groeien. Morgen nog deca en puregon spuiten en dan dinsdagavond pregnyl. Woensdag een rustdagje, niet spuiten, en dan donderdag de punctie. Om 9.15 uur ben ik aan de beurt.

 

 

 

groetjes en leuk dat jullie zo meeleven!

 

Diane

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use