Jump to content

K*t Wijf....Sorry


Seetje
 Share

Recommended Posts

Wat vinden jullie nou.....ik ga een eindje met de hond fietsen...heerlijk voor haar wat beweging (voor mij ook hoor hahaha) .

 

Op weg naar huis een mooi fietspad tussen weilanden waar paarden staan ga ik altijd lopen omdat sem de paarden eng vind!

 

Loop ik daar komt er een vrouw aan met 1 hond aan de riem en een hele grote sint bernard los en nog een paar kinderen!

 

Zeg ik wilt u de hond bij u houden...geeft ze geen antwoord op.

 

Komt die hond op sem af en die schrikt en draait zich alle kanten op zodat ik tussen die sint bernard en mijn fiets kom..dus laat ik de riem van sem los omdat ik me zeer doe!

 

Zeg ik kan je die hond niet bij je houden dan gebeuren er niet van dit soort dingen...zegt ze...ja echt.....je moet een ander niet de schuld geven van je eigen fouten......wat van mijn eigen fout.....die hond mag daar niet eens los lopen...dus ik zeg...ik ben niet fout jou hond heeft niet eens een riem om...dus wie is er nu fout.....ik was witheet.....toen heb ik mijn hond gepakt...die ook erg geschrokken was en liep door en kon het niet laten (beetje aso) om te roepen achterlijk wijf!

 

Toen ik thuis kwam kwamen de tranen...ik ben normaal niet zo aso hoor maar ik was erg boos en had me toch wel behoorlijk zeer gedaan!

 

Jheroen er nog heen maar ze was al weg...gelukkig voor haar!

 

Er fietste een man lang die zag wat er gebeurde en die zei ook al dat zij fout was...later kwam hij nog even terug fietsen en vroeg of het weer ging...dat was wel weer lief!

 

 

 

Jonge wat een K*T wijf.....sorry...maar moest het even kwijt!:mumum:

Link to comment
Share on other sites

jeetje joos, wat bestaan er toch achterlijke mensen hoor, mijn god ik zou ook geschrokken zijn!

 

Doe je hond toch aan de lijn als iemnad het vraagt, dat is toch normaal!!!

 

Ik had haar wat aangedaan..:2strangle:

 

 

 

Klets maar hier van je af dat lucht altijd op!

 

 

 

knuf cyn

Link to comment
Share on other sites

ja raar eigenlijk hè...ik moet maar een een cursus gaan doen...snel reageren.....ik was echt totaal verbaasd dat ze mij de schuld gaf van het hele gebeuren...ik was totaal ja hoe zeg je dat dichtgeslagen.....maar nu zou ik haar niet tegen moeten komen...want dan krijgt ze echt een klap midden in haar gezicht....maar ja dat is nu te laat....hahahahah...ik ben nog boos..stom hè!

Link to comment
Share on other sites

Hey zeker neit schuldig voelen hoor.Niet jou schuld.

 

honden mogen los op losloopgebied,

 

Wij zijn ook wel eens weze wandelen, lietenz e los waar niet mocht,Maar ik riep ze altijd bij me als iemand eraan kwam.

 

 

 

Laatst toevallig ook,kwam een een mech. herder op die van ons aangelopen. die liep dus los.

 

Onze honden vallen uit en mijn hubbie riep dus, hey meneer wilt u die hond even bij u roepen,ze mogen neit los hier he....

 

BEgint die man keihard te lachen.nou ja.

 

IK boos en zei nou als hij volgende keer in de buurt komt,laat ik mijn honden los hoor.grrr

 

 

 

 

 

er zijn gewoon stomme baasjes hoor. Ze zag dat dat je aan de fiets was enzo. DOOS

 

 

 

groetjes

Link to comment
Share on other sites

Joos dat zal wel ff opluchten zo zeg ff hier je ei kwijt!

 

 

 

Meis je hebt gelijk hoor!

 

Misschien dan niet zo netjes om dat tegen haar te zeggen maar je hoeft niet alles te pikken hoor!

 

Ik had het precies hetzelfde gedaan!!!!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Seetje,

 

 

 

Ik weet niet wat ik gedaan zou hebben maar ik denk dat ik mijn hond gewoon ook had losgelaten! En ja, dan willen ze vaak wel hard lopen en hun mond dicht houden want het is nu eenmaal een Rotweiler....

 

 

 

Maar goed, je hebt wel gelijk. Honden mogen op straat nu eenmaal niet loslopen dus de eigenaar van de loslopende hond zit fout. Als wij onze hond los hebben waar het niet mag (dat komt wel eens voor, sorry...) en we zien iemand aankomen met de hond aan de lijn, dan lijnen wij de onze direct aan. Geen gezeik!!

 

 

 

Seetje, ik hoop dat het een beetje oplucht!! Ik zou ook flink hebben staan foeteren hoor!

Link to comment
Share on other sites

ja weet je vonnie, ik vind het niet erg hoor als er een hond losloopt...er woont hier ook net zo`n hond als die van jou catootje heet ie...en luistert echt perfect...dus geen probleem...maar dit mens had haar hond niet onder controle...en dan vind ik hou je hond vast!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • @Heleen79 Jeetje, wat een verdrietig bericht 😞 Hoopte zo dat jou het geluk ook was gegund! Dikke knuffel! Een miskraam hakt er -zoals Kitje zegt- altijd in: Maakt niet uit hoeveel weken je zwanger bent. Je bent aan de ene kant blij omdat je een positieve test hebt en aan de andere kant blijf je altijd die angst houden. Net als Kitje was die angst pas ook bij mij voorbij toen ik haar dagelijks ging voelen en een lieve echoscopiste zei: 'Owh, maar dit kindje gaat echt wel geboren worden hoor!' Pas toen durfde ik er een beetje in te gaan geloven.  Wat jullie zeggen: Misschien is het inderdaad nog eens goed om een gesprek met die fertiliteitsarts aan te gaan. Ik merk inderdaad dat zij nog vaak in mijn gedachten verschijnt. Zeker nu rond deze tijd weer.  Ze heeft me heel vaak het gevoel gegeven dat ik 'achterlijk' was, dat ik iets fout had gedaan, ik het gesprek over dat we maar 1 IVF poging zouden doen niet goed had onthouden, gezegd dat ik te oud was en maar eerder had moeten komen, want dat zij dan meer kansen had gehad etc. Nou durf ik wel te zeggen dat ik niet de domste ben en mijn man ook niet, maar dat zij ons het gevoel wel heeft gegeven dat het onze eigen schuld was, terwijl het om zo een gevoelig onderwerp gaat! Aan de andere kant hebben we toen tegen elkaar gezegd: Streep door dat ziekenhuis en we gaan verder kijken. Aan de andere kant zou ik er wel andere vrouwen mee kunnen helpen: Vrouwen die niet zo weerbaar zijn of die het geld niet hebben om verder te gaan bij een kliniek.  Heb zelfs nog even overwogen om in een ander ziekenhuis te gaan bevallen om deze reden. Gelukkig werkt zij op een andere afdeling en verwacht ik haar niet tegen te komen en anders is het misschien maar beter voor haar als ze niet bij mijn bevalling aanwezig is 😜  Inmiddels hier alweer 2 weken met verlof en een spannende tijd breekt aan. Het meisje is nog steeds te groot en ze heeft volgens mij nog genoeg te eten in m'n buik, want ze maakt nog geen aanstalten om uit huis te gaan 😉 Over 5 dagen krijg ik een doorverwijzing om te worden ingeleid. Ik vind het heel spannend, maar kijk er ook naar uit om haar te ontmoeten 💗
  • Te vroeg geroepen. Gisteravond en vanmorgen weer zeurende buikpijn en lage rugpijn... Ik denk dat dat een voorbode is van niet veel goeds.... Ik bewaar mijn rust en probeer vooral te berusten... Er is toch niks wat ik kan doen... geen bloed geeft moed, maar verwacht het een dezer dagen...
  • Zondag avond nog buikpijn en maandag ochtend maar verder niet meer. Ik ben nu wel heeel erg moe... dus so far, so good🤞🏻 Ik ben zooo benieuwd... ik hoop het zo enorm.
  • Wat spannend meis! Ben hard voor je aan het duimen dat deze mag blijven  Hoe voel je je nu? Nog buikkrampen?
  • Oei dat is balen zeg! Pijnlijk! Wat voorn werk doe je? Wat een heerlijke geruststelling dat alles goed is met de kleine! Ja dat hoop ik ook en dat het 9 mnd mag blijven groeien en gezond geboren mag worden. Het is wel echt een spannende tijd zo na de miskramen. Als ik zwanger ben dan zal ik tot en met 13 weken niet echt heeel relaxed zijn.... Maar goed, eerst maar eens een positieve test😇
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use