Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Rene_1960

Pfffffffffffffffff

Recommended Posts

Guest Rene_1960

Zo de 1e wachtweek zit er vandaag zo goed als op.

 

Gelukkig was ik zelf op mijn werk, dus vloog de tijd wel snel om.

 

Maar nu gaat de 2e week beginnen en deze lijkt me lang te gaan duren vrees ik, mede omdat ik nu ook nog eens ziek thuis ben, maar aan de andere kant wel fijn, nu zijn we samen in deze spannende laatste dagen.

 

Ik lees/hoor zo links en rechts hier, dat het vaak wat paniek is rond de 8e dag (voor ons morgen dus), wat bloed verlies etc.

 

Uit eerdere ervaringen (als man zijnde) kan ik zeggen dat dit (bruine) bloedverlies niet meteen het ergste hoeft te beteken. De moeder van mijn kinderen had dat in beide gevallen ook, de 1e keer zijn we ook meteen naar de arts gesjeesd, maar paniek om niets. Ik weet je kunt zelfs als je zwanger bent nog een bijne gehele ongesteldheid krijgen. En het is per slot ook nog echt voor elke vrouw weer verschillend. Geen 1 zwangerschap lijkt op elkaar.

 

Ik hoop dan ook dat bij de vrouwen waar wat paniek was, de rust weer is teruggekeerd.

 

 

 

Zo dan ga ik nu samen met Diane de laatste week doorwachten tot de 23e.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rene en Diane,

 

 

 

Heel veel sterkte in deze 2e wachtweek en ik duim voor een positieve afloop!!

 

 

 

Sandy

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Nienke79

Ja ja, de killing wachtweken. Julie zijn gelukkig al bijna op de helft! Heel veel succes die laatste week. groetjes, Nienke

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben best benieuwd hoe jij als man de tweede wachtweek ervaart.

 

Je vrouw zal misschien dingen voelen of juist niet, en de ene dag positief zijn en de andere dag niet. (misschien wisselt het zelfs van uur tot uur)

 

De tweede week is er vaak een van twijfel.

 

Hoe steun je je vrouw? En hoe ervaar jij het?

 

 

 

We duimen met jullie mee voor een dikke vette positieve test!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Rene_1960

Hoi, de wachtweek is voor mij heel anders, ik voel niet wat Diane voelt, dus vraag ik haar af en toe. Niet tot vervelens toe, anders wordt ze er alleen maar gek van en ik ook. Elke dag is er nu 1 zonder gekkigheid, dus blijven we hoopvol op een goed resultaat of misschien zelfs resultaten. Vanochtend had een soort klein krampje, dacht ik meteen oh jee, Diane bleef er zelf rustig onder, dus was ik eigenlijk ook meteen weer gerust gesteld. Jullie vrouwen voelen per slot wel aan of het goed of mis is, lijkt me.

 

 

 

Hoe ik Diane steun, door naar haar te luisteren, af en toe te vragen hoe het met haar gaat, te lezen wat ze schrijft. Maar vooral er geen druk op te leggen. Misschien komt dit wel, omdat ik uit een eerdere realtie al 2 kinderen heb (al is dat erg lang terug), maar weet nog wel wat het voor een vrouw betekend zwanger te zijn, maar vooral ook de 1e wachtperiode. Overigens zijn die kinderen wel op de gewone manier verwekt.

 

Dit is eigenlijk weer de fase, waarin je als man niet meer kan doen, dan er te zijn, en dat zal ook zo zijn in de verdere eventuele zwangerschap. Alleen breekt dan wel de periode aan, van alles plannen en in orde maken, en daar kan je als man weer aan meehelpen. Maar helaas dus nu weer even aan mijn al bekende plekje aan de zijlijn.

 

Maar ik moet zeggen Diane loopt alles goed door, zonder echt veel klachten, soms een piepklein hormoon opvliegertje, maar niet zo ernsitig als bij sommigen hier, die pakken koek doodslaan of tegeltjes van de muren willen trekken hahahaha. Maar oke, dat kan misschien nog komen. Afwachten maar.

 

 

 

Trouwens wat goed dat het bij jullie toch gelukt is, juist in de fase dat jullie wilden stoppen. Misschien juist daarom wel, omdat de druk weg was, en het daarom ineens wel wilde lukken.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oooh die wachtweken, ik kan het me zo weer voor de geest halen, wat duren die lang he. En het wachten stopt ook niet. Mocht het gelukt zijn dan krijg je weer de wachtweken tot de eerste echo, en dan weer tot de 12/13 weken zwangerschap, dan tot de uitgerekende datum. En als het dan nog langer duurt zijn de dagen helemaal eindeloos. Maar het is het allemaal waard. Ik wens jullie heel veel succes !!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Rene_1960

Nou dan ga ik maar heel snel een wachstoel aanschaffen en onmiddelijk de wachthouding aannemen.

 

Ben namelijk niet altijd zo'n wachter of geduldig hahaha.

 

Helaas valt dit niet te sturen, dus inderdaad, wachten, volgende fase en weer wachten.

 

Zie dat je bijna uitgeteld ben, en wel op de 23e, grappig, dan mogen wij testen, en mijn dochter uit een eerdere relatie is ook nog eens jarig op de 23e.

 

Sterkte de laatste dagen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Trouwens wat goed dat het bij jullie toch gelukt is, juist in de fase dat jullie wilden stoppen. Misschien juist daarom wel, omdat de druk weg was, en het daarom ineens wel wilde lukken.

 

 

 

De druk is er pas gekomen ongeveer vanaf maart 2002 toen we ongeveer een jaar bezig waren en het niet lukte. Maar de echte druk komt pas als je eenmaal in de MMM terecht komt.

 

Voor 2002 hebben we totally relaxed "het" 12 jaar lang gedaan met slechts periodieke onthouding etc. (Dat had eigenlijk allang tot 1 of meerdere zwangerschappen moeten leiden).

 

We zien het dus als een echt wonder.

 

 

 

Maar donderdag weten we pas of het allemaal goed is, en of er sprake is van een spontane zwangerschap nadat we gestopt zijn, of van een vroege mk nog uit de laatste ivf.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Rene_1960

We drukken onze duimpies voor jullie dan donderdag.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this   • Posts

  • Jeetje wat een moeilijk verhaal.. Ik zie dat je geen antwoorden hebt ontvangen dus ik wil je veel liefs en sterkte wensen. Ik ben ook net nieuw hier. Een eerste ivf poging gehad. Ik had 20 follikels maar 13 waren leeg. Uiteindelijk 3 bevrucht... maar geen terugplaatsing gehad omdat ik overstimulatie had.  Nogmaals... veel sterkte
  • Ja, wat moet je anders doen als het hele dag regent @Onzefamilie 😂De tuin heb ik hier nog niet bekeken.... Hopelijk wordt het eens een keertje lente, dan kan ik ook aan de slag, want dit weer nodigt niet uit om buiten wat te doen. Daarom binnen maar aan het ruimen, overbodige spulletjes verkopen enzo, dan heb ik vast ruimte voor (hopelijk) een babykamertje. De 4 musketierettes klinkt idd goed, die houden we erin 😃 Dat klinkt dan idd alsof alles er nu uit is @Nora90 ik hoop het ook dat het nu allemaal weg is en dat je weer vlug ongi wordt. Stom ja, dat we daar op sommige momenten in dit traject juist naar uitkijken,terwijl we het normaal gesproken liefst niet zien. Maar ja, na een (helaas) mislukte poging wil die ongi zeggen dat we weer verder kunnen. Ik hoop zo dat jij ook in april de tp kunt gaan hebben. Dan zijn we weer alle 3 in de race. Hier vandaag superveel buikpijn gehad, echt niet normaal, heb sowieso altijd wel wat last, maar deze keer was wel heel erg. Niet veel gedaan dus. Morgen maar weer dan. Ja, rit is begonnen hier 😃, heb alles doorgegeven aan de kliniek, ze komen me halen op het vliegveld en brengen me dan naar het appartementje dat ik geboekt heb. Voor de terugreis zouden ze dan een taxi regelen voor me omdat dat heel ver buiten hun normale werkuren valt (terugvlucht is om 06.45 uur). Ook moet ik nu doorgeven welk programma ik kies, omdat ik de helft van de behandeling moet gaan betalen. Dus dat moet ik dan dit weekend doorgeven.... Overboeking wordt toch pas maandag bij hun bijgeschreven en weekend antwoorden ze de mail meestal niet, maar ja, het beslismoment is nu wel daar. Ohja, en de male donor is ook gearriveerd daar vandaag, ze hebben het daar opgeborgen, transport was goed verlopen, dus die ligt te wachten op de eitjes... 😊 Bedenk me ineens nu dat over 3 weken de tp al is geweest, jeetje, wat gaat het vlug!  
  • @Kitje @Onzefamilie @Marsukar De vier musketiers 😄 Dat klinkt leuk !!  Ik heb dus na die ene nacht geen bloeding meer gehad... Ik denk dat mn lichaam dacht: ZO ff na 5 weken alles in 1 keer eruit gooien haha. Ik heb daarna 2 of 3 dagen heeeeeeel klein beetje bruin verlies gehad, gisteren even in bad geweest en ja misschien een beetje gek maar heb het van binnen gespoeld met water en er kwam toen een klein bloedsliertje mee en dat was het en vandaag heb ik helemaal geen bruinverlies gehad. Ik hoop dat dat zo blijft want ik word gek van die inlegkruisjes elke dag al 5 weken lang 😞  Ik heb dus begrepen dat als ik ongesteld word ik moet beginnen met de pil voor minimaal 14 dagen (mag ook langer) en daarna moet ik stoppen en dan dag 2 moet ik beginnen met een medicijn ben zo even de naam vergeten. En die moet ik dan 15 dagen slikken en dan is de terugplaatsing.... Heel spannend weer allemaal, het is echt even wachten op de menstruatie. Ik hoop dat die snel komt en niet zo lang op zich laat wachten. Ik hoop dat ik in April al de terugplaatsing van de cryo's mag hebben 😄  Heb nog nooit zo graag ongesteld willen zijn hahahaha Wat een kinderwens wel niet met je kan doen 😛  En @Kitje wat super spannend voor jou dat de "rit" al is begonnen 😄 Ben zo blij voor je x @Onzefamilie Wij zijn ook bijna aan de beurt 😄 
  • Zeker weten we zijn een top stel, @Nora90 @Marsukar @Kitje de 4 musketierettes Spannend ja voor ons pas eind april dat we dan weten ja of nee of gelukt is.  We duimen mega dat alles goed gaat, nou druk bezig achtertuin zomer  klaar maken(wat moet je anders doen hahaha) Nee we zijn de tuin aan het omzetten gewoon even weer fris en fruitig en beter ingedeeld. Speelhuisje verhuizen enzo ach je blijft zo bezig.  Krampen en rugpijn door de ongi soms moordend maar gaan gewoon door hahah   Nou als het lukt dit weekend poortdeur maken en erin hangen en huisje van onze zoon verhuizen dat din is loodzwaar echt zwaar! Achja als ik iets bouw dan is het voor jaren hahaha proest. 
  • Ja, dat rekenen doen we hier allemaal wel, zijn we experts in geworden intussen.. 😉 Het gaat idd supersnel allemaal, kan het soms amper bijhouden, maar het is ook wel heel bijzonder en leuk. Ja, over 3 weekjes vlieg ik al gewoon die kant op. Ben zo benieuwd hoe het allemaal gaat. In de wacht duurt de tijd idd lang, vooral die wachtweken zijn vreselijk. Maar nu als ik dan terug kijk is het allemaal toch weer snel gegaan. Helemaal mee eens ja, zijn een leuk stel geworden zo, delen lief en leed, ben blij met jullie allemaal! Het is heel fijn om zo'n proces niet volledig alleen te hoeven doen, maar dit te kunnen delen met meiden die precies weten wat het is en hoe het voelt. Ik heb toch wel een wolkje gereserveerd hoor, naast jouw wolkje @Marsukar eentje die groot genoeg is om ook @Onzefamilie en @Nora90 te kunnen vervoeren... 💞💞💞💞  
 • Topics

×

Important Information

Terms of Use