Jump to content

augustus


Sab

Recommended Posts

 • Replies 124
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

even kijken of het mij ook lukt om een foto in te voegen.

 

 

 

Ok, mijn foto's blijken te groot. Ze zijn allemaal rond de 800 kb en mogen dus maar rond de 90 kb zijn. Hoe ga ik dit oplossen big boss?

 

 

 

Wil graag mijn foto's met jullie delen.

 

 

 

Liefs Corine :sad2:

Link to comment
Share on other sites

Ik heb een mei-kindje.. daar is geen topic van, maar het zijn foto's van augustus.. dus dan plaats ik die maar hier!

 

 

 

Foto-OFZFLVLJ.jpg

 

Deze foto is deze week gemaakt toen we voor het eerst weer bij elkaar kwamen met alle meiden van de gym.

 

 

 

Foto-SBCMCLKG.jpg

 

En dit vind ik gewoon een hele guitige foto. Hij is aan het ontdekken welke geluidjes hij kan maken door z'n tongetje te bewegen, schattig.

 

 

 

Groetjes, Plien

Link to comment
Share on other sites

Oh wat lief!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...en wat een lekkere dikkert!

 

Wat staat die blauwe kleur hem mooi!

 

 

 

 

 

Plien augustus betekent niet augustus kindjes hoor...maar hoe je kindje in augustus is...zo komt er steeds een topic met een maand verder en kan je zien hoe ze groeien...idee van sab!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Schatje hè? En ja.. best dik inderdaad. M'n buurjongetje is tien weken ouder. Broekjes die bij hem afzakken, daar moet ik Sven in hijsen.. haha.. van wie zou hij het hebben?

 

 

 

Toen hij twee maanden was, woog hij 6460 gram en was hij 60,5 cm. De 30e moet ik weer naar het bureau, spannend!

Link to comment
Share on other sites

Wat een kanjerfoto's weer zeg.

 

Beau, tof dat je je meiden eindelijk met ons wilt delen!!!!! Lekkere grieten hoor.

 

 

 

Milan nog steeds te leuk en wat heeft Anne-Meya leuke kleren aan!!!!

 

 

 

Ik ga ook even kijken of het me lukt een foto te plaatsen.

 

 

 

O, Plien, jouw mannetje mag er zeker ook zijn hoor. Mooie foto, die sepia

 

 

 

Groetjes Laura

Link to comment
Share on other sites

Ohhhhhhhhhhhwat een scheetjes....hahahahah......van wie hebben ze die ondeugende koppies...hahahahah....en ja lief staat al op haar truitje.....echt heel lief!

 

 

 

Die kleertjes zijn lief hè.......heb ik net nieuw gekocht...speciaal voor turkije want de meeste zomer dingen pas ze niet meer!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use