Jump to content

Chinese geboortekalender bij IVF en/ofICSI


NoaNoa

Recommended Posts

Dag dames.

 

 

 

 

 

Ik was nu benieuwd of de Chinese geboortekalender ook opgaat bij IVF of ICSI. Ik heb zelf twee dochters verkregen uit spontane zwangerschappen. Herbij klopte de kalender precies. Nu zijn wij bezig met ICSI en vraag mij of of het dan ook nog opgaat?

 

Wie van jullie kan en/of wil dat eens even checken?

 

Je moet kan terugkijken in welke maand je zwanger bent geworden en hoe oud je (de moeder) toen was. Ik zal even kijken of ik een overzichtje ergens vandaan kan toveren, dan zet ik die er zo wel even onder.

 

 

 

 

 

Alvast bedankt!

 

 

 

 

 

:bcbbgirl2::bcbbboy2:

 

 

 

 

 

Liefs Noa

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 75
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nou Pien

 

 

 

Bedankt voor je reactie.

 

Het maakt mij niet uit wat het wordt hoor, als er ooit nog maar wat komt! Mijn vriendin is zwanger en had het over de kalender. Toen dacht ik, oh die gaat bij ons nu niet meer op denk ik, Of toch wel. Vandaar dit topic, gewoon benieuwd.

 

Voor ons is echt niets belangrijker dan het cliché 'als het maar gezond is'.

 

Liefs Noa

Link to comment
Share on other sites

Toevallig had ik afgelopen weekend even gekeken of het klopte. Bij ons dus wel. Maar nu ben ik benieuwd wat voor geslacht ons kindje zal hebben als we zwanger worden van de aankomende cryo poging. Dit kindje is dan tegelijk met Bo verwekt en zou dan ook een meisje zijn.

Link to comment
Share on other sites

http://www.babytjes.nl/chinesegeboortekalender.html

 

 

 

en ook volgens deze kalender krijg ik als mijn tp van morgen goed gaat een meisje

 

dat zei mijn pendel ook

 

mijn broer zegt het al van af het begin

 

en niet als laatste mijn gevoel zegt het ook al vanaf het begin

 

 

 

begint bizar te worden

 

maar voorlopig geloof ik er in

Link to comment
Share on other sites

Ik weet dat een vriendin van mij heilig overtuigd is van de werking van de chinese kalender. Bij haar klopte het 2 x en al haar collega's hadden ook een juiste uitkomst.

 

Maar ja, ken daarentegen ook weer een paar mensen waarbij het niet klopt.

 

Haha zal wat zijn als je straks als alles goed gaat...en je bent zwanger ( of nu al) uitgaat van de kalender die zegt dat je een meisje krijgt en je een prachtig roze kamertje maakt, en dan is het toch :boy: hihihi Oeps

Link to comment
Share on other sites

sorry hoor, nog een reactie van mij..heb even gecheckt..Maart wordt voor mij een jongen/ en April een meisje. Even afwachten wanneer alles gebeurt..hihiihi.

 

We moeten een poll maken en dan uiteindelijk alle mazzelkonten vragen wat het geworden is....beetje de voorspelling checken..

Link to comment
Share on other sites

Guest Sannie66

Grappig Pleun, dat jij ook pendelt ;-)

 

Volgens de kalender en als er bevruchting en terugplaatsing is volgende maand (maart) zou 't een jongen moeten zijn en dat vertelde mijn pendel ook al...

 

Maar mij maakt het gewoon niets uit, wil gewoon een :15_5_18:..

Link to comment
Share on other sites

http://www.babytjes.nl/chinesegeboortekalender.html

 

 

 

en ook volgens deze kalender krijg ik als mijn tp van morgen goed gaat een meisje

 

dat zei mijn pendel ook

 

mijn broer zegt het al van af het begin

 

en niet als laatste mijn gevoel zegt het ook al vanaf het begin

 

 

 

begint bizar te worden

 

maar voorlopig geloof ik er in

 

 

 

owkee pleun kan ik er voor het gemak vanuit gaan dat als ik de dag erna een terugplaatsing heb dat het dan ook een meissie zou zijn???...ennuh miss. dom maar bij een terugpplaatsing van twee (dus kans op een koningskoppel) hoe zit het dan of werkt het dan niet?

Link to comment
Share on other sites

Hihi moest even erg lachen om je spaatje blauw.....Ik duim voor spaatje groen..

 

Hey Pleun wanneer er een aapje uit zou komen, zou je toch wel nieuws worden hoor hihihi

 

Maar ben het helemaal met jullie eens...............Als het maar een :uecgVftZ91767265:is...

Link to comment
Share on other sites

volgens het schema ben je 37 en heb je bevruchting in feb gehad wil dat zeggen een meisje maar hoe t zit met een meerling weet ik dan weer niet

 

 

 

 

 

 

 

Maand van de bevruchting

 

leeft.jan feb mrt apr mei jun jul aug sep okt nov dec

 

18 M J M J J J J J J J J J

 

19 J M J M M J J J J J M M

 

20 M J M J J J J J J M J J

 

21 J M M M M M M M M M M M

 

22 M J J M J M M J M M M M

 

23 J J M J J M J M J J J M

 

24 M M J J M J J M M M M M

 

25 M J J M M J M J J J J J

 

26 J M J M M J M J M M M M

 

27 M J M J M M J J J J M J

 

28 J M J M M M J J J J M M

 

29 M J M M J J J J J M M M

 

30 J M M M M M M M M M J J

 

31 J M J M M M M M M M M J

 

32 J M J M M M M M M M M J

 

33 M J J J M M M J M M M J

 

34 J M J M M M M M M M J J

 

35 J J M J M M M J M M J J

 

36 M J J M J M M M J J J J

 

37 J M J J M J M J M J M J

 

38 M J M J J M J M J M J M

 

39 J M J J J M M J M J M M

 

40 M J M J M J J M J M J M

 

41 J M J M J M J J M J M J

 

42 M J M J M J M J J M J M

 

43 J M J M J M J M J J J J

 

44 J J M J J J M J M J M M

 

45 M J J M M M J M J M J J

Link to comment
Share on other sites

 

Maand van de bevruchtingleeft.janfebmrtaprmeijun jul augsepoktnovdec18MJMJJJJJJJJJ19JMJMMJJJJJMM20MJMJJJJJJMJJ21JMMMMMMMMMMM22MJJMJMMJMMMM23JJMJJMJMJJJM24MMJJMJJMMMMM25MJJMMJMJJJJJ26JMJMMJMJMMMM27MJMJMMJJJJMJ28JMJMMMJJJJMM29MJMMJJJJJMMM30JMMMMMMMMMJJ31JMJMMMMMMMMJ32JMJMMMMMMMMJ33MJJJMMMJMMMJ34JMJMMMMMMMJJ35JJMJMMMJMMJJ36MJJMJMMMJJJJ37JMJJMJMJMJMJ38MJMJJMJMJMJM39JMJJJMMJMJMM40MJMJMJJMJMJM41JMJMJMJJMJMJ42MJMJMJMJJMJM43JMJMJMJMJJJJ44JJMJJJMJMJMM45MJJMMMJMJMJJ

 

 

 

wat betekend dit?

 

 

 

Zelfde dus..ben jij ook 37 ow nee ik zie het 31...(of vraag ik te veel) (of snap ik er gewoon niks van ook heel goed mogelijk hoor)

Link to comment
Share on other sites

SPa: geen aapjes hoor, hahaha ben te visueel ingesteld.

 

PS Pleun apen zijn echt mijn lievelingsdieren, dus go for it hihihi... Nee meis, gun je echt een mooi mensje!!! J? M? gezond!!!

 

 

 

Tja hoe zou dit zitten met een meerling...interessante vraag....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use