Jump to content

Osteopathie of Bioresonantie


bianca1

Recommended Posts

Hallo,

 

 

 

Wij gaan binnenkort starten met onze 2e ICSI poging.

 

We zijn nu 4.5 jaar bezig.Heb een maand geleden gehoord dat ik PCOS heb.

 

Nu willen wij onze 2 kansen die we nog hebben optimaal gaan benutten en willen we het alternatieve pad ook gaan bewandelen.

 

Zijn er mensen die ervaring hebben met Osteopathie of bioresonantie

 

 

 

Graag hoor ik jullie verhalen!!

 

 

 

Groetjes Bianca

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Ik ben al een tijd onder behandeling van een osteopaat, en ik heb er baat bij. Hij behandeld het hele lichaam, en niet alleen de 'gevolg' plekken.

 

 

 

Toevallig vandaag geweest, en omdat ik mijn wachtweken zit, heeft hij mijn buik niet behandeld, maar wel via mijn schedel vanalles gedaan. Niet altijd even pijnloos, maar ach... is telkens maar voor even.....

 

Hij behandelde oa mijn hypofyse, zodat die als ik straks weer stop met de hormonen, deze het wel weer goed kan oppakken.

 

 

 

En hij masseert vaak mijn eierstokken, omdat die de neiging hebben om wat vast te gaan zitten, vervolgens kan dit aan de ruggegraat gaan trekken, omdat de bloedtoevoer van de eierstokken ook uit de ruggegraat zit. Verkrampen dus de eierstokken dus wat, krijg ik last van mijn rug, omdat die een wervel scheef trekken.

 

 

 

Maar ik voel me erg goed bij, en blij dat ik destijds de stap gemaakt heb.

 

 

 

Als je nog vragen hebt........ stel maar... ;-)

Link to comment
Share on other sites

Hoi Hoi,

 

 

 

 

 

Ik ben er nu 1x geweest en heb ook een prettige ervaring gehad.

 

Alleen was bij en rond mijn eierstokken helemaal goed.

 

Wel zat mijn onderug nek en mijn bekken vast.Deze heeft hij los gemasseerd en getrokken!!Dus zit een beetje in dubio ofi k nog eens ga.

 

Nu heb ik al een aantal weekjes erge last van mn eierstokken door een overstimulatie dus ik wacht nog even!!

 

Bedankt voor je reactie!!

 

 

 

Liefs Bianca,Hoever ben je trouwens in je wachtweken!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use