Jump to content

Kosten ICSI


meisje646

Recommended Posts

Lieve IVF moeders,

 

 

 

Onze 3e ICSI poging is mislukt.....

 

 

 

Misschien dat er nog een 4e poging gaat komen, maar kan iemand me hier vertellen wat ze hiervoor hebben moeten betalen?

 

 

 

Wat de medicijnen kosten dat weet ik wel, dat zette de apotheek er steeds bij, maar de rest??

 

 

 

Alvast bedankt

 

 

 

Liefs van Meisje

Link to comment
Share on other sites

hoi meisje

 

het kan per zieknhuis verschillen wat de kosten zijn maar bij sommige ziekehuizen als je naar hun website gaat kun je de kosten opvragen

 

zo heeft zwolle waar ik onder behandeling ben wel prijslijsten op het net staan van de gynaecologie maar niet van ivf icsi

 

misschien een ander zieknhuis wel maar heb hier in het byzonder nog niet naar gezocht

 

misschien kun je hier iets mee

 

heb wel altijd gedacht dat het tussen de 3 en 4 duizend euro zal liggen per behandeling zonder de kosten van hormonen

Link to comment
Share on other sites

In Voorburg hebben ze ons een bedrag genoemd van 1800,- euro (exclusief de medicijnen) voor een icsi behandeling. Dit was het bedrag voor 2009, het kan nu iets hoger zijn.

 

 

 

In het EMC (Rotterdam) had de arts het over 2600,- euro. Dat scheelt dus nogal wat. Ik weet niet waar dat aan ligt hoor. De arts gaf misschien een schatting, in Voorburg zijn we bij de administratie langs geweest.

 

 

 

Elk ziekenhuis moet je dit vrij snel kunnen vertellen. Je kunt ook je verzekering bellen en vragen wat zij aan het ziekenhuis betaald hebben.

 

 

 

En de medicijnen kun je idd zelf uitrekenen, want die prijzen staan op het etiket van de apotheek.

Link to comment
Share on other sites

Hoi

 

 

 

Ik heb het 1 keer in Zwijndrecht gedaan transferkliniek voor Erasmus en daar was het echt heel "goedkoop" (minder dan de helft) in vergelijking met waar ik het laatst heb gedaan in Brussel. Daar was het 4300 euro exclusief medicijnen en echo's.

 

 

 

Wat een schep geld he meis?! De reden dat ik het niet nog een keer in het Erasmus heb gedaan is dat wij naar Brussel moesten uitwijken om eiceldonatie van mijn zus te kunnen doen wat niet mogelijk is in NL. Daar wilden ze het nog 1 keer zelf proberen en nu ben ik 9 weken zwanger :-)

 

 

 

Maar in het Erasmus hadden ze al maanden bijna 50% slagingspercentage zeiden ze toen ik er was dus het is echt niet slechter omdat het minder duur is hoor!

 

 

 

Ik weet ook niet of als je rechtstreeks in het Erasmus gaat het duurder is dan wanneer je het zo als ik via Zwijndrecht doet.

 

 

 

Groetjes en succes!

 

Noor

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use