Jump to content

ff voorstellen


kossie1
 Share

Recommended Posts

:gekruiste vingers 2Hallo,

 

 

 

Ik ben nieuw hier en wil me graag even voorstellen. Ik ben 36 jaar, getrouwd, man 33jr. Heb 1 zoon van 13 jr uit een eerdere relatie.

 

Wij zijn 5 jaar bezig om zwanger te worden. Ben in 2006 spontaan zwanger geweest, mk met 8 weken. Daarna gebeurde er niets meer. Uiteindelijk doorgestuurd naar het ziekenhuis (R'dam) Diverse onderzoeken gehad, mijn cyclus is gewoon goed alleen het zaad van mijn man is bar slecht.

 

 

 

Juli 2009 1e iui gehad, zwanger maar na 6 wk mk.

 

 

 

Toen hebben ze eerst nog maar eens uitgebreid bloedonderzoek gedaan i.v.m. problematische zwangerschap van mijn zoon. Hellp-syndroom, opname ziekenhuis met 30 wk en spoedkeizersnede (op 1e kerstdag) met bijna 34 wk. Kindje woog maar 1600 gram. Uit het bloedonderzoek kwam niets bijzonders. We mochten dus weer verder met iui. 11 dec 09 weer iui gehad maar helaas gewoon ongi geworden.

 

 

 

03 maart weer iui gehad dit keer met pregnyl. Voor 120 milj en beweegelijkheid van 15 %, na 25 milj en beweegelijk 35 %. Nu maar weer afwachten. Spannend hoor. Wel al een aantal dagen een beetje raar gevoel en krampjes in mijn buik maar dat schijnt erbij te horen.

 

 

 

Ik hoop hier met wat lotgenoten te kunnen praten, ik heb nl geen zin om dit met familie of vrienden te delen. De meeste weten toch niet waar het om gaat of hoe je je voelt.

 

 

 

Graag tot horens,

 

 

 

Bianca

Link to comment
Share on other sites

Hoi Bianca,

 

 

 

Nou voor een luisterend oor (lees: lezend oog..:-)) ben je hier goed! Ik kan je wel vertellen dat ik van te voren niet had kunnen inschatten hoe veel steun dit forum me zou geven! Mensen die hetzelfde meemaken als jij kun je toch beter duidelijk maken wat je voelt...

 

 

 

Succes & groetjes, Judith.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Daan,

 

 

 

Beankt voor je reactie.

 

 

 

Ben er blij mee dat ik hier mensen tref die weten waar we het over hebben.

 

 

 

Jij nog van harte gefeliciteerd met Dion.

 

 

 

Liefs Bianca

Link to comment
Share on other sites

Hoi Judith,

 

 

 

Ik hoop dat ik net als jou mag ervaren dat dit helpt. Ik vindt het op zich al fijn dat er reacties zijn gekomen. t is nog maar het begin maar kan best iets moois worden toch!

 

 

 

Spannend voor jouw hoor, nog heel even geduld he.

 

 

 

Liefs Bianca xx

Link to comment
Share on other sites

Bianca,

 

Welkom bij je nieuwe verslaving :))

 

 

 

Ook ik had nooit kunnen vermoeden hoeveel de mensen op dit forum zouden betekenen in dit zware proces. Mensen die direct begrijpen waarom je je voelt zoals je je voelt.

 

 

 

Veel goede momenten gewenst, hier.

Link to comment
Share on other sites

spannend bianca lees dat je weer in de wacht zit, vreselijke weken zijn dat he

 

hoop dat je er een beetje goed door komt met op het eind natuurlijk fantastisch nieuws

 

veel succes en welkom op het forum

 

liefs sandra

Link to comment
Share on other sites

Guest Sannie66

Welkom Bianca,

 

 

 

Jij zit dus ook weer in de wachtweken. Er is een speciaal wachtbankje maart 2010, wellicht dat je daar wilt meekletsen met meiden die ook in de ww zitten. Hopelijk kan ik me daar over ca. 1,5 week ook weer melden.

 

 

 

Suc6 met deze IUI.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Sannie,

 

 

 

Bedankt voor de tip van het wachtbankje. Ga me daar ook maar aanmelden.

 

 

 

Hoop jouw daar binnenkort ook terug te zien hoor!! succes!

 

 

 

Groetjes Bianca

Link to comment
Share on other sites

Hoi Sandra,

 

 

 

Ja die wachtweken zijn het ergste vindt ik. Je denkt van alles te voelen en dan blijkt dat je het toch mis hebt gehad.

 

 

 

We kunnen alleen maar de dagen aftellen tot aan de testdag. En hopen op een goed resultaat.

 

 

 

Ik hou jullie op de hoogte hoor.

 

 

 

Groetjes bianca

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • @Heleen79 Jeetje, wat een verdrietig bericht 😞 Hoopte zo dat jou het geluk ook was gegund! Dikke knuffel! Een miskraam hakt er -zoals Kitje zegt- altijd in: Maakt niet uit hoeveel weken je zwanger bent. Je bent aan de ene kant blij omdat je een positieve test hebt en aan de andere kant blijf je altijd die angst houden. Net als Kitje was die angst pas ook bij mij voorbij toen ik haar dagelijks ging voelen en een lieve echoscopiste zei: 'Owh, maar dit kindje gaat echt wel geboren worden hoor!' Pas toen durfde ik er een beetje in te gaan geloven.  Wat jullie zeggen: Misschien is het inderdaad nog eens goed om een gesprek met die fertiliteitsarts aan te gaan. Ik merk inderdaad dat zij nog vaak in mijn gedachten verschijnt. Zeker nu rond deze tijd weer.  Ze heeft me heel vaak het gevoel gegeven dat ik 'achterlijk' was, dat ik iets fout had gedaan, ik het gesprek over dat we maar 1 IVF poging zouden doen niet goed had onthouden, gezegd dat ik te oud was en maar eerder had moeten komen, want dat zij dan meer kansen had gehad etc. Nou durf ik wel te zeggen dat ik niet de domste ben en mijn man ook niet, maar dat zij ons het gevoel wel heeft gegeven dat het onze eigen schuld was, terwijl het om zo een gevoelig onderwerp gaat! Aan de andere kant hebben we toen tegen elkaar gezegd: Streep door dat ziekenhuis en we gaan verder kijken. Aan de andere kant zou ik er wel andere vrouwen mee kunnen helpen: Vrouwen die niet zo weerbaar zijn of die het geld niet hebben om verder te gaan bij een kliniek.  Heb zelfs nog even overwogen om in een ander ziekenhuis te gaan bevallen om deze reden. Gelukkig werkt zij op een andere afdeling en verwacht ik haar niet tegen te komen en anders is het misschien maar beter voor haar als ze niet bij mijn bevalling aanwezig is 😜  Inmiddels hier alweer 2 weken met verlof en een spannende tijd breekt aan. Het meisje is nog steeds te groot en ze heeft volgens mij nog genoeg te eten in m'n buik, want ze maakt nog geen aanstalten om uit huis te gaan 😉 Over 5 dagen krijg ik een doorverwijzing om te worden ingeleid. Ik vind het heel spannend, maar kijk er ook naar uit om haar te ontmoeten 💗
  • Te vroeg geroepen. Gisteravond en vanmorgen weer zeurende buikpijn en lage rugpijn... Ik denk dat dat een voorbode is van niet veel goeds.... Ik bewaar mijn rust en probeer vooral te berusten... Er is toch niks wat ik kan doen... geen bloed geeft moed, maar verwacht het een dezer dagen...
  • Zondag avond nog buikpijn en maandag ochtend maar verder niet meer. Ik ben nu wel heeel erg moe... dus so far, so good🤞🏻 Ik ben zooo benieuwd... ik hoop het zo enorm.
  • Wat spannend meis! Ben hard voor je aan het duimen dat deze mag blijven  Hoe voel je je nu? Nog buikkrampen?
  • Oei dat is balen zeg! Pijnlijk! Wat voorn werk doe je? Wat een heerlijke geruststelling dat alles goed is met de kleine! Ja dat hoop ik ook en dat het 9 mnd mag blijven groeien en gezond geboren mag worden. Het is wel echt een spannende tijd zo na de miskramen. Als ik zwanger ben dan zal ik tot en met 13 weken niet echt heeel relaxed zijn.... Maar goed, eerst maar eens een positieve test😇
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use