Jump to content

Brussel?


Cindy86

Recommended Posts

Hallo ik ben Cindy,

 

 

 

Al eerder op de site geweest, zijn er mensen onder jullie al eens in Brussel geweest? Heb berichten gehoord over liggen blijven na een terugplaatsing en goede behandelingen en onderzoeken.

 

 

 

Graag hoor ik jullie berichtjes.

 

 

 

Groetjes Cindy

Link to comment
Share on other sites

Hallo Cindy,

 

 

 

Ik ben in het UZ Brussel behandeld. Dan wel niet omdat kindjes krijgen bij ons niet lukte, maar omdat ik een erfelijke ziekte uitgeloten wilde hebben zonder zelf te willen weten of ik drager ben of niet, een zogenaamde PGD behandeling. PGD doen ze altijd in combinatie met ICSI, niet met IVF.

 

Ik heb wel hele goede ervaringen met Brussel. Duidelijke afspraken, als je uit Nederland komt proberen ze zoveel mogelijk de afspraken op één dag plaats te laten vinden. Verder is het Centrum voor reproductieve genetica één van de beste van Europa (zo niet de beste). Mensen uit het buitenland komen er echt naartoe omdat dit de laatste stohalm is.

 

Na de terugplaatsing moet je ook inderdaad een uur met je beentjes omhoog liggen en daarna mag je pas naar huis. Het is niet bewezen dat het helpt, maar ach, het kan geen kwaad.

 

 

 

Groetjes,

 

Nikki

Link to comment
Share on other sites

Wij lopen ook in brussel en ben er zeer tevreden over.

 

Onze eerste tp was het raak maar helaas een miskraam. en dat met een cryo ( 10% kans ivm donorzaad en wederom ingevroren wegens overstimulatie) dus echt wondertjes.

 

Helaas met 6 .1 wkn mis maar volgende week hopelijk een tp van een brusje van hun:)

 

xxx

Link to comment
Share on other sites

Hoi mensen, Ik ben pat en nieuw op dit forum. Mijn man heeft klinefelter. en ik wil graag weten wie heeft ervaring met UZ-Brussel met klinefelter en Tese behandeling. Ik ben helemaal gezond en geen afwijking bij mij. Is mischien ook iemnd die weet als ik geen afwijking hebt kun je toch ook in Nederland de tesebehandeling doen? Of doen ze toch niet door man met klinefelter. Ik heb al een kind van vorige huwelijk maar wij zijn al 2 jaar bezig en mijn man zijn grote wens is een kind met mij. en hij bal dat hij niet kan door het constateren van de syndroom. wie kan me meer info geven?

 

 

 

groetjes

 

Patricia

Link to comment
Share on other sites

Hallo, daar ben ik weer.

 

 

 

Nikki: Heel fijn om te horen, want ik vind het wel fijn om even te mogen blijven liggen na de terugplaatsing. Heb je toch het idee dat er wat meer rust is.

 

 

 

Arzu: Ik zie dat je donorzaad hebt gebruikt, misschien een stomme vraag, maar mocht poging 3 niet lukken moeten wij hier ook aan gaan geloven, is dat erg moeilijk, hoe gaat dat in zijn werk en is het in Belgie wel nog anoniem via de spermabank of moet je daar ook zelf een donor regelen.

 

 

 

Alvast bedankt voor jullie antwoorden.

 

 

 

Liefs Cindy

 

 

 

PS: Ik kon trouwens op 1 april bellen voor een afspraak in juni, en dit is geen grapje hihi.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use