Jump to content

hoi allemaal, weer een nieuwe erbij


milen
 Share

Recommended Posts

Ik zal mezelf even voorstellen, ik ben milen, 26 jaar oud, sinds aug 2004 bezig om zwanger te raken, na 1 jaar proberen was dit gelukt. toen ik me eerste kuurtje clomid kreeg, maar helaas is dit met 9 weken een miskraam geworden.

 

 

 

Daarna na lang wachten, het medische wereldje in, 6 iui behandelingen gehad, maar niks op geleverd.Toen me heel druk bezig gehouden met de voorbereidingen van onze bruiloft (juni getrouwd) Nu gaan we volgende maand beginnen met ivf.

 

 

 

Heb ik gelijk al een vraag:op me formulier staat dat ik de decapeptyl in me been moet spuiten, maar heb alleen uitleg gehad, over spuiten in me buik????

Link to comment
Share on other sites

Welkom hier!

 

En nog gefeliciteerd met jullie huwelijk!

 

Hebben jullie genoten?

 

 

 

Veel succes alvast met jullie poging!

 

 

 

Groetjes, beau

 

 

 

(w.b. de decapeptyl; ik spoot die in mijn buik, als je twijfelt zou ik anders nog even het ZH bellen)

Link to comment
Share on other sites

hey Milen,

 

 

 

Welkom op dit forum

 

En heel veel succes met je aankomende ivf-behandelingen!!

 

 

 

Vraag nog ff na aan je ivf-verpleegkundige hoe dat zit met die spuiten

 

Ze horen je het goed uit te leggen

 

 

 

groetjes rosalie

Link to comment
Share on other sites

hoi milen,

 

welkom!

 

soms staan er dingen op de formulieren of gebruiksaanwijzing die niet meer kloppen... wat ze uitlegt zal volgens mij eerder goed zijn, maar als je het niet vertrouwd moet je gewoon even bellen, want het is allemaal al ingewikkeld genoeg zonder dat ze verschillende aanwijzingen geven!

 

heel veel succes!

 

LIs

Link to comment
Share on other sites

Hoi Milen,

 

 

 

Welkom hier, en heel veel succes met alles wat komen gaat.

 

T.a.v. de plaats waar je deca moet spuiten: het mag zowel in het been als de buik, maar in je been wordt de deca sneller opgenomen in je bloed, omdat dit een lichaamsdeel is die je veel beweest of kunt bewegen. Om te zorgen voor een mooie geleidelijke opname is het "beter" om in je buik te spuiten. Maar als je twijfelt altijd ff bellen met het zh!!! Dan weet je het zeker, toch?

 

 

 

Liefs Anne

Link to comment
Share on other sites

welkom en heel veel succes met alles!

 

 

 

Ik spoot deca altijd in mijn buik. Volgens maakt het niet veel uit, kan het allebei.

 

 

 

succes!

Link to comment
Share on other sites

Ik wil je alvast veel succes wensen.

 

Ennuh, ik moest in mijn buik spuiten. Been hebben ze het nooit over gehad.

 

 

 

Groeten van Ikke

Link to comment
Share on other sites

Welkom Milen,

 

 

 

En nog van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk.

 

 

 

Ook ik kon kiezen of in mijn buik ,of in mijn been spuiten. Ik spuit in mijn buik. Dat gaat me gemakkelijker af.

 

Veel succes meid !

 

 

 

Liefs van Floor

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • @Heleen79 Jeetje, wat een verdrietig bericht 😞 Hoopte zo dat jou het geluk ook was gegund! Dikke knuffel! Een miskraam hakt er -zoals Kitje zegt- altijd in: Maakt niet uit hoeveel weken je zwanger bent. Je bent aan de ene kant blij omdat je een positieve test hebt en aan de andere kant blijf je altijd die angst houden. Net als Kitje was die angst pas ook bij mij voorbij toen ik haar dagelijks ging voelen en een lieve echoscopiste zei: 'Owh, maar dit kindje gaat echt wel geboren worden hoor!' Pas toen durfde ik er een beetje in te gaan geloven.  Wat jullie zeggen: Misschien is het inderdaad nog eens goed om een gesprek met die fertiliteitsarts aan te gaan. Ik merk inderdaad dat zij nog vaak in mijn gedachten verschijnt. Zeker nu rond deze tijd weer.  Ze heeft me heel vaak het gevoel gegeven dat ik 'achterlijk' was, dat ik iets fout had gedaan, ik het gesprek over dat we maar 1 IVF poging zouden doen niet goed had onthouden, gezegd dat ik te oud was en maar eerder had moeten komen, want dat zij dan meer kansen had gehad etc. Nou durf ik wel te zeggen dat ik niet de domste ben en mijn man ook niet, maar dat zij ons het gevoel wel heeft gegeven dat het onze eigen schuld was, terwijl het om zo een gevoelig onderwerp gaat! Aan de andere kant hebben we toen tegen elkaar gezegd: Streep door dat ziekenhuis en we gaan verder kijken. Aan de andere kant zou ik er wel andere vrouwen mee kunnen helpen: Vrouwen die niet zo weerbaar zijn of die het geld niet hebben om verder te gaan bij een kliniek.  Heb zelfs nog even overwogen om in een ander ziekenhuis te gaan bevallen om deze reden. Gelukkig werkt zij op een andere afdeling en verwacht ik haar niet tegen te komen en anders is het misschien maar beter voor haar als ze niet bij mijn bevalling aanwezig is 😜  Inmiddels hier alweer 2 weken met verlof en een spannende tijd breekt aan. Het meisje is nog steeds te groot en ze heeft volgens mij nog genoeg te eten in m'n buik, want ze maakt nog geen aanstalten om uit huis te gaan 😉 Over 5 dagen krijg ik een doorverwijzing om te worden ingeleid. Ik vind het heel spannend, maar kijk er ook naar uit om haar te ontmoeten 💗
  • Te vroeg geroepen. Gisteravond en vanmorgen weer zeurende buikpijn en lage rugpijn... Ik denk dat dat een voorbode is van niet veel goeds.... Ik bewaar mijn rust en probeer vooral te berusten... Er is toch niks wat ik kan doen... geen bloed geeft moed, maar verwacht het een dezer dagen...
  • Zondag avond nog buikpijn en maandag ochtend maar verder niet meer. Ik ben nu wel heeel erg moe... dus so far, so good🤞🏻 Ik ben zooo benieuwd... ik hoop het zo enorm.
  • Wat spannend meis! Ben hard voor je aan het duimen dat deze mag blijven  Hoe voel je je nu? Nog buikkrampen?
  • Oei dat is balen zeg! Pijnlijk! Wat voorn werk doe je? Wat een heerlijke geruststelling dat alles goed is met de kleine! Ja dat hoop ik ook en dat het 9 mnd mag blijven groeien en gezond geboren mag worden. Het is wel echt een spannende tijd zo na de miskramen. Als ik zwanger ben dan zal ik tot en met 13 weken niet echt heeel relaxed zijn.... Maar goed, eerst maar eens een positieve test😇
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use