Jump to content

Voorstellen


Guest Bellelinda

Recommended Posts

Guest Bellelinda

Goedenavond allemaal,

 

Graag wil ik me even voorstellen, ik ben Belinda Rentenaar, 12 jaar getrouwd met Patrick. Ik ben 39....en wij gaan nog 1 poging ivf icsi doen.

 

ik ben net begonnen met de pil, 25 maart begin ik met de decapeptyl, 3 april uitgangsecho, 18 april punctie.

 

Ik had zelf nooit meer gedacht dat ik ooit nog ivf zou overwegen...ik heb na die 3x gezegd nooit meer (die punctie vind ik een hel). Wij zijn voor ons ivf traject al ingeschreven voor adoptie maar hebben het steeds uitgesteld ivm behandelingen. Na onze 3e ivf en 2e miskraam hebben we 1,5 jaar niets meer gedaan....en hebben besloten om helemaal voor de adoptie te gaan, dat was in oktober 2002. In januari 2003 was ik spontaan zwanger.

 

September 2003 is ons mannetje Jasper geboren, (ons verhaal kun je lezen op www.rentenaar.eu) en is na 23 dagen overleden.

 

In mei 2005 was ik weer spontaan zwanger dat is ook misgegaan na 6 weken. In sept. 2005 hebben we onze dochter Joyce uit China gehaald.

 

Onze papieren liggen alweer 3 jaar in China maar het ziet ernaar uit dat dat nog jaaaren gaat duren en omdat ik dit jaar 40 wordt hebben we toch besloten om nog 1x ivf te doen. Omdat dit de 4e poging is moeten we deze poging nu zelf bekostigen! Sinds 2 jaar ben ik diabeet dus dat brengt wat extra maatregelen en risico met zich mee.....dus ik ben heel benieuwd of hier ook dames zitten met diabetes? Ik loop wel onder controle bij de internist ook straks met de ivf en wanneer er een zwangerschap mag ontstaan! dat geeft wel een veilig gevoel dat ik goed in de gaten gehouden ga worden!

 

Mochten jullie nog vragen hebben.....stel ze gerust!

 

fijne avond

 

hartelijke groet Belinda

Link to comment
Share on other sites

Hallo Belinda,

 

Jeetje zeg wat hebben jullie al wat meegemaakt, pfff.

 

En wat knap dat jullie dan toch weer voor een ivf-poging gaan met alle gevolgen van dien...

 

Over diabetes kan ik je niks vertellen, ben ik niet in thuis, maar ik wil je wel heel veel succes toewensen met de behandeling!

 

X, Martha.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Belinda,

 

Welkom hier op dit forum!

 

 

 

Wat hebben jullie al een hele bagage zeg!

 

Elke keer die blijdschap van zwanger mogen worden en dan die ontzettend harde domper!

 

Jullie zoon Jasper was van onschatbare waarde, maar veel, veel te kort op deze aarde.....

 

 

 

 

 

Ik wil je heel veel succes toe wensen bij de 4de Icsi poging.

Link to comment
Share on other sites

Hey Belinda,

 

 

 

Welkom hier. Heb net jullie site bekeken. Wat een prachtige site! Eerst het verdrietige verlies van jasper en dan dat prachtige verhaal van Joyce. Kreeg er tranen van in mijn ogen!

 

Heel veel succes met jullie komende poging! Ik hoop dat al jullie dromen uit mogen komen!

 

Liefs Nathalie

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use