Jump to content

Voorstellen


Guest Bellelinda
 Share

Recommended Posts

Guest Bellelinda

Goedenavond allemaal,

 

Graag wil ik me even voorstellen, ik ben Belinda Rentenaar, 12 jaar getrouwd met Patrick. Ik ben 39....en wij gaan nog 1 poging ivf icsi doen.

 

ik ben net begonnen met de pil, 25 maart begin ik met de decapeptyl, 3 april uitgangsecho, 18 april punctie.

 

Ik had zelf nooit meer gedacht dat ik ooit nog ivf zou overwegen...ik heb na die 3x gezegd nooit meer (die punctie vind ik een hel). Wij zijn voor ons ivf traject al ingeschreven voor adoptie maar hebben het steeds uitgesteld ivm behandelingen. Na onze 3e ivf en 2e miskraam hebben we 1,5 jaar niets meer gedaan....en hebben besloten om helemaal voor de adoptie te gaan, dat was in oktober 2002. In januari 2003 was ik spontaan zwanger.

 

September 2003 is ons mannetje Jasper geboren, (ons verhaal kun je lezen op www.rentenaar.eu) en is na 23 dagen overleden.

 

In mei 2005 was ik weer spontaan zwanger dat is ook misgegaan na 6 weken. In sept. 2005 hebben we onze dochter Joyce uit China gehaald.

 

Onze papieren liggen alweer 3 jaar in China maar het ziet ernaar uit dat dat nog jaaaren gaat duren en omdat ik dit jaar 40 wordt hebben we toch besloten om nog 1x ivf te doen. Omdat dit de 4e poging is moeten we deze poging nu zelf bekostigen! Sinds 2 jaar ben ik diabeet dus dat brengt wat extra maatregelen en risico met zich mee.....dus ik ben heel benieuwd of hier ook dames zitten met diabetes? Ik loop wel onder controle bij de internist ook straks met de ivf en wanneer er een zwangerschap mag ontstaan! dat geeft wel een veilig gevoel dat ik goed in de gaten gehouden ga worden!

 

Mochten jullie nog vragen hebben.....stel ze gerust!

 

fijne avond

 

hartelijke groet Belinda

Link to comment
Share on other sites

Hallo Belinda,

 

Jeetje zeg wat hebben jullie al wat meegemaakt, pfff.

 

En wat knap dat jullie dan toch weer voor een ivf-poging gaan met alle gevolgen van dien...

 

Over diabetes kan ik je niks vertellen, ben ik niet in thuis, maar ik wil je wel heel veel succes toewensen met de behandeling!

 

X, Martha.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Belinda,

 

Welkom hier op dit forum!

 

 

 

Wat hebben jullie al een hele bagage zeg!

 

Elke keer die blijdschap van zwanger mogen worden en dan die ontzettend harde domper!

 

Jullie zoon Jasper was van onschatbare waarde, maar veel, veel te kort op deze aarde.....

 

 

 

 

 

Ik wil je heel veel succes toe wensen bij de 4de Icsi poging.

Link to comment
Share on other sites

Hey Belinda,

 

 

 

Welkom hier. Heb net jullie site bekeken. Wat een prachtige site! Eerst het verdrietige verlies van jasper en dan dat prachtige verhaal van Joyce. Kreeg er tranen van in mijn ogen!

 

Heel veel succes met jullie komende poging! Ik hoop dat al jullie dromen uit mogen komen!

 

Liefs Nathalie

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • @Heleen79 Jeetje, wat een verdrietig bericht 😞 Hoopte zo dat jou het geluk ook was gegund! Dikke knuffel! Een miskraam hakt er -zoals Kitje zegt- altijd in: Maakt niet uit hoeveel weken je zwanger bent. Je bent aan de ene kant blij omdat je een positieve test hebt en aan de andere kant blijf je altijd die angst houden. Net als Kitje was die angst pas ook bij mij voorbij toen ik haar dagelijks ging voelen en een lieve echoscopiste zei: 'Owh, maar dit kindje gaat echt wel geboren worden hoor!' Pas toen durfde ik er een beetje in te gaan geloven.  Wat jullie zeggen: Misschien is het inderdaad nog eens goed om een gesprek met die fertiliteitsarts aan te gaan. Ik merk inderdaad dat zij nog vaak in mijn gedachten verschijnt. Zeker nu rond deze tijd weer.  Ze heeft me heel vaak het gevoel gegeven dat ik 'achterlijk' was, dat ik iets fout had gedaan, ik het gesprek over dat we maar 1 IVF poging zouden doen niet goed had onthouden, gezegd dat ik te oud was en maar eerder had moeten komen, want dat zij dan meer kansen had gehad etc. Nou durf ik wel te zeggen dat ik niet de domste ben en mijn man ook niet, maar dat zij ons het gevoel wel heeft gegeven dat het onze eigen schuld was, terwijl het om zo een gevoelig onderwerp gaat! Aan de andere kant hebben we toen tegen elkaar gezegd: Streep door dat ziekenhuis en we gaan verder kijken. Aan de andere kant zou ik er wel andere vrouwen mee kunnen helpen: Vrouwen die niet zo weerbaar zijn of die het geld niet hebben om verder te gaan bij een kliniek.  Heb zelfs nog even overwogen om in een ander ziekenhuis te gaan bevallen om deze reden. Gelukkig werkt zij op een andere afdeling en verwacht ik haar niet tegen te komen en anders is het misschien maar beter voor haar als ze niet bij mijn bevalling aanwezig is 😜  Inmiddels hier alweer 2 weken met verlof en een spannende tijd breekt aan. Het meisje is nog steeds te groot en ze heeft volgens mij nog genoeg te eten in m'n buik, want ze maakt nog geen aanstalten om uit huis te gaan 😉 Over 5 dagen krijg ik een doorverwijzing om te worden ingeleid. Ik vind het heel spannend, maar kijk er ook naar uit om haar te ontmoeten 💗
  • Te vroeg geroepen. Gisteravond en vanmorgen weer zeurende buikpijn en lage rugpijn... Ik denk dat dat een voorbode is van niet veel goeds.... Ik bewaar mijn rust en probeer vooral te berusten... Er is toch niks wat ik kan doen... geen bloed geeft moed, maar verwacht het een dezer dagen...
  • Zondag avond nog buikpijn en maandag ochtend maar verder niet meer. Ik ben nu wel heeel erg moe... dus so far, so good🤞🏻 Ik ben zooo benieuwd... ik hoop het zo enorm.
  • Wat spannend meis! Ben hard voor je aan het duimen dat deze mag blijven  Hoe voel je je nu? Nog buikkrampen?
  • Oei dat is balen zeg! Pijnlijk! Wat voorn werk doe je? Wat een heerlijke geruststelling dat alles goed is met de kleine! Ja dat hoop ik ook en dat het 9 mnd mag blijven groeien en gezond geboren mag worden. Het is wel echt een spannende tijd zo na de miskramen. Als ik zwanger ben dan zal ik tot en met 13 weken niet echt heeel relaxed zijn.... Maar goed, eerst maar eens een positieve test😇
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use