Jump to content

Hallo allemaal... (Tadine)


tadine
 Share

Recommended Posts

Ik wil me ook even voorstellen, ik ben tadine 40 jaar en getrouwd.

 

Werkzaam in de kinderopvang,waar ik het erg naar mn zin heb.

 

Onze "kinderwens" is twee jaar geleden naar boven gekomen.

 

Aangezien mijn leeftijd en mn ziekte (diabetes)

 

Heb ik aktie moeten ondernemen.

 

Eerst was het belangrijk dat mijn suikerwaardes goed en stabiel waren, dat ging gelukkig vrij snel.

 

Afspraken gemaakt bij gynecoloog en het balletje ging rollen.

 

onderzoeken gehad ect....

 

Mijn man bleek minder goed kwaliteit zaad te hebben.

 

En afgelopen vrijdag hebben wij onze laatste iui behandeling gehad en is ons geadviseerd om gelijk een afspraak te maken voor een intake bij een ivfarts. (kwaliteit zaad was erg slecht,toch terug geplaatst, en nu even afwachten)

 

Sta dus aan het begin en vind het allemaal erg moeilijk, of we hier mee door moeten gaan, gezien mijn leeftijd en diabetes.

 

Zit met een hoop vragen.

 

Ik hoop dus ook mede dankzij dit forum de komende vijf weken daar antwoord op te krijgen (29 april 2010) onze eerste afpraak.

 

Groetjes Tadine.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Tadine,

 

 

 

Jullie hebben al een heel traject achter de rug met die IUI pogingen. Ik maak dit momenteel van erg dichtbij mee bij mijn vriendin. Het is killing om iedere x weer die teleurstelling te moeten verwerken omdat het niet gelukt is en daarom begrijp ik wel je twijfels. Als ik in jullie schoenen zou staan dan zou ik ZEKER doorzetten en aan IVF of beter ICSI beginnen. Je hebt er al zoveel voor gedaan dat je nog even op je tanden moet bijten. Wie weet lukt het de eerste x en worden jullie beloond met een prachtig wonder?!

 

 

 

Ik ben inmiddels 38 jaar en ik heb doorgezet. Ik wilde voor mezelf alles eraan gedaan hebben zodat ik later nooit spijt zou hebben. ik ken nl. iemand van in de 50 en zij heeft iedere dag nog spijt dat ze destijds niet doorgezet heeft. Mede door haar en haar verhaal hebben wij doorgezet en wij zijn beloond! Ik gun dit iedereen!

 

 

 

Ik wens jullie heel veel moed en sterkte bij het maken van jullie beslissing. Ik zou zeggen; verstand op nul en ga ervoor!

 

 

 

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Hey,

 

 

 

Welkom hier en heel veel succes met wat je ook gaat beslissen!! Mij valt de ICSI tot nu toe erg mee!! Wie weet zit er ergens een wonder op je te wachten....

 

 

 

Liefs Nathalie

Link to comment
Share on other sites

Welkom Tadine, op dit geweldige forum!

 

 

 

Je vindt hier vast antwoord op al je vragen en een luisterend hoor bij alle twijfels.

 

 

 

Van diabetes en zwanger worden/zijn weet ik (gelukkig) niets, maar over je leeftijd kan ik zeggen dat ik je jong genoeg vind hoor, om voor IVF te gaan. Go for it!

 

 

 

Succes!

 

 

 

Groet, M.

Link to comment
Share on other sites

Guest Sannie66

Sluit me tweeledig bij Leeuwtje aan Tadine: het welkom en je bent een 'jonkie' hoor met mij vergeleken.. ik word eind april 44...

 

 

 

Suc6 met je intake en stel je vragen hier gerust, alhoewel, als je de zoekfunctie gebruikt kom je ook heel wat antwoorden op je eventuele vragen tegen..

Link to comment
Share on other sites

Hallo,daar

 

Ik ben loes1975 en zoals het jaartal zegt ben ik bijna 35 jaar. Ik zit al een tijdje mee te leze op jullie site en ik wil me graag aansluiten bij de ivf-moeders...( mag het ook icsi zijn?...)

 

Wij hebben net onze eerste icsipoging achter de rug en helaas niet gelukt.

 

Wij hebben wel het geluk twee heerlijke jongens te hebben gekregen op de "natuurlijke" manier van nu 7 en 5 jaar oud. D sterilisatie van mijn man drie jaar gelden is de grootste fout geweest die we konden maken. Hij heeft een hersteloperatie ondergaan nu anderhalfjaar geleden Helaas is deze operatie niet gelukt..een zaadleider is weer dicht en de kwaliteit van het zaad is dermate slecht dat er alleen icsi voor ons als mogelijkheid is. Dusja...hier zitten we dan met de eerste mislukte poging en ook geen cryo's helaas.

 

Op dit moment zijn er twee goede vriendinnen van mij ook zwanger. Een natuurlijk en een met een tp van twee cryo's, waarvan er eentje het heeft gered.

 

Ik hoop in dit forum mee te kunnen praten met jullie met wat er allemaal bij komt kijken, maar ik zal dat op een ander deel van de forum doen...

 

Groetjes...

Link to comment
Share on other sites

Hallo...

 

 

 

Wat een lieve reakties, doet me erg goed.

 

Laatste lui behandeling gehad en helaas vandaag ongesteld geworden.

 

Dus tja nu na gaan denken over ivf...

 

 

 

Heb even lekker volgende week, een weekje vrij genomen van mn werk.

 

Om even bij te tanken en goed na te denken en vooral veel praten met mn man,familie en vrienden/nen over de volgende stappen.

 

Gelukkig staan we er niet alleen....

 

 

 

Ik ben blij dat ik op dit forum terecht ben gekomen, zoveel informatie echt super...

 

 

 

26 April hebben we onze eerste afspraak voor een intake-gesprek.

 

 

 

Groetjes Tadine.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Tadine

 

 

 

Zolang het nog kan ben je niet te oud en liefde is leeftijdsloos. Ik kan niet voor jullie beslissen, maar zou het toch zeker proberen. Anders krijg je later spijt dat je die kans niet hebt genomen. Niet geprobeerd is altijd mis he!

 

 

 

Wij hebben medio 2009 de stekker eruit getrokken omdat mijn zoon, uit een eerder huwelijk, mogelijk botkanker had. Ik kon niet denken aan een nieuw kindje met de kans mijn zoon weg te moeten brengen. Toch hebben we de draad opgepakt toen het goedaardig bleek te zijn, want het verlangen kriebelde nog steeds enorm. We zijn deze week begonnen met onze 1e ICSI poging.

 

 

 

Sterkte

 

Monique

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • @Heleen79 Jeetje, wat een verdrietig bericht 😞 Hoopte zo dat jou het geluk ook was gegund! Dikke knuffel! Een miskraam hakt er -zoals Kitje zegt- altijd in: Maakt niet uit hoeveel weken je zwanger bent. Je bent aan de ene kant blij omdat je een positieve test hebt en aan de andere kant blijf je altijd die angst houden. Net als Kitje was die angst pas ook bij mij voorbij toen ik haar dagelijks ging voelen en een lieve echoscopiste zei: 'Owh, maar dit kindje gaat echt wel geboren worden hoor!' Pas toen durfde ik er een beetje in te gaan geloven.  Wat jullie zeggen: Misschien is het inderdaad nog eens goed om een gesprek met die fertiliteitsarts aan te gaan. Ik merk inderdaad dat zij nog vaak in mijn gedachten verschijnt. Zeker nu rond deze tijd weer.  Ze heeft me heel vaak het gevoel gegeven dat ik 'achterlijk' was, dat ik iets fout had gedaan, ik het gesprek over dat we maar 1 IVF poging zouden doen niet goed had onthouden, gezegd dat ik te oud was en maar eerder had moeten komen, want dat zij dan meer kansen had gehad etc. Nou durf ik wel te zeggen dat ik niet de domste ben en mijn man ook niet, maar dat zij ons het gevoel wel heeft gegeven dat het onze eigen schuld was, terwijl het om zo een gevoelig onderwerp gaat! Aan de andere kant hebben we toen tegen elkaar gezegd: Streep door dat ziekenhuis en we gaan verder kijken. Aan de andere kant zou ik er wel andere vrouwen mee kunnen helpen: Vrouwen die niet zo weerbaar zijn of die het geld niet hebben om verder te gaan bij een kliniek.  Heb zelfs nog even overwogen om in een ander ziekenhuis te gaan bevallen om deze reden. Gelukkig werkt zij op een andere afdeling en verwacht ik haar niet tegen te komen en anders is het misschien maar beter voor haar als ze niet bij mijn bevalling aanwezig is 😜  Inmiddels hier alweer 2 weken met verlof en een spannende tijd breekt aan. Het meisje is nog steeds te groot en ze heeft volgens mij nog genoeg te eten in m'n buik, want ze maakt nog geen aanstalten om uit huis te gaan 😉 Over 5 dagen krijg ik een doorverwijzing om te worden ingeleid. Ik vind het heel spannend, maar kijk er ook naar uit om haar te ontmoeten 💗
  • Te vroeg geroepen. Gisteravond en vanmorgen weer zeurende buikpijn en lage rugpijn... Ik denk dat dat een voorbode is van niet veel goeds.... Ik bewaar mijn rust en probeer vooral te berusten... Er is toch niks wat ik kan doen... geen bloed geeft moed, maar verwacht het een dezer dagen...
  • Zondag avond nog buikpijn en maandag ochtend maar verder niet meer. Ik ben nu wel heeel erg moe... dus so far, so good🤞🏻 Ik ben zooo benieuwd... ik hoop het zo enorm.
  • Wat spannend meis! Ben hard voor je aan het duimen dat deze mag blijven  Hoe voel je je nu? Nog buikkrampen?
  • Oei dat is balen zeg! Pijnlijk! Wat voorn werk doe je? Wat een heerlijke geruststelling dat alles goed is met de kleine! Ja dat hoop ik ook en dat het 9 mnd mag blijven groeien en gezond geboren mag worden. Het is wel echt een spannende tijd zo na de miskramen. Als ik zwanger ben dan zal ik tot en met 13 weken niet echt heeel relaxed zijn.... Maar goed, eerst maar eens een positieve test😇
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use