Jump to content

Na hoeveel dagen positieve test.....


tinusje

Recommended Posts

Hallo,

 

Zit nu op wachtdag 11 en mag morgen een bloedtest komen doen.

 

Gewone thuistest was net negatief (net zoals de vorige dagen).

 

Zijn er mensen die ook pas na de bloedtest voor het eerst positief hebben getest op een thuistest? Of moet ik nu al mijn hoop laten varen.

 

Eigenlijk is dus mijn vraag, op welke dag hebben jullie voor het eerst positief getest op een thuistest.

 

Groeten van Martine

Link to comment
Share on other sites

Guest Sannie66

Martine, wat snel mag jij al voor een bloedtest. Rekent je zh wd 11 vanaf je tp of vanaf je punctie?

 

Bij ons zh rekenen ze nl 15/16 dagen na punctie...

 

 

 

Om je vraag te beantwoorden: helaas nog nooit een posi test in handen gehad, dus kan niet uit eigen ervaring spreken.

 

Heb wel al wat verhalen hier gelezen over hcg gehaltes die door de ene (thuis)test wel wordt gelezen en de andere weer niet. Bloedtest geeft gewoon meer zekerheid...

 

 

 

Suc6..

Link to comment
Share on other sites

Hoi,

 

 

 

ik mocht ook altijd pas 15 dagen na de punctie testen. De laatste keer zelfs pas op dag 16 na de punctie getest, omdat ik niet durfde. Mijn advies: je kunt beter iets later testen dan te vroeg. Want dan weet je niet of de uitslag wel betrouwbaar is. Ik heb bij al mijn pogingen nooit eerder getest.

 

 

 

Succes!

 

 

 

Neel

Link to comment
Share on other sites

Guest Nienke79

Hoi Tinusje,

 

 

 

Zelf ben ik een vroegtester en heb ik op dag 8 na tp positief getest. Maar dat was dan ook een cryo (blastocyst) en dan kun je eerder positief testen. Kruidvat (2 voor 5 euro) zijn inderdaad heel gevoelig, maar wachtdag 11 voor een verse tp is wel nog vroeg hoor!

 

 

 

Op http://www.ivfmoeders.nl/showthread.php?t=7686 heeft Pieneke er een heel topic over en zij durfde altijd op wachtdag 10 te testen bij een verse tp.

 

 

 

Ik denk dat jouw negatieve test nog helemaal niets hoeft te zeggen en dat je toch de bloedtest moet afwachten. Spannend hoor!

 

 

 

Lfs,

 

Nienke

Link to comment
Share on other sites

ik heb getest op dag 9!! en postief.. de zwangerschaps indicator van clearblue gaf zelfs al 2-3 weken aan. mijn hcg was dus erg hoog en dat heb ik geweten ook(ziek zwak en misselijk!) ik heb een verse emmy terug geplaatst gekregen van 5 cellig op dag 2.

 

 

 

dus het kan al vroeg.

 

 

 

liefs

 

en suc6!

Link to comment
Share on other sites

Ik heb zojuist, op wachtdag 11, een positieve thuistest in de handen gehad....ik durf nog niet te juichen, straks is het te vroeg....was van een verse embryo overigens

 

 

 

een beetje zwanger bestaat niet he dus genieten!!!!

Link to comment
Share on other sites

ik heb 9 dagen na de terugplaatsing al getest en die was toen positief, ik had een test toen gedaan omdat ik bloedverlies had en zoiets had van nou dan weet ik teminste zeker dat het niet gelukt is bleek dus een innesteling bloeding te zijn geweest die wel een paar dagen duurde

 

 

 

mijn dochter is nu inmiddels alweer 2 jaar geweest

 

deze maand weer beginnen voor een broertje of zusje ben benieuwd hoe het nu gaat

 

 

 

Gr marielle

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use