Jump to content

Hoe lang duurde je wachtcyclus voor cryo tp?


zjoediezzz

wat was de duur van je wachtcyclus?  

18 members have voted

 1. 1. wat was de duur van je wachtcyclus?

  • 28 dagen of korter
  • 29 dagen
  • 30 dagen
   0
  • 31 dagen
   0
  • 32 dagen
   0
  • 33 dagen
  • 34 dagen
   0
  • 35 dagen
  • 36 dagen
   0
  • 37 dagen of langer


Recommended Posts

Hallo dames,

 

 

 

Op dit moment heb ik een rustmaand en zit op mijn 23ste CD. Mijn 1e ICSI is niet gelukt en nu wacht ik op een cryo terugplaatsing.

 

Nu heb ik vernomen dat de rust cyclus wel eens langer kan duren dan een normale cyclus?

 

 

 

Heeft iemand hier ervaring mee?

 

 

 

Het is best moeilijk als je niet zo goed meer weet waar je aan toe bent en alles even aan de natuur moet overlaten... Je geduld wordt zo bizar op de proef gesteld! Ik wil gewoon alvast een beetje in kunnen schatten wanneer ik mijn ongi zou kunnen verwachten en dan eindelijk weer een stapje in de juiste richting kan gaan zetten.

 

 

 

Ik ben benieuwd.... & bedankt alvast voor jullie reacties!

Link to comment
Share on other sites

Mijn natuurlijke menstruatie kwam een paar dagen later. Normaal is bij mij tussen de 26 en 30 dagen. Volgens mij op dag 32 of dag 33.

 

Je wilt gewoon zo snel mogelijk verder, dat begrijp ik wel. Maar volgens mij is het ook belangrijk dat je lichaam even rust heeft. Sterkte met wachten.

Link to comment
Share on other sites

Dank je voor je reactie! Ik zie dat je net een cryo tp hebt gehad? (zal voor je duimen :toothy4:)

 

 

 

Het is gewoon zo dat ik al ruim 12 jaar een actieve kinderwens heb en altijd dacht: ik ben nog jong het komt wel goed... maar dat jonge is er wel een beetje vanaf inmiddels!

 

Nu we het juiste ziekenhuis hebben gevonden en van start zijn met de behandelingen, wordt het steeds lastiger om geduldig te wachten! Mijn geduld wordt echt 'to the limit' getest in deze kwestie...

 

 

 

succes & bedankt!

Link to comment
Share on other sites

Dat wachten valt gewoon tegen. Of je nu op de wachtlijst staat voor een behandeling, tussen twee behandelingen in of tijdens de wachtweken.

 

Zeker, als je allemaal vrienden/ collega's/ buren hebt die wel allemaal zwanger worden...

Link to comment
Share on other sites

Hoi Judith,

 

 

 

Mijn normale cyclus duurt 28 dagen en die voor de cryo-tp was 30 dagen, net ietsjes langer dus.

 

Ik kan me jouw ongeduld heel goed voorstellen, dit had ik ook. Toen ik na 28 dagen niet ongi werd, werd ik al heeeel ongeduldig.

 

Maar goed, dit geduld is beloond met een zwangerschap na die eerste cryo tp (2 stuks).

 

Ik hoop dat jij net zo veel geluk mag hebben als ik.

 

 

 

Liefs, Dorine

Link to comment
Share on other sites

Hallo Zjoediezzz,

 

 

 

Na de eerste behandeling had ik een cyclus van bijna 7 weken, na de tweede behandeling keurig 28 dagen. Het kan dus per keer ook nog varieren.. normaal gespoken is mijn cyclus gewoon 28-29 dagen.

 

 

 

Liefs Pien

Link to comment
Share on other sites

@ Dorine: bedankt voor je lieve woorden! Ik hoop ook echt dat het bij de cryo tp gaat lukken, ik moet zeggen dat ik heel erg heftig reageerde op al die pregnyl die ik door moest prikken. Misschien dat het in een natuurlijke cyclus beter gaat en blijft plakken??

 

 

 

@ eigenlijk iedereen:Ook bedankt, jullie woorden is net wat ik nodig had... ik voelde me even in een soort van niemandsland, dit geeft me weer wat moed!

 

 

 

Liefs, Judith

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use