Jump to content

Even voorstellen


Debbieke
 Share

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

 

 

Ik wil me bij deze even voorstellen: Ik ben Debbie, ik ben 26 jaar en ben vandaag met mijn 1e decapeptyl injectie begonnen.

 

 

 

Op 19 april heb ik mijn startecho (in AZM Maastricht).

 

 

 

Dit is onze 1e poging, en ik vind het erg spannend allemaal. Ik hoop natuurlijk zo dat het allemaal goed gaat, maar weet ook heel goed dat het zo niet hoeft te lopen. Ben nu vooral naar een manier aan het zoeken om er vooral niet teveel aan te denken.

 

 

 

Ben wel van plan om me vanaf nu wat vaker op dit forum te laten zien, om ook ervaringen met anderen te kunnen delen. Op één vriendinnetje na zijn jullie toch de enigen ervaringsdeskundigen in mijn omgeving...!

 

 

 

Groetjes Debbie

 

 

 

PS: is het een slecht teken als ik wat uitslag heb op de plek waar ik net de spuit heb gezet?

Link to comment
Share on other sites

Guest Nienke79

Hoi Debbie,

 

 

 

Heel veel succes bij jullie eerste IVF poging. Erg spannend inderdaad! Gewoon stap voor stap en dan beland je vanzelf op de wachtbank.

 

 

 

Ik heb nooit uitslag gehad van een prik, wel blauwe plekken. Ik denk dat het niet ernstig is hoor. Als je twijfelt, even navragen bij het ziekenhuis!

 

 

 

Groetjes,

 

Nienke

Link to comment
Share on other sites

Debbie,

 

 

 

Welkom op dit super forum!

 

 

 

Ik heb wel eens een blauwe plek gehad na het prikken. Dan zit je gewoon net in een heel klein adertje. (na het prikken kan er soms ook een druppeltje bloed komen)

 

 

 

Roodheid na het prikken is bij mij elke keer geweest.

 

De spuit een kwartier uit de koelkast leggen voordat je gaat spuiten of in je handen wat opwarmen helpt ook wat tegen het prikkende gevoel.

 

Heeel langzaam de vloeistof erin spuiten.

 

 

 

Succes met alles!!

Link to comment
Share on other sites

De uitslag was gelukkig na een half uurtje weer weggetrokken... Heb verder nergens meer last van.

 

 

 

Bedankt voor jullie reacties...

 

 

 

@ kikker1984: je bent ook met je 1e icsi bezig? Hoe verloopt alles tot nu toe bij jou? En bij welk ziekenhuis ben je?

 

 

 

Groetjes Debbie

Link to comment
Share on other sites

Hoi Debbieke,

 

 

 

Allereerst heel erg welkom hier op het forum en succes met je poging.

 

Na mijn allereerste deca.-spuit had ik ook een geïrriteerde, rode plek op de plaats van de naald.

 

Ik heb toen een flesje alcohol ( 70%) bij de Etos gekocht en ontsmet nu eerst met dit spul + een wattenschijfje en heb toen nooit meer last gehad na de tijd.

 

Blauwe plekken kunnen altijd, want een adertje kun je altijd raken.

 

 

 

Succes!! Groeten Sonja

Link to comment
Share on other sites

Hoi Debbie

 

 

 

Welkom hier,en erg veel succes met je behandeling!!

 

ik heb het trouwens ook na het prikken ik kreeg zelfs galbultjes erom heen na het prikken

 

Dus heb zelf toen gebeld naar zkh,als het zich alleen rondom de prikplek bevind kan het geen kwaad,en als je toch nog twijfels hebt kun je altijd nog even navraag doen

 

 

 

Liefs Elvira

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • @Heleen79 Jeetje, wat een verdrietig bericht 😞 Hoopte zo dat jou het geluk ook was gegund! Dikke knuffel! Een miskraam hakt er -zoals Kitje zegt- altijd in: Maakt niet uit hoeveel weken je zwanger bent. Je bent aan de ene kant blij omdat je een positieve test hebt en aan de andere kant blijf je altijd die angst houden. Net als Kitje was die angst pas ook bij mij voorbij toen ik haar dagelijks ging voelen en een lieve echoscopiste zei: 'Owh, maar dit kindje gaat echt wel geboren worden hoor!' Pas toen durfde ik er een beetje in te gaan geloven.  Wat jullie zeggen: Misschien is het inderdaad nog eens goed om een gesprek met die fertiliteitsarts aan te gaan. Ik merk inderdaad dat zij nog vaak in mijn gedachten verschijnt. Zeker nu rond deze tijd weer.  Ze heeft me heel vaak het gevoel gegeven dat ik 'achterlijk' was, dat ik iets fout had gedaan, ik het gesprek over dat we maar 1 IVF poging zouden doen niet goed had onthouden, gezegd dat ik te oud was en maar eerder had moeten komen, want dat zij dan meer kansen had gehad etc. Nou durf ik wel te zeggen dat ik niet de domste ben en mijn man ook niet, maar dat zij ons het gevoel wel heeft gegeven dat het onze eigen schuld was, terwijl het om zo een gevoelig onderwerp gaat! Aan de andere kant hebben we toen tegen elkaar gezegd: Streep door dat ziekenhuis en we gaan verder kijken. Aan de andere kant zou ik er wel andere vrouwen mee kunnen helpen: Vrouwen die niet zo weerbaar zijn of die het geld niet hebben om verder te gaan bij een kliniek.  Heb zelfs nog even overwogen om in een ander ziekenhuis te gaan bevallen om deze reden. Gelukkig werkt zij op een andere afdeling en verwacht ik haar niet tegen te komen en anders is het misschien maar beter voor haar als ze niet bij mijn bevalling aanwezig is 😜  Inmiddels hier alweer 2 weken met verlof en een spannende tijd breekt aan. Het meisje is nog steeds te groot en ze heeft volgens mij nog genoeg te eten in m'n buik, want ze maakt nog geen aanstalten om uit huis te gaan 😉 Over 5 dagen krijg ik een doorverwijzing om te worden ingeleid. Ik vind het heel spannend, maar kijk er ook naar uit om haar te ontmoeten 💗
  • Te vroeg geroepen. Gisteravond en vanmorgen weer zeurende buikpijn en lage rugpijn... Ik denk dat dat een voorbode is van niet veel goeds.... Ik bewaar mijn rust en probeer vooral te berusten... Er is toch niks wat ik kan doen... geen bloed geeft moed, maar verwacht het een dezer dagen...
  • Zondag avond nog buikpijn en maandag ochtend maar verder niet meer. Ik ben nu wel heeel erg moe... dus so far, so good🤞🏻 Ik ben zooo benieuwd... ik hoop het zo enorm.
  • Wat spannend meis! Ben hard voor je aan het duimen dat deze mag blijven  Hoe voel je je nu? Nog buikkrampen?
  • Oei dat is balen zeg! Pijnlijk! Wat voorn werk doe je? Wat een heerlijke geruststelling dat alles goed is met de kleine! Ja dat hoop ik ook en dat het 9 mnd mag blijven groeien en gezond geboren mag worden. Het is wel echt een spannende tijd zo na de miskramen. Als ik zwanger ben dan zal ik tot en met 13 weken niet echt heeel relaxed zijn.... Maar goed, eerst maar eens een positieve test😇
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use