Jump to content

Wat merken jullie van Puregon?


Debbieke

Recommended Posts

Hey dames!

 

 

 

Ben heel benieuwd, of en wanneer jullie iets merkten van het gebruik van Puregon?

 

 

 

Ben sinds afgelopen woensdag hiermee bezig, icm Decapeptyl, maar heb nog niet echt ergens last van, geen opgeblazen buik, of iets dergelijks...

 

 

 

Nu doe ik natuurlijk weer erg moeilijk, omdat ik ga nadenken over of dit nu een goed of een slecht teken is. Ik zou er toch eigenlijk wel iets van moeten merken?

 

 

 

Groetjes Debbie

Link to comment
Share on other sites

Ik ook niet, nergens last van. Alleen de laatste (3e) poging had ik voor het eerst last van mijn tepels. Normaal kwam dit pas als ik stopte met de Puregon.

 

 

 

Wees juist blij en geniet ervan dat je geen kwalen hebt! Succes!

Link to comment
Share on other sites

Er is mij gezegd dat de bijwerkingen van de deca juist verdwijnen door de puregon.

 

Ik heb de eerste twee keren na ongeveer een week een opgezette buik gekregen. En dit keer (heb zaterdag net de punctie gehad) zat ik uiteindelijk van 225e naar 250e omdat ze niet wilden groeien. Nou dat heb ik geweten heb echt de laatste dagen het gevoel gehad dat ik op knappen stond haha.

 

Dit is bij iedereen en bij elke behandeling anders dus ik zou me nog geen zorgen maken.

 

 

 

Wanneer heb je de fm?

Link to comment
Share on other sites

Dan kunnen ze woensdag wel zien als er iets zou zijn, maar ik zou me er echt niet druk om maken hoor er zijn er zoveel die nergens last van hebben. Ik wou dat ik dat ook had.

 

 

 

Morgen mogen we terug naar Dusseldorf om 2 emmy's op te halen.

Link to comment
Share on other sites

Ik heb bij zowel mijn eerste als mijn tweede poging nergens last van gehad. Niet van de deca en niet van de puregon. Ik weet nog dat ik bij de eerste fm maar liefst 20 eicellen bleek te hebben. Ik kon dat toen ook bijna niet geloven; ik dacht ook dat het niet aansloeg omdat ik niks voelde....zo zie je maar, dat zegt niks.

 

 

 

Succes met je FM

 

 

 

Groet

 

Lisette

Link to comment
Share on other sites

ik heb voor onze IUI pogingen ook puregon gebruikt en ik had ook erg last van een opgeblazen gevoel en had echt enorme stemmingswisselingen,

 

Nu ik deca en Gonal F gebruik heb ik nergens last van.

 

Maar ik denk echt dat het per lichaam verschild want een vriendin van mij is juist heel erg ziek van de deca en Gonal F

Link to comment
Share on other sites

Ik merkte niks van de Puregon. Maar het deed ook zowat niks. Alleen de eerste twee dagen hoofdpijn en duizeligheid gehad. Nu 9 dagen aan de deca, glonalF en menopur en sinds zondagmiddag hoofdpijn, moe en wat sjagrijnig.... en 3 kg aangekomen sindsdien :-(

Link to comment
Share on other sites

Ik was ook erg moe en idd wat aangekomen, 2 kilo.. voelde wel heel de tijd een soort spanning in mn buik.. alsof mn eierstokken elk moment konden knappen of zo.. daardoor durfde ik niet te gaan sporten dus ja.. dan kom je automatisch ook al aan..

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
ik prik nu een week puregon. en voel me eierstokken. zowel links en rechts. dus er groeit wel wat morgen gaan we het zien met onze eerste fm!

 

 

 

xx sky

 

 

 

Ik had uiteindelijk wel wat last van mn buik, vooral na de 1e week. Ik bleek 16 follikels te hebben, waaruit 17 eicellen zijn gehaald. Vooral die laatste dagen voelde mn buik behoorlijk opgeblazen.

 

 

 

Succes morgen, Sky.

 

 

 

In welk ziekenhuis ben je onder behandeling?

 

 

 

Groetjes Debbie

Link to comment
Share on other sites

Hoi Debbie,

 

 

 

ik had tegenover de Menopur geen enkele last van Purgegon.

 

Alleen ging ik van 13 follikels, 2 dagen later opeens naar 35 follikels, ik schoot door.

 

Daardoor zat ik tegen een overstimulatie aan.

 

 

 

Daardoor ben ik nog steeds ontregeld met mijn ongi.

 

 

 

Groet Sylvie

Link to comment
Share on other sites

Ik probeer de kilo's die ik ben aangekomen door de hormonnen er nu weer af te krijgen maar dat wil niet erg lukken, ze lijken wel vast te zitten!! Bijna op voor poging 2, hopen dat ik dan niet nog meer aankom.. anders pas ik mn kleren niet eens meer..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use