Jump to content

Bloedstreepje wachtdag 8


Mila

Recommended Posts

Hoi allemaal

 

 

 

Ik zit op de wachtbank van mijn 2e ivf en sinds gister bespeurde ik een spikkel roze in mijn afscheiding (hebben jullie dat ook dat je elk wc papiertje uitvoerig bestudeert?). Vandaag 2 x een heel dun bloedstreepje.

 

 

 

Ben bang voor ongesteldheid, want innesteling vindt toch eerder plaats na TP?

 

Ben benieuwd naar jullie ervaring en mening.

 

Dank alvast voor jullie reactie en iedereen veel succes en sterkte

 

Mila

Link to comment
Share on other sites

Het zegt nog niet zoveel, het kan nog alle kanten op. Maar die onzekerheid is zoooo killing.

 

Als het hierbij blijft en niet erg wordt, kan het een innesteling zijn, ook op WD 8 is dit nog mogelijk.

 

Als het toch echt doorzet, kan het ook je menstruatie zijn.

 

Deze kan vanaf WD 8 optreden.

 

Hopelijk is het een innesteling.... maar een test zal je over een paar dagen de uitslag moeten geven.

 

Het vreet aan je, maar houd nog even vol meid!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Guest SJSL

Ik had innestellingsbloeding van dag 7 tm 10, maar je hoort ook wel eens dat de menstruatie al zo vroeg begint.

 

 

 

Het kan dus nog alle kanten op.

 

 

 

Veel succes met wachten meid.

Link to comment
Share on other sites

Dank voor jullie reacties tot nu toe! Ik ben toch bang voor naderende ongesteldheid. Hoewel het bij sommigen niets heeft betekend is het iha toch een voorteken van een slechte afloop. Moet het alvast een beetje voor mezelf verwerken, verstandelijk weet ik dat het nog niet zover is maar toch domineert het gevoel.

 

 

 

Goede verhalen met een dergelijke ervaring natuurlijk altijd welkom;-). Maar ook eerlijke verhalen die minder leuk zijn, zijn belangrijk hoor.:bye:

Link to comment
Share on other sites

Hallo Milla

 

 

 

beide pogingen had ik echt het gevoel dat ik ging menstrueren, de eerste keren was dat ook zo, gelukkig was dat snel duidelijk, van onze laatste poging kreeg ik op wd10 (na tp) een korte maar heftige kramp dat ik ervan overtuigd was dat ik ging vloeien maar toen was ik dus zwanger , ik deed een thuistest op wd 12.

 

 

 

ik hoop voor je dat het goed zit maar het kan inderdaad 2 kanten op, erg moeilijk!!

 

 

 

sterkte meis

 

 

 

groetjes

 

Babeth

Link to comment
Share on other sites

Hoi allemaal

 

Helaas ben ik toch ongesteld geworden. Het ziekenhuis zegt dat een bloeding nog steeds een innesteling kan zijn en dat ik vrijdag alsnog een bloedtest moet doen. Maar het lijkt me dat een goede rode bloeding met wat stukjes (sorry..) toch een beginnende menstruatie is. Ik ga vrijdag wel de bloedtest doen om te achterhalen of er uberhaupt wel een innesteling is geweest, hoewel deze vroege ongesteldheid denk ik wel duidt op het tegendeel.

 

Ik voel me echt een beetje lamgeslagen en verdrietig. Net als bij de 1e ivf, 2 frummels bij de TP en dan helemaal niks.

 

Moet eigenlijk aan het werk maar kan me niet focussen. Op naar de 3e en laatste ivf... Heb eerlijk gezegd niet veel vertrouwen in een enorme kans de 3e keer.

 

Veel succes en sterkte allemaal!!

Link to comment
Share on other sites

Mila wat verdrietig. Toch idd maar een bloedtest doen. Ook al weet je dat het fout is. De bevestiging van de uitslag sluit dat toch weer af. Althans dat is mijn ervaring. De zekerheid daarvan.

 

 

 

Sterkte en wie weet toch nog een wonder........... die zijn toch nooit de wereld uit.....

Link to comment
Share on other sites

Oooooow MIla

 

 

 

wat een verdritig bericht, heel veel sterkte meid, logisch dat je het even niet meer weet.

 

De kracht voor een nieuwe poging komt weer hoor...voor nu, heel veel sterkte!

 

 

 

groetjes

 

Babeth

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use