Jump to content

Baby fotorapportage


mijnbaby

Recommended Posts

Hoi dames,

 

 

 

willen een foto schoot doen met ons zoon van bijna 7 maanden ( 15e)

 

ik zie zoveel op internet ik zie door de bos de bomen niet meer..

 

Heeft iemand een goeie reverentie voor mij? iemand waar jullie bv zelf zijn geweest en die jullie me kunnen aanraden?

 

 

 

het gaat om leuke mooie foto's met ons kleine...

 

 

 

alvast erg bedankt meiden

 

 

 

x

Link to comment
Share on other sites

ik ga het ook doen maar dan bij de zelfde waar ik mijn zwangerschapsrapportage heb laten maken.

 

ik krijg dan 50% korting op de babyrapportage.

 

 

 

hij is heel aardig fijne man ik voelde me er erg op mijn gemaakt.

 

hij heeft alleen niet veel atributen voor baby's dus die zal je dan zelf moeten meenemen hij heeft dan wel de doeken en een kist en ook nog eendjes verder weet ik niet wat hij nog meer heeft.

 

 

 

liefs

 

 

 

http://www.zwangerfoto.nl/

Link to comment
Share on other sites

Hoi Mijnbaby,

 

 

 

Mijn man fotografeert graag naast zijn werk, en heeft al heel veel mooie plaatjes geschoten van mij, voor en na de zwangerschap, en ons prinsesje. Je kunt een idee krijgen op zijn site http://www.nextimages.nl of me een pb'tje sturen voor foto's van Tessa en/of mij. Als je ze mooi (genoeg) vindt weet ik zeker dat hij wel mooie foto's van jou en je kleine man!

 

 

 

Groet,

 

Leeuwtje

Link to comment
Share on other sites

Guest mama tms

in waalwijk zit ook een hele goede fotograaf

 

kristel fotografie

 

onze tim was toen 11 maanden,erg mooi

 

 

 

succes

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Ik heb hele mooie buikfoto's en vlak na de geboorte ook bij haar foto's laten maken bij een fotografe in weesp, erg leuk mens. Ik vond het helemaal niet duur en kreeg een prachtige CD met tientallen foto's. Als je haar naam en adres wilt moet je me maar even pben.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use