Jump to content

Nog niet ongi :-(


Elke

Recommended Posts

Heej dames,

 

 

 

Ik weet niet wat ik met mijn verhaal wil, maar wil het gewoon kwijt.

 

 

 

Ik ben sinds 26 april gestopt met de pil om voor een 2de wondertje. We willen dit eerst 6 maanden zelf proberen. Je weet wel, op de leuke manier ;-) We hebben flink geklust en dacht ook mijn eisprong te hebben gevoelt.

 

 

 

Neem dat ik dit niet goed heb gevoeld, want ik ben na 5 weken en testen nog steeds niet ongi... Wellicht dat het komt omdat dit de eerste keer is dat ik gestop ben?

 

 

 

Voor mijn dochter had ik een super regelmatige cyclus van 26 dagen.

 

 

 

Ik wil gewoon dat het doorkomt. Ik voel van alles in mijn buik. Ongeveer iedere uur denk ik "oh, ja dat gevoelken ik, nu ben ik ongi" maar nee hoor...

 

 

 

Moest het ff kwijt :-s

 

 

 

Liefs Elke

Link to comment
Share on other sites

Guest Mart

Wat balen zeg Danja.

 

Kun je het niet op laten wekken? Er zijn wel speciale pilletjes voor...(primolut geloof ik).

 

Ik hoop voor je dat het snel op gang komt!

Link to comment
Share on other sites

Wat balen zeg Danja.

 

Kun je het niet op laten wekken? Er zijn wel speciale pilletjes voor...(primolut geloof ik).

 

Ik hoop voor je dat het snel op gang komt!

 

 

 

Denk niet dat ik daar nu al voor in aanmerling kom, wel?

Link to comment
Share on other sites

Guest Mart

Weet ik niet eigenlijk.

 

In april ben ik vroegtijdig gestopt met de behandeling en tegen mij werd gezegd. Mocht de menstruatie te lang op zich laten wachten, dan moet je even bellen.

 

Dat mocht dan al na ca. 2 weken. Gelukkig was het bij mij niet nodig, maar het was wel fijn om te weten.

 

Je kunt het altijd 's vragen toch?

Link to comment
Share on other sites

Guest estrhalita

Daar heb je nu niks aan, maar waarom probeer je de volgende keer niet ovulatietesten. dan weet je zeker wanneer je eisprong is geweest en wanneer je ongi moet worden. Succes met wachten in ieder geval

Link to comment
Share on other sites

Hoi Elke

 

 

 

 

 

ik weet niet welke pil je gebruikt maar toen ik stopte heb ik 3 verschillende cycli gehad, eerst 21 dagen, toen 36 dagen en toen 29..daarna steeds tussen de 26 en 29 dagen.

 

Nu de 2de cylcus na de bevalling was 24 dagen en van mijn derde zit ik nu inmiddels op dag 29.... volgens mij komt het vaker voor hoor dat je lichaam na bepaalde hormonen weer in haar evenwicht moet zien te komen.

 

Ik begrijp goed dat je er onrustig van wordt, zelfs ik heb dat wel wat nu....

 

Ik hoop dat het snel doorzet, anders even de huisarts vragen wat die er van denkt?

 

 

 

succes!!! groetjes

 

Babeth

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use