Jump to content

Verassings Kraam feestje


bianca1

Recommended Posts

Hoi Iedereen,

 

 

 

Mijn vriendin is vandaag bevallen van een mooie dochter.

 

Nu is de afstand tussen ons enorm groot.Veel vriendinnen van haar ken ik niet anders had ik een baby shower voor haar georganiseerd.Ze vond het heel erg jammer dat er niemand iets voor haar georganiseerd had!!

 

Nu zit ik er aan te denken om te achter halen wie haar goede vriendinnen zijn enzo.En omdan iets van een Suprise kraam feestje te organiseren.

 

 

 

Heeft iemand van jullie ideeen hoe je zon middagje in kan vullen.

 

Hopelijk hebben jullie veel leuke ideeen!!

 

 

 

Groetjes Bianca

Link to comment
Share on other sites

Hoi Hoi

 

 

 

Ja ideen zat hihi

 

Het is dus een dochter

 

Je zou rose servetten kunnen doen,borden roze, van die speciale plastic champagne glazen met lekkere roze drankjes

 

een etagiere met sandwiches en chocolade brownies een taart kun je speciaal hiervoor laten maken roze ballonen en slingers leuke kadootjes zowel:occasion18: voor dochter als mama

 

 

 

Hoop dat je hier iets aan hebt

 

 

 

groetjes Elvira

Link to comment
Share on other sites

Ja klinkt leuk! De Hema heeft vlgs mij zelfs plastic champagne glazen in roze! Kwa cadeautjes vooral mamma niet vergeten! Mooi ondergoedje, cosmetica, misschien een schoonheidsbehandeling ofzo en natuurlijk een lekker borreltje en allerlei hapjes die ze niet heeft mogen hebben tijdens de zwangerschap.. filet americain, kaasjes, etc etc..!

 

 

 

Veel plezier!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Hallo,

 

 

 

Thanks voor jullie reactie.

 

 

 

We beginnen met roze jip en janneke champagne en zijn aan het kijken of we een roze marsepeinen taart kunnen laten maken met een foto van hun drieen.We hebben van het weekend een foto van hun drieeen gemaakt en gezegt dat we die zelf in willen lijsten voor aan de muur maar die komt op de taart.

 

 

 

Daarna het foto spel en het baby voeding spel...Verder allemaal roze lekkere dingetjes en een kadootje voor papa en mama ( een bon voor de schoonheidsspecialiste)

 

Voor de kleine waarschijnlijk een mooie spaarpot met inhoud aangezien ze die nog niet hebben en ze geen idee hebben wat ze voor de kleine willen hebben.

 

 

 

Verder natuurlijk alles in het roze versieren :D!!!

Link to comment
Share on other sites

Ik breek even in met een andere vraag.

 

 

 

Een vriendin is bevallen van een jongetje, ik ben op zoek naar een origineel kado.

 

Als je origineel kado google komt je niet veel verder dan houten naam treintjes en naam koffertjes.

 

 

 

Iemand suggesties?

 

 

 

Alvast bedankt.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use