Jump to content

voorstellen en ik heb een vraagje


Lady-g

Recommended Posts

Beste mensen,

 

 

 

Hallo allemaal

 

Ik heb mij gisteren aangemeld. En wil me even voorstellen en een vraag stellen.

 

 

 

Ik zelf al een moeder van 1 zoon van 6 jaar. Ik en me vriend (de vader van ons kind) Willen heeeeell graag nog een baby erbij...helaas gaat dat niet zomaar:bye2:. Zoals de meeste van jullie.. Nu is mijn vraag ik ga binnekort een kijkoperatie ondergaan, en na hoeveel tijd gaan ze beginnen met de ivf enzo...ik hoop dat jullie het geen domme vraag vinden en mij helpen met een antwoord.

 

Alvast heeeel erg bedankt:icon_farao:

Link to comment
Share on other sites

Hoi Lady-g, welkom hier. Super vervelend dat het niet wil lukken... Ben je van je zoon wel zonder hulp zwanger geworden?

 

Waarschijnlijk zullen ze in het ziekenhuis eerst een hele rits onderzoeken afwerken (ook zaadonderzoek bij je vriend, jouw cyclus adhv bloedprikken bekijken, etc). Als ze een oorzaak vinden, hangt het er vanaf wat dat is welke behandeling je krijgt (IUI, IVF of ICSI).

 

Als ze niks kunnen vinden waardoor het nu niet lukt zullen ze waarschijnlijk voorstellen om óf met IUI (kunstmatige inseminatie) te beginnen, óf om eerst nog een tijdje zelf te proberen.

 

Heel veel succes!

Link to comment
Share on other sites

toen ik mijn kijkoperatie kreeg waarbij ze meteen alles hadden doorgespoeld en er verder niks bij ons te vinden was hebben wij het eerst nog een jaar zelf moeten proberen. maar ik was toen ook nog best jong. het licht gewoon helemaal eraan wat ze vinden of er een reden is en wat je leeftijd is. hier is dus helaas geen antwoord op te geven alleen de gyn kan dat doen

 

sterkte

 

 

 

liefs

Link to comment
Share on other sites

Lady-g je bent van de eerste gewoon normaal zwanger geworden?

 

 

 

Ja wat miepie zegt licht er aan wat ze vinden ze gaan zoiezo eerst een maand je cyclus in de gatren houden dan bepalen ze wat ze gaan doen!

 

 

 

Heel veel succes en welkom hier

 

 

 

Groetjes jessica

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use