Jump to content
Celeste

Afmelden Céleste

Recommended Posts

Hallo Jeroen,

 

Vanwege wat opmerkingen uit onze omgeving heb ik een nieuwe naam aangemaakt. Zou je zo vriendelijk willen zijn om mijn account onder de naam "Céleste" te verwijderen uit het bestand?

 

Alvast bedankt voor je medewerking in deze!

 

Groetjes,

Céleste

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Céleste,

 

ik had je accountnaam ook kunnen aanpassen, is het daar al te laat voor of wil je dit account verwijderd hebben?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Hall Wij zitten in het isci trajecht. Ik heb 3 mislukte pogingen gehad. Willen keer voor een 4de gaan maar laat nu eerst mijn lichaam rusten ben er even klaar mee. Was te heftig deze keer, we dachten dat het nu echt was gelukt. We twijfelen ook of we 1 of 2 moeten terug plaatsen Gr b
  • @Bloem456  Ik dacht dat het ZH die beslissing neemt. Wel in overleg met jullie, maar 4e poging IVF? Of 4e poging uit 1 traject?
  • @Roza91 @Siepie Wat ongelovelijk kut zeg!!! Nog geen ongie klachten? Geen bloed geeft moed ook al snap ik dat jullie zo ongelovelijk balen. @Bloem456 Daar kan ik niet over meepraten, ik heb pas mijn eerste terugplaatsing gehad. Maar hoop moet je altijd houden hoor. Ik weet niet hoe het zit met meerdere embryo's en of ze dat zomaar doen.
  • Hai!  Ik heb in nov en feb terugplaatsingen gehad. En ik ben in januari en mei natuurlijk zwanger geraakt, ondanks dat die kans ontzettend klein is. Me zwanger gevoeld, maar helaas geen blijvende zwangerschappen. Wel positieve testen. In aug hebben we een nieuwe IVF poging gedaan. En ik ben nu 6,5 weken zwanger van de verse tp. Bij de vorige tps geen geluk, ook zijn 2 embryo's niet goed ontdooid. Ik snap je heel goed, het lukt niet en wilt graag antwoorden. Maar ik weet niet of het iets lichamelijks is, of dat de vonk van het leven er niet was. Het is meer dan een lichamelijke reis, het zwanger worden. Ik hoop dat je arts kan en wil vaststellen of het iets lichamelijks is. Mijn man en ik hebben gezegd: nog 1 IVF poging en daarna zetten we er een streep onder. We zijn er nu 5 jaar mee bezig, al hebben we 1,5 jaar niet geprobeerd, toen ik zwanger en bevallen was van onze dochter. En we moeten nu nog een week wachten voor e eerste echo. Het is pittig en zwaar, heel veel sterkte lieverd! Uiteindelijk kun je alleen je gevoel volgen. En goed voor jezelf zorgen en hopen dat het je gegund is. Ik snap je frustratie dat je zo weinig eraan kunt doen om het te beïnvloeden. Dikke knuffel! 
  • Hallo Wie heeft hoop naar 3 miskramen om voor de 4de terug plaatsing te gaan Bij mij stoot het zich steeds af. Test is posetif maar bij de echo zit er dan helemaal niks. Hoe zou dat toch kunnen Denk misschien door vitamine b12 te kort of ijzer Slik nu zink vitamine b12 1000 mg en ijzer Heb bloedgeprikt dus ben benieuwd. Weet iemand dit en wat deden of doen jullie Gr b
 • Topics

×

Important Information

Terms of Use