Jump to content
Aftellen naar Kerstmis...Celeste

Afmelden Céleste

Recommended Posts

Hallo Jeroen,

 

Vanwege wat opmerkingen uit onze omgeving heb ik een nieuwe naam aangemaakt. Zou je zo vriendelijk willen zijn om mijn account onder de naam "Céleste" te verwijderen uit het bestand?

 

Alvast bedankt voor je medewerking in deze!

 

Groetjes,

Céleste

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Hoi Céleste,

 

ik had je accountnaam ook kunnen aanpassen, is het daar al te laat voor of wil je dit account verwijderd hebben?

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Dat is lief @Johanna82, soms is het fijn he, te babbelen met "gelijkgestemden" Mensen die ongeveer eenzelfde traject doormaken en weten waar je het over hebt. Al die zwangerschappen in je omgeving is dan idd wel dubbel en confronterend. Ook al heb je zelf al wel een kind, dan nog blijft er verdriet omdat het niet lukt wat je zo graag wil. Blijdschap voor een ander en verdriet voor jezelf kan idd naast elkaar bestaan, maar valt niet altijd mee. Je hebt wel veel eitjes idd, wel balen dat er dan uit 18 eitjes maar 5 bevruchtingen komen. Waar ligt dat dan aan zou je denken he? Ik heb niet veel eitjes, maar waren allemaal bevrucht de laatste keer, terwijl jij dan uit 18 eitjes maar 5 hebt. Ah, ok, dus jullie zijn wel echt afhankelijk dan van de medische wereld, 10% per jaar is wel heel klein kansje... Dan doen jullie ook ISCI denk ik? Ja, klopt, dat wist ik van die theeine en dat het niet goed is. Ik drink geen koffie, maar altijd op mijn werk zo'n theeglas met groene thee dus (vind die het lekkerste). Zo'n theeglas is gelijk aan 2 kopjes koffie qua hoeveelheid. Nu dronk ik dan maar van die Kamillethee (zit geen theeine in) maar die is niet te nassen. Maar nu ik van het bankje gepleurd ben geniet ik toch wel weer van mijn groene thee smorgens op het werk. Al had ik met liefde nog maanden Kamillethee gedronken hoor. Sauna vind ik sowieso al niks, veel te warm. Maar met koud weer vind ik een warm bad wel lekker soms, naja, dat ook maar niet dan tijdens pogingen... Aftellen nu voor je, hoop dat je cryo goed ontdooit en dat die veilig met je mee naar huis kan zondag. Hier weinig te melden verder, wachten tot het gesprek de 31e....
  • Hoi hoi.  Ik heb ook menopur gebruikt.  tijdens ivf Gent.  Dit werkte goed, maar uiteindelijk bleek dat mijn eitjes toch te oud zijn. En de celdeling verliep te traag.  ik had echter al wat ingeslagen voor de volgende poging.  dit is nu dus niet meer nodig.  dus als jij of iemand die je kent/spreekt en die moet dit zelf bekostigen..  stuur mij dan ff een pb dan kan ik vast wat voor je betekenen!    en hopelijk komt er iets moois uit voort!   
  • Goedemorgen allemaal!Bij onze eerste IVF poging drie weken terug zijn er geen bevruchtingen opgetreden, dit omdat er geen rijpe eicellen waren.De arts zegt dat er twee opties zijn: of ik reageer niet goed genoeg op de medicatie (1 x daags 150 gonal-f, 1 x daags decapeptyl en eenmalig 5000 pregnyl). Dan zal ik bij de volgende poging menopur erbij krijgen en een dubbele dosis pregnyl. Of dit hoort nou eenmaal bij mij en dan is er niks aan te doen.Zijn er hier dames die met gonal-f geen rijpe eicellen hadden maar in combinatie met menopur wel rijpe eicellen?Het komt maar heel weinig voor en kan er zo weinig (niks) op internet over vinden.
  • @Kitje Hee! wat mij betreft blijf je welkom hier hoor om te praten. Wat balen dat je van het bankje afgevallen bent 😢 Altijd weer teleurstellend. Sterkte! En ik had in het eerste jaar dat wij probeerden 10 zwangerschappen in onze omgeving. Het is ook dubbel, natuurlijk ben je superblij voor anderen, maar je wilt zelf ook heel graag. En dat kan naast elkaar bestaan, maar je mag er ook best om huilen hoor, het is ook nogal wat. Wat vervelend dat je aan het einde van je eitjes bent. Hoe oud ben je? Zou een nieuw traject nog een optie zijn? Welke weg wil je nu bewandelen? Ik heb mazzel denk ik, ik was 35 toen ik het icsi traject in ging. Ik was wel erg gevoelig voor de medicatie, dus zat tegen overstimulatie aan. Ik vond het best tegenvallen, uit 18 eitjes, maar 5 bevruchtingen, maar dan hoor ik verhalen over 1 of 2 eitjes en dan ben ik vooral heel blij. De kwaliteit van mijn mans zaad is prima, het is alleen weinig, rond de 1 a 2 miljoen. Dus de kans dat wij natuurlijk zwanger worden is rond de 10% per jaar ipv 90% bij "normale" stellen. In groene thee zit theïne, net als cafeïne wordt dat afgeraden. En een warm bad verwarmd je hele lijf, het is beter om dat in de eerste 3 maanden van je zwangerschap niet te doen, ivm hogere kans op afwijkingen en miskraam. Net als de sauna. Al kan ik me niet voorstellen dat je zwanger naar de sauna wilt, ik had het vaak warm toen ik zwanger was, haha, ik was mijn eigen kachel. Acu is wel fijn inderdaad. Het bracht vooral mijn lijf weer in balans en dat gaf mij meer ruimte en rust. Tja, uiteindelijk moet er toch een vonk van leven zijn en geloof ik dat je zwanger wordt als dat de bedoeling is. Dat klinkt mss wat zweverig. En ik troost me bij de gedachte dat we al een dochter hebben, zeker. Ik ben zelf enig kind en ik gun haar vooral een broer of zus. Lief dat je duimt, zondag 🙂 vind het weer heel spannend. Het was wel even lekker rustig de afgelopen maanden. Het komt ook allemaal weer terug van de vorige 2 jaar proberen en wensen. Vind dat wel pittig, kennelijk heb ik daar nog wel wat in te verwerken ook.  
 • Topics

Copyright IVF Moeders Powered by Invision Community

AdBlock Extensie Gedetecteerd

Deze website bevat advertenties van onze sponsoren.

Deactiveer de AdBlock browser extensie, om dit forum te kunnen gebruiken.

×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use