Jump to content

Terugplaatsing gehad en snipverkouden


Ceeke

Recommended Posts

Hoi meiden,

 

Gisteren heb ik twee embryo's terug gekregen. En was ik gisteren een beetje aan het kuchen, inmiddels ben ik serieus verkouden. Hoesten en proesten dus... Weten jullie of dit kwaad kan? Wie is er zwanger geworden ondanks ziek worden na de terugplaatsing? En kan ik paracetamol gebruiken om eventuele koorts te voorkomen? Wie kan me een beetje geruststellen??!!

 

Groetjes,

Link to comment
Share on other sites

Hoi Ceeke,

Volgens mij is het belangrijkste dat je geen verhoging of koorts krijgt. Dan liever paracetamol om je temp. laag te houden.

Verder rustig aan en jezelf lekker verwennen met een extra vitaminebommetje hier en daar.

Ondanks hoesten en proesten kun je gewoon zwanger worden, meid. Laten we het hopen...

Link to comment
Share on other sites

Ceeke,ik hoop dat ik gerust kan stellen.

Hoesten doet geen kwaad na tp(ik heb huisstofmijt alergie,dus ik heb speciaal voor gevraagd).Parasetamol mag je gerust innemen,je mag 6 op 1 dag,ik neem meestaal 3 tot 4 keer op een dag en dan ben ik over 3 dagen weer beter,als ik jou was zal ik gelijk reageren met parasetamol en helamaal mijzelf niet druk om maken!

Mijn woorden komen uit de mond van mijn ivf arts!

 

Fijn jaarwisseling en beterschaap!

Liefs,Violeta

Link to comment
Share on other sites

Lieve Ceeke,

 

je hoeft je echt niet druk te maken!!!!

ik heb echt griep gekregen in mijn wachtweken, op dag 11 na de puctie ineens 38,6 koorts!!! je begrijpt ik was helemaal in paniek, direct onderdrukt met paracetamol en dat ging goed. Het was ook de enige remedie volgens de specialist. Volgens de huisarts kan koorts geen kwaad maar ik was er niet gerust op.

Dagen heb ik de koorts onderdrukt, het heeft bij mij wel lang aangehouden, waarschijnlijk omdat ik de koorts niet door liet breken.

Inmiddels ben ik ruim 7 weken en de eerste echo was perfect.

 

Ik kan je alleen adviseren om zoveel mogelijk rust te nemen en de temp. in de gaten te houden, bij mij liep deze ´s avonds na 22,00 uur op en ´s morgens na het douchen.

Hoesten heb ik ook gedaan maar dat kon totaal geen kwaad zei men.

 

ellendig, maar maak je niet druk hoor, heel veel succes!

 

liefs

Babeth

Link to comment
Share on other sites

Lieve meiden,

 

Bedankt voor jullie reacties!! De afgelopen dagen vooral ziek geweest... Gelukkig zonder koorts maar wel zwaar verkouden. Het is erf fijn te lezen dat je zwanger kunt worden, zelfs als je niet fit bent (Babeth;-)!!!! Ben wel erg blij dat ik vandaag nog niet aan het werk hoef. Deze week twee halve dagen werken en voor de rest rustig aan. Volgende week maandag bloed prikken dus dan weten we meer!

 

Lieve groet en voor jullie allen: heel veel succes dit jaar....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use