Jump to content

Wie start er nog meer in maart 2011 in zwolle ?


koekka

Recommended Posts

Hallo dames,

 

Wie van jullie start er nog meer in maart 2011 in zwolle ?

 

ik start 18 feb met lucrin, en heb 1ste echo 1 maart en dan hoor ik wanneer en hoeveel gonalf ik kan gaan spuiten !

 

het is voor mij niet de eerste keer, maar ben best gespannen :nerves:

Link to comment
Share on other sites

Hoi Monika

 

Ja de eerste keer. Wel heel spannend hoor!

 

Ja inderdaad, mijn vriend heeft een hele schommelende kwaliteit, dus het is tot op het laatste moment afwachten of het IVF of ICSI wordt. We zullen zien!

Jullie ook heel veel succes! Ik hoop dat 3 keer scheepsrecht zal zijn!

 

Liefs,

Chan

Link to comment
Share on other sites

Yolande ook heel veel succes!!!

 

Hier is helaas het traject vertraagd. Het zaad van mijn vriend was (bij een snelle check ivm koorts) heel slecht.

21 maart gaan ze nog een SOT onderzoek doen, maar als dan alles goed is kunnen we direct verder.

Dan zitten we dus toch nog in maart haha

Link to comment
Share on other sites

hoi chan88,

 

wat vervelend dat je nog niet kan beginnen i.v.m. het zaad van je vriend ! tja koorts kan idd de doodslag zijn voor het mannelijke zaad ! wij zijn er ook voor gewaarschuwd maar goed hoe ga je dat tegen he ?

 

morgenochtend start ik met de eerste spuit lucrin ! het begint dus nu echt:nerves:ik heb het natuurlijk allemaal al meegemaakt en ik denk dat ik daarom zo nerveus ben ?! ik hoop maar dat het allemaal mee valt deze keer ?

 

iedereen succes :toppie: groet monika

Link to comment
Share on other sites

hoi chan88,

 

het spuiten gaat wel goed hoor, ik zat vrijdag wel te trillen als een rietje moet ik bekennen, vond het heel raar om dit na 8 jaar weer te gaan doen ! het was ook puur een mentale drempel die ik over moest, ik dacht als ik die spuit nu zet gaan we weer beginnen, die onzekerheid, groeien de follikels wel goed ? hoe gaat het straks met de bevruchting ? en de celdeling ? en daarna nog de wachtweken ! en het testen uiteindelijk niet te vergeten ! maar goed ik heb mezelf bij elkaar geraapt en een schop onder de kont gegeven en we zijn dus begonnen !!

 

Jolande2009,

 

sorry dat ik je nog geen welkom geheten heb !! ik heb je helemaal over het hoofd gezien !

maar bij deze welkom en jij ook veel succes !

 

liefs monika

Link to comment
Share on other sites

hoi chan88,

 

ja a.s. dindag echo en dan horen we wanneer we met de gonal f kunnen beginnen en welke hoeveelheid ik moet gaan spuiten ?!!

ja we gaan er zeker voor, ik probeer zo positief mogelijk te denken en te zijn ! en iedere keer als ik down of onzeker ben vertel ik mezelf waar we dit allemaal voor doen !

en ik moet zeggen als ik mijn neefje van net 1 jaar oud dan weer even op de arm heb gehad, ben ik exta gemotiveerd om er voor te gaan !

thnx voor je reaktie

 

liefs monika

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

hoi hildever,

 

ja best wel balen, maar het is niet anders en nieuwe ronde nieuwe kansen nietwaar ?!

ja ik had vanmorgen om 11 uur de afspraak ! en jij ?

ha ik ben nu wel een beetje nieuwschierig hoe je er uit ziet ??!!

 

hoe is het nu met jou ? hoe was de follikelmeting ?

Link to comment
Share on other sites

Ja, zo werkt het wel.... Maar daarom is het nog niet leuk! Moet je nu de volgende keer meer Gonal F gaan spuiten? En brrrrrrrr, zo lang spuiten moeten zetten. Wrs. heb ik maandag of dinsdag de punctie, dus voor mij is het einde bijna in zicht. Voor jou hebben ze wrs. nog wel een keer medicatie bij mogen bestellen? En dan telt deze poging niet als poging toch? Want nu is er geen punctie geweest.... Of zit ik er naast?

 

Ik had om half 11 de afspraak... Dus ik weet niet of we elkaar hebben getroffen.

Er groeien bij mij nu iets van 5 follikels die redelijk op grootte zijn. Er waren geloof ik ook nog wat kleintjes, maar dat weet ik niet zeker eigenlijk... Het gaat altijd zo snel! Niet echt heel veel, maar bij de behandeling voor mijn dochter zijn er ook maar 7 follikels aangeprikt... En daar hebben wij wel een prachtig mooi meisje uit gekregen. Het gaat om de kwaliteit en niet om de kwantiteit denk ik dan maar weer.

 

Mijn man was ook mee, en na de echo heb ik nog even gauw mijn jas van de kapstok gehaald. Een knalliegele. Ik ben niet de kortste, heb wat langer, bruin haar, had gisteren een rozeachtig vest aan en een spijkerbroek.... Maar moet eerlijk zeggen dat ik niet zo erg heb opgelet wie er toen in de wachtruimte zaten.....

Link to comment
Share on other sites

Sorry dat ik hier even inbreek!

 

Koekka, ik lees dat je behandeling gestaakt is ivm te weinig follikels. Wat balen zeg!

Mag ik je vragen hoeveel je er had?

Loop ik Enschede en had er vanochtend 3 maar daar praten ze niet over stoppen....

Link to comment
Share on other sites

Hildever,

ik moet de volgende behandeling idd met een hogere dosis beginnen ik denk zelf 200 of 225 ? en ze hebben voor mij idd extra hormonen bij moeten bestellen ja, maar goed kan ook bijna niet anders met 17 dagen spuiten !! gelukkig geld deze poging niet als ivf behandeling omdat er geen punctie plaats heeft gevonden, dus ik heb er nog 3 tegoed !

dus jij bent er bijna ? fijn hoor ! ik zal voor je duimen ! ja en kwantiteit is veel belangrijker dan kwaliteit ! ik roep ook elke keer ik hoef er niet zo veel 1 hele goeie mag ook !!

 

ik was er pas om 10.50 uur dus ik denk niet dat ik je gezien heb ? maar goed onthouden is ook niet mijn sterkste punt en ik let ook niet altijd goed op wie er lopen of in de wachtkamer zitten ?!

 

succes bij de punctie en daarna hou je me nog effe op de hoogte hoe het gaat ?!

 

Eve,

 

ik had 2 follikels die groot genoeg waren en nog een paar kleintjes een stuk of 5 denk ik ?!

tja ik hoor wel eens vaker dat er in andere ziekenhuizen anders mee omgegaan wordt ? maar misschien breken ze de behandeling alsnog wel af bij jou ? ik weet niet welke regels ze daarvoor hanteren in enschede ?

 

even wat anders, welke wijk woon je in enschede ? ik woon namenlijk ook in enschede ik woon in de wijk stadsveld !

 

liefs monika

Link to comment
Share on other sites

Hey Monika,

 

Had er afgelopen vrijdag 3, 1 grote en 2 kleintjes, waarschijnlijk maandag de dosis verhogen. Afhankelijk van de echo. Wil het liever niet doorzetten als er te weinig zit. We zullen het wel zien!

Mochten we het gaan afbreken zal ik de volgnde keer ook een hogere dosis gaan krijgen ipv 150 eh Gonal.

Hoe gaat dat dan als je moet stoppen, gewoon alles laten staan en wachten op de menstruatie?

 

Ik kom niet uit Enschede maar uit Hengelo :)

Link to comment
Share on other sites

Hey Koekka,

 

Volgens mijn man waren we pas rond 10 voor 11 aan de beurt. Ging jij naast het koffieapparaat zitten, met je rug naar de muur? Daar ging namelijk een blonde vrouw met een soort van bobline zitten met zwart/grijze kleding aan. Wij zaten in de hoek schuin tegenover je dan... elk aan een kant van de plant zeg maar... En we werden ongeveer binnen geroepen toen die vrouw net zat.

En eh, als... was je er donderdag de 10e ook? Want toen heb ik die vrouw ook gezien.

 

Maar gaaf dat je nog 3 pogingen hebt. Natuurlijk is het enorm balen dat het nu afgeblazen is... Al die spuiten moeten zetten en geen tastbaar bewijs. Het is alleen duidelijk geworden dat je wrs. meer hormonen nodig hebt... En aan de andere kant is dat natuurlijk ook weer heel belangrijk om te weten! Ik spuit nu ook 225 eenheden. Dit omdat 3 jaar geleden er 7 follikels konden worden aangeprikt en ik dit jaar al weer 40 wordt. Dat was ook te zien aan het bloedprikken voor de hormoonwaardes. En eh, voor mij is het wel te doen: 4 x spuiten en dan is de spuit leeg.

 

Hopelijk gaat het de komende keer helemaal goed komen!

 

Groetjessssssssssssss

Link to comment
Share on other sites

eve,

ik weet niet of het stoppen in ieder ziekenhuis hetzelfde gaat ? maar ik kreeg medicijnen die moet ik nu slikken tot ik ongesteld word en dan moet ik weer met de pil beginnen en wordt ik ingepland voor april/mei !

ik wens je heel veel succes ! wanneer moest jij weer terug komen dan ?

kan jij ook niets aan doen dat je in hengelo woont (haha) ja in hengelo doen ze geen ivf behandelingen ! maar enschede is gelukkig dicht bij !!

 

hildever,

nee ik was het niet die naast het koffieapparaat zat ! ik ben niet blond ! en ik moet eerlijk zeggen dat ik me niet kan herinneren of er op dat moment iemand zat die daar aan voldeed ? nee ik was de 9de in zwolle !

ja ik ben ook heel blij dat dit ons geen echte ivf poging kost want anders was het helemaal zuur geweest !! ze zeiden dat het bij mij waarschijnlijk ook aan de leeftijd lag ?! ik voelde me nog niet oud maar toen ze dat zeiden voelde ik me een stuk ouder (haha) maar ach het hoort er allemaal bij nietwaar en je kan er toch niets aan veranderen ! ik hoop ook dat het de volgende keer gewoon goed gaan !! we zullen zien, we hebben de hoop nog niet opgegeven !

 

liefs monika

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use