Jump to content

Vandaag getest.....


Ang3l

Recommended Posts

Hoi allemaal, ik was er vandaag in het ziekenhuis voor de bloedprik .... :zwanger:

 

Jaaaa ik ben zwanger....Wilde jullie dat alleen even laten weten :happy:

 

We zijn zo blij...Donderdag ga ik voor een echo. Hopelijk nou nog dat alles goed gaat

en het bubbeltje in mijn buik blijft :clap2:

 

Liefs

Sylvia

Link to comment
Share on other sites

Dank je wel allemaal:clap2:. We zijn er ook heel erg blij me en ja we genieten zeker daar van.

Voor jullie die al zwanger zijn ook heel veel plezier met je zwangerschap en voor alle die nog zwanger willen worden heel veel sucess :happy::happy:

 

Liefs

Sylvia

Link to comment
Share on other sites

@ violeta, bedankt meid. ook voor jou heel veel sucess met de echo.

 

@ goofy, ook jou bedankt voor het feliciteeren. ik hoop dat de volgende poging voor jou een positive wordt. sucess meid

 

Liefs

Sylvia

Link to comment
Share on other sites

Angel even een vraagje. Je hebt morgen al je echo bij 4 weken en 3 dagen. Waarom al zo vroeg???? Er valt dan toch eigenlijk nog niks te zien of ben je bekent met bbz????

 

Geniet ervan als je morgen een vruchtzakje ziet op een mooie plaats!!!! In de baarmoeder dus...

Link to comment
Share on other sites

Hallo angel, bedankt voor je ractie. Ja ik ben er al in het November Forum ....ben er echt benieuwd met het echo vandaag. Ofwel je zeker nog helemaal niets kan zien *hihi* Maar een vruchtzakje hoop ik wel op...Liefs Sylvia

Link to comment
Share on other sites

Hoi, ik was er vanmiddag 16.15 uur. Maar , wat ik al dacht, het was nog niets te zien, behalve, dat de baarmoederslijmhuid heel goed opgebouwd is.Ze zij in4+ is het normaal dat je er nog niets verder ziet. Volgende week donderdag moet ik weer komen om 15.45 uur. Dan wil ze kijken of er een vruchtzakje te zien is.

Maar omdat ik me ieder dag wel moet overgeven en ook pijn in de borsten heb en met de baarmoeder, gaat ze er ook van uit, dat er volgende week iets te zien is. Het einige, ik moet me weer meer rusten. Het is nog enoorm veel vocht in de eierstokken en daardoor heb ik altijd pijn en crampen, wat niet goed is....

 

Ik hoop dat er echt iets te zien is volgende keer. Ben natuurlijk wel bang dat het nog een miskraam wordt. Dat kan ja altijd....

 

Liefs Sylvia

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use