Ga naar inhoud

Door DIK en DUN meisjes


Sab

Aanbevolen Berichten

  • Reacties 29,8k
  • Aangemaakt
  • Laatste Reactie

Top Posters in dit Topic

  • Henne

    3759

  • Tool

    2772

  • Sylvino

    2275

  • elinorac

    2259

Top Posters in dit Topic

Grappig, die verschillende meningen. F heeft heel vaak een capuchon, lekker warm buiten. Mutsen trekt ze nl af.

 

Denk dat Dublin capuchons bedoelt voor de allerkleinste. Niet handig als ze alleen maar liggen kunnen, vond ik ook niet praktisch.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Verdorie. Al stil,sinds 7 uur en nu gebrul. Geen koorts, geen honger, schone luier, maar slapen, ho maar...

ik wilde net naar bed gaan, vin zit vannacht nog in Parijs, en ben al sinds 5.15 uur in touw. Hoopndat ze het snel opgeeft. Duimen!

 

trusten allemaal, op naar hopelijk een rustige nacht...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jaaa! Brave Bram! Gelukkig want zware dag met chagrijnige papa die ging schoonmaken (wij dames zijn niet de netsten ahum) en daarna naar het cb en Kaat veel huilen/jengelen dus hij heeft een mooie avond uitgekozen om meteen stil te zijn.

Overigens gaan we nu naar bed en zegt P dat Kaat net even huilde en dat hij haar speen niet kon vinden maar dat ze toch ging slapen, maar ik hoor haar nu brabbelen... denk dat ik toch maar even een speen haal beneden. Zei al er moet eigenlijk een reservespeen op het kastje liggen die je 's nachts zo kan pakken, ben dat steeds van plan maar ze wordt gelukkig bijna nooit wakker 's nachts. Maar vannacht... ik weet het niet, na die prikken?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Fren,

 

Wat naar. Weet er alles van (van verstoorde nachtrust)

 

als ik je een tip mag geven, al zijn er nog een miljoen andere mogelijkheden waardoor F niet lekker slaapt, is om eens twee weken bij te houden wat je haar te eten geeft.

 

ik had bijvoorbeeld een grote ergernis als ik een nachtje weg was en mijn moeder was er, dan sliep onze knul door. Ik werd daar knettergek van. Maar wat bleek, ik kook meestal zelf maar als mijn moeder er was, gaf ze een potje. En op dat potje sliep hij dus wel.

 

uiteindelijk na een hele lange weg kwam er uit dat onze knul slecht slaapt als hij aardappel, kip, vis of boontjes had gegeten. Of als hij te veel heeft gegeten. Dit geven wij nu niet meer en voilà na 2,5 jaar minimaal 2 maar tot 14keer per nacht eruit, slaapt hij nu sinds twee weken door! Varkensvlees eten wij niet maar schijnt ook vaak dit soort reacties op te kunnen wekken.

 

t slecht slapen, draaien, huilen etc begon bij ons 5 à 6 uur na de laatste maaltijd. Als t voedsel of de fles (daar had hij t ook van) door de dunne darm gaat zo ongeveer.

 

nogmaals het is maar een klein kansje maar probeer t eens bij te houden. Ik was vaak zelfs te moe om t op te schrijven en maakte dan met mijn tel een foto van de maaltijd...

 

Grt en fijne dag

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hier vannacht twee uur, half zes, kwart over acht. En de flessen steeds kleiner: 120,100,70. Ziekenhuis gebeld en kan nu vanmiddag al naar maatschappelijk werk. Hoop dat de logopediste ook snel kan kijken.

 

Simba ik ben nog een beetje rillerig van je verhaal...lijkt me echt bizar en doodeng als je gewoon iemand je huis uit ziet komen als je thuiskomt, bah bah bah zeg. Hoop dat de punctie in ieder geval soepel verloopt.

 

Kaartje je bed al uit? ;-)

Fren wat slopend toch. Je wilt zo graag weten waar het door komt he, waarom de ene keer wel en de andere keer niet? Frustrerend.

 

Caro, had Kaatje misschien last van de prikjes?

Babeth is I weer helemaal bijgekomen?

 

San nog lekker weekend?

 

Esther hoe is het bij jullie gegaan? Hou er rekening mee dat er na een paar dagen vastbeten terugval komt he. Laat dat je niet ontmoedigen! (die mag ik zelf ook wel vast in m'n oren knopen)

 

Ruby hoe is het met Truly?

 

 

Ik ga maar even douchen nu Th stil is. Weet op het moment totaal niet waar ik aan toe ben, de ene keer is het na een uur al huilen, de andere keer slaapt hij drie uur. Moet dus gebruik maken van de momenten...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Morgen meiden,

 

Te laat naar bed. Last van hoofdpijn en erg moe.

Truli doet gewoon alsof er niets gebeurt is. Springt op het aanrecht/vensterbank. Weinig pijn zo te merken. Vanavond krijgt ze pijnstiller.

Verder moet ik nog ruim3 weken wachten op ons bed.

Denk dat ik de muren room wit ga schilderen. Het bed is taupe kleurig en onze gordijnen zijn blauw. Die worden met de tijd ook nog wel vervangen. Plafond eerst schuren en vlak maken en dan witten.

we hebben nog even.

Heb een volkswagen busje gekocht, oud model. van lego. Vond hem zo leuk. Maar wat een drama zeg dat in elkaar zetten. Vroeger hadden alle zakjes een nummertje en zat er logica in. Nou, nu echt niet meer hoor!!! Alleen het motortje in elkaar zetten ben ik al een uur mee bezig geweest. Hoop dat ik vanavond nog een stukje kan doen.

 

Dikke knuffel allemaal. Denk aan jullie.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hier een zielig ziek mannetje...

 

Vannacht eerst Kaat om 2 uur, speen kwijt, ging snel weer slapen maar om 5 uur Bram wakker. Eerst erbij gezeten tot ie sliep maar dat was 5 minuten dus er maar uit, om kwart over 6 iedereen wakker... Hij wilde niet drinken, alleen maar slapen... op mij. Alsof ik weer in de kraamtijd zat, als ik hem naast me legde hard huilen en op mij meteen in slaap. Zo heb ik ruim een uur gezeten/gelegen...

 

Toen moest de oudste naar school en Kaat werd wakker die gelukkig niet ziek is! Bram in zijn eigen bed gelegd, eerst huilen maar daarna slapen en dat doet ie nu nog, ga zo kijken want hij zal toch wel honger krijgen nu...

 

Pfff hoop dat het met een dagje weer bekeken is en het hierbij blijft!

Link naar reactie
Delen op andere sites

he caro, wat vervelend. Is dat het prikjes-effect? Wij moeten volgende week woensdag en eigenlijk was ik wel van plan om fiene de volgende dag gewoon bij de creche te droppen... Nou ja, we zien wel. Niet op de zaken vooruitlopen.

 

Henne, vervelend he, als je niet weet waar je aan toe bent... heb ik ook, maar is tegelijk een van de wijze-baby-lessen: met een baby kun je niet plannen en moet je felexibel met ze meewaaien. Niet zo makkelijk voor een controlfreakje als ik...

 

Simba, wanneer hoor je of er een tp is?

 

Oja, F geen koorts vanmorgen, dus gewoon naar de creche.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Fren ik denk het wel, anders zou het wel heel toevallig zijn... Hij heeft tot 11 uur geslapen en was toen levendiger maar wel 39 koorts. Ze hebben net gegeten (het nieuwste van Kaat: de ham er af snoepen en het stukje brood op de grond gooien, grrr) en ik leg ze er net weer in en het is vrijwel meteen stil. Hoop niet dat dat vele slapen betekent dat we vanavond een heel wakker mannetje hebben.

 

Maar goed, Kaat heeft 37.4 en is verder niet hangerig of ziek dus misschien heb je geluk met Fien.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mogge dames,

 

Hoe is het met de geprikte tweeling? En heeft F een beetje geslapen?

Sen nog steeds koppijn?

Simba hoe is het bij jullie na een enerverende donderdag en vrijdag? Hoor je nou vandaag of er bevruchting is?

 

 

Hier....mwaaah... Ik heb het nog steeds moeilijk met het dubbele gevoel rond opname. Wil het niet en wil het wel. Ondertussen bezig met het nieuwe 'regime' dat op het voedingsschema na helemaal zo nieuw niet is. De fles van gisteravond half twaalf ging er goed in. Dan mag vervolgens de eerste voeding van vandaag tussen 4 en 7 zijn en jawel....prompt om vier uur meldt meneer zich. Stiekem baal ik daar wel een beetje van. Eerder kwam hij óók tussen 3 en 7, maar dan wél vanaf negen uur en niet vanaf elf/twaalf. Maar goed, we gaan zo door en zien wel hoe we uitkomen. Vervolgens namelijk na 3,5 uur alweer (en maar 70cc), dus hij heeft al twee voedingen van vandaag verbruikt en nog geen derde op van zijn minimale inname. Kan hij natuurlijk rechttrekken in de loop van de dag, zal hij ook wel doen, maar ik zie dan nu al als een berg tegen de rest van de dag op. Wat toch wel aangeeft hoe beperkt mijn draagkracht nog is. Maar dan zie ik mezelf al een tas met kleine kleertjes pakken voor een week en dan gaat mijn hele wezen in protest. Moeilijk.

 

Lieverds, ik wens jullie allemaal een hele fijne zaterdag!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt als gast nu eerst posten en gelijk daarna registreren. Als u al een account hebt, meld u dan nu aan om te posten met uw account.

Gast
Reageer hier op dit topic...

×   Geplakt als RTF formaat tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in.




  • Berichten

    • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
    • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
    • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
    • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
    • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
  • Topics

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden