Jump to content

Andere mensen uitnodigen!


Jheroen

Recommended Posts

Hoi hoi, daar ben ik weer met iets nieuws. :icon_sunny:

 

 

 

Vanaf nu kan je eenvoudig mensen uitnodigen voor deelname aan ons forum (alleen geregistreerde leden kunnen dit doen). Nu zal je je afvragen waarom zo ingewikkeld, ik kan toch ook een Email sturen?

 

 

 

Ja en nee.

 

 

 

Dit systeem zorgt ervoor dat alle links om te registreren plus andere info voor degene die uitgenodigd wordt in de uitnodigings Email staan, superhandig dus! :drunken_smilie:

 

 

 

Zo werkt het:

 

 

 

Volgorde

 


   
 • Ga naar de knop "Gebruikersinstellingen" boven aan de pagina en klik daarop.
   
 • Dan zie je in het midden een gele balk met de tekst "Nieuwe Gebruikers Uitnodigen!" Daaronder staat een link waar je op kan klikken.
   
 • Als je die linkt aanklikt zie je een venster waar je maximaal 3 mensen per keer kunt uitnodigen voor ons forum.
   
 • Vul steeds naam én email-adres in voor de persoon die je wilt uitnodigen.
   
 • Je kunt in de "Onderwerp" regel zelf iets invullen maar je kan de regel ook leeg laten, het systeem vult dan zelf de juiste informatie in.
   
 • Als je de mens (en) die je wilt uitnodigen wat extra info wilt geven over ons forum dan kan je die typen in het grote tekstvak onder "Extra informatie".
   
 • Als alles klaar is vul je de code van het plaatje in en klik je op "Verstuur Uitnodiging!"
   
 • Het systeem verstuurt alles nu vanzelf.

Wat nu?

 

 

 

Als je na het versturen terug keert naar het scherm om mensen uit te nodigen zie je onderaan staan wat de status is van de uitnodiging.

 


   
 • Als mensen gereageerd hebben en zich geregistreerd hebben zie je daar een melding van staan.
   
 • Als iemand je uitnodiging heeft afgewezen staat dat erbij
   
 • Andere opties zie je vanzelf staan wanneer iemand bijvoorbeeld na een tijdje niet gereageerd heeft op je uitnodiging.

Als je vragen hebt stel ze dan hier!

 

 

 

Ik hoop dat we ook op deze manier nieuwe mensen op het forum gaan krijgen! :toothy9:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use