Jump to content

Ervaringen Pregnyl


schoffelcowgirl

Recommended Posts

Hallo,

 

Aankomend weekend gaan we starten voor onze 3e ICSI.

 

Aangezien ik slecht reageer op de utrogestan heb ik nu andere medicatie voorgeschreven gekregen als bij de vorige 2.

 

Ik heb nu Decapeptyl, menopur en pregnyl.

Wie heeft er ervaringen met de menopur en pregnyl spuiten, ook na de terugplaatsing?

Link to comment
Share on other sites

Hoi Schoffelcowgirl,

 

Ik heb deca, menopur en pregnyl gehad 2x.... Wat wil je weten?

 

Deca had ik best last van de bijwerkingen (hoofdpijn, emotioneel enzo) , menopur een flinke dikke buik (veel follikels: 1e keer 22 en 2e keer 18) en van de pregnyl voelde ik me direct hartstikke zwanger... Chemisch dan wel, maar ik voelde me echt zwanger.

 

Beide keren wel goede resultaten iig.

 

Groetjes, Judith

Link to comment
Share on other sites

Hallo,

 

Dank voor je reactie.

Kan wel wat positieve reacties gebruiken...

 

Kan ook wel wat met je reactie.

Ik krijg ook hoofdpijn van de Decapeptyl en een dikke buik de vorige keer van de puregon. Dus waarschijnlijk gaat dat weinig verschil maken.

Hoevaak moest je na de TP pregnyl spuiten?

Link to comment
Share on other sites

Ik kreeg ook hoofdpijn van de deca... Rotspul vond ik het! Ik heb het beide keren ook 21 dagen gespoten. Twee weken menopur en dan 10.000 pregnyl.

Na de punctie nog 4x 1500 i.e. Pregnyl en verder niets...

 

Ik hoop voor je dat het even succesvol zal zijn als bij mij!!

 

Groetjes, judith

Link to comment
Share on other sites

Hier ook de eerste poging Deca, Menopur en 4x 5000E Pregnyl met als gevolg bijna ohss net 11 follikels. Kon niet volgens het zkh maar de echo en bloedwaardes zeiden anders.

Persoonlijk vind ik Pregnyl een ramp, je voelt je zo zwanger en klote, ik dan.

Wel een licht positieve test 2 dagen voor testdstum en op de testdstum zelf ongi.

 

Vindt de utrogestan fijner.

Link to comment
Share on other sites

Ik heb pregnyl gehad voor de ovulatie en na het inbrengen van het zaad bij de IUI's en voor de punctie en na de terugplaatsing bij mijn IVF. Dit laatste in plaats van de bolletjes utrogestan. Dat kon bij mij ook omdat er geen risico was van overstimulatie. Persoonlijk vond ik het een prettige manier. Ik heb wel gehoord dat die bolletjes ook niet zo prettig zijn en aan spuiten was ik inmiddels wel gewend. Ik heb zelf nooit bijwerkingen ervaren en vond 2 of 3 keer spuiten na de tp veel handiger dan iedere dag 3 keer aan bolletjes moeten denken.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use