Jump to content

restless legs


Danaa

Recommended Posts

Naarmate mn (tweeling)zwangerschap vordert krijg ik steeds meer last van rusteloze benen

wanneer ik in bed lig. Ik lig er soms gewoon uren wakker van, echt een heel vervelend

gevoel! Wordt er bijna gek van want ik wil zooo graag slapen!

Benen omhoog of koude douche helpen niets.

Ik hoop dat iemand nog goede tips heef?...

Link to comment
Share on other sites

Hi Danaa,

 

lijkt me zooooo vervelend!! Zoals je weet ben ik apothekersassistent, en volgens mij mag je Venadoron tijdens zwangerschap gebruiken. Dat is idd voor onrustige, zware benen. Veel mensen hebben er baat bij. Anders heb je gelijk Sifrol op huisartsenrecept, maar daar zijn volgens mij onvoldoende gegevens over of dat het mag tijdens zwangerschap. Anders moet je dat maar effe navragen. Ik hoop dat je hier wat aan hebt meis!

 

Succes!

Link to comment
Share on other sites

Hoi, Venadoron gel (weleda) is gewoon bij de drogist verkrijgbaar. ik heb het mijn vorige zwangerschap ook gebruikt, lekker laten inmasseren door je partner. Het was erg lekker en het hielp ook wel een beetje. Maar helemaal ging het niet weg. Mijn vlos gaf als tip 'savonds wandelen, in beweging blijven m.n. 'savonds voor je naar bed gaat. En idd koude douche/spoelen met ijskoud water en daarna masseren. Maar helaas was het bij mij een kwestie van uitzitten... Super irritant, soms weet je niet meer waar je het zoeken moet. ik voel met je mee, hopelijk gaat de venadoron iets helpen.

Link to comment
Share on other sites

Oh ik dacht dat die Venadoron via de huisarts moest!

Gisteravond voor t slapen gaan nog een blokje met de hond gelopen en ik moet zeggen dat ik

niet zo heel veel last had van mn benen vannacht!

Dat ga ik dus vaker doen.

Yola ik zie dat je vandaag bent uitgerekend! Wat spannend !!!

Link to comment
Share on other sites

Hi Danaa, mooi dat het wandelen een beetje helpt. hopelijk houd je dat met je tweeling nog lekker lang vol!

Ja, vandaag uitgerekend, maar er dient zich nog niets aan. Ik wacht het maar af, maar moet zeggen dat ik wel een beetje ongeduldig (en vooral nieuwsgierig haha) wordt.

grtz, Y

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use