Jump to content

Helemaal blij uitgerekend 14 april 2012


kleinwondertje

Recommended Posts

Hallo lieve allemaal ,

 

 

 

na me 9de terug plaatsing is eindelijk gelukt afgelopen 7 september kreeg ik me eerste echo en was ik zwanger van een tweeling , helaas is er 1 van afgestorven.

 

ben nu precies 13 weken zwanger en overmorgen controle echo :happy7:bij verloskundige vind erg spannend allemaal want voel helemaal niks ben ook niet misselijk geweest maar blijf zoals altijd positief jaja

 

heb ook al nekplooi meting moeten doen en die test was erg positief 1.3:clap2:

 

ben erg blij dat vrijdag zie of alles in orde is is to wel gek hoor als je niets voelt , of ziet hebben meer vrouwen dit?

 

groetjes

 

van mij

Link to comment
Share on other sites

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! en het bereiken van een belangrijke mijlpijl.

 

Ik heb de hele zwangerschap geen enkele klacht gehad en tot week 21 niets maar dan ook niets gevoeld; dus het kan inderdaad dat je niets voelt.

 

Gr

Link to comment
Share on other sites

Helaas is er 1 wondertje niet blijven groeien.

 

Toch van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!

Het is onwerkelijk om zwanger te zijn en je krijgt bevestiging als je op het scherm tijdens het maken van een echo een hartje ziet kloppen en je kindje ziet bewegen.

Dan 'voelt' het pas écht.

Toen mijn buik begon te groeien en ik de kleine begon te voelen durfde ik pas écht te gaan genieten.

Dat deed ik voor die tijd ook al, maar gevoelsmatig was dit anders.

Link to comment
Share on other sites

Hey klein wondertje, welkom!

 

Ik sluit me helemaal aan bij de woorden van Wish..

 

Eerst kijk je uit naar de magische grens van 12 weken. Als je die hebt gehad, kijk je uit naar de 20 weken echo. Voor de tijd hoop je je kindje al te voelen, wat overigens niet veel voorkomt volgens mij. En inderdaad, zodra je weer naar je kindje mag kijken en hem/haar in je buik voelt leven/bewegen, is het op en top genieten. Ik word er zo intens gelukkig van!

 

Geniet ervan, het gaat enorm snel en voor je het weet heb je je wondertje in je armen!

Link to comment
Share on other sites

He Kleinwondertje,

 

voor het geval je het nog niet hebt gevonden: in hetzelfde gedeelte van het forum waar je deze topic bent begonnen zie je allemaal afzonderlijke topics. Uitgerekend in april 2012 is daar een van. Daar kan je o.a. Lala en mij vinden. Kom er gezellig bij zou ik zeggen!

 

gr

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use